Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Χαμός στο διαδίκτυο από το sex tape της Adele






Πανικός στο διαδίκτυο έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες από την είδηση ότι ένας Γάλλος paparazzi θα δημοσιεύσει στο προσωπικό του blog εικόνες από sex tape της Adele. Την ίδια στιγμή, το γαλλικό περιοδικό Public τις έχει ήδη στις σελίδες του.



Πρόκειται για μια είδηση που σίγουρα θα συζητιέται για πολύ καιρό. Ο paparazzi Jean Claude Elfassi έχει στα χέρια του ένα sex tape της Adele και μάλιστα δε σκοπεύει να το κρατήσει μόνο για εκείνον.

Ο λόγος που αποφάσισε να... "μοιραστεί" τις ακατάλληλες εικόνες με το κοινό είναι για να εκδικηθεί την 23χρονη τραυγουδίστρια, καθώς η πολύ στενή φιλική (;) σχέση ανήκει πια στο παρελθόν (για λόγους που δεν διευκρινίζονται).

Βέβαια, το προσωπικό blog του Jean Claude Elfassi μετά από τις χιλιάδες επισκέψεις που δέχτηκε τις τελευταίες ώρες είναι εκτός λειτουργίας... Ο ίδιος υποστηρίζει πώς σύντομα το πρόβλημα θα διορθωθεί, γι' αυτό οι fans του πρέπει να κάνουν υπομονή.

Από την πλευρά του, το γαλλικό περιοδικό Public κατάφερε να αποκτήσει -πληρώνοντας μερικές χιλιάδες ευρώ- τις καυτές εικόνες από το βίντεο, αφιερώνοντας τρεις σελίδες σε εκτενές ρεπορτάζ πάνω στο hot θέμα.

Όπως εξηγεί το περιοδικό, "θα δούμε πολύ τολμηρές εικόνες που δείχνουν την τραγουδίστρια στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της", τονίζοντας ότι είναι τραβηγμένες από smartphone, ενώ δείχνουν κυρίως το πρόσωπο και τις εκφράσεις της Adele.

Στην πρόσφατη βράβευσή της στην 54η απονομή των βραβείων Grammy η 23χρονη Adele δήλωνε -με δάκρυα στα μάτια- ότι "το 2011 ήταν η χρονιά που άλλαξε τη ζωή μου", φεύγοντας με 4 βραβεία. Θα πει το ίδιο και για το 2012;

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα η ίδια είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: "Μισώ τους paparazzi". To σίγουρο είναι ότι από σήμερα θα τους μισήσει ακόμη περισσότερο.






pineza.gr

No response to “Χαμός στο διαδίκτυο από το sex tape της Adele”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails