Σάββατο, 11 Ιουλίου 2009

Νόμος των διακοπών

Διακοπές. Παραλία. Σε κάποιο νησί του Αιγαίου. Καυτός ήλιος. Σφηνάκια. Μουσική. Και φυσικά όμορφες παρουσίες.

Στατιστικά είναι αποδεδειγμένο ότι στις διακοπές κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που θέλει να ονομάζεται άντρας, ερωτεύεται 46 με 83 φορές. Πάνω που είσαι έτοιμος όμως να κάνεις την κίνησή σου και σκέφτεσαι τι θα πεις, έρχεται στο μυαλό σου η εικόνα της κοπέλας σου.

Ξενέρα; Εσύ δεν είσαι από αυτούς, δεν θες να την απατήσεις. Αλλά μπορεί να θεωρηθεί απάτη;

Μετά από πολύωρες συνεδριάσεις και ατελείωτα meetings καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι...

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σεξουαλική επαφή κατά την διάρκεια διαμονής (μεγαλύτερης των τριών ημερών) σε νησί (ειδικά στις Κυκλάδες), παραγράφεται και θεωρείται ως μη γενόμενη.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1) Ο παραπάνω νόμος ισχύει ΜΟΝΟ για άντρες. ΜΟΝΟ! Οποιοδήποτε θηλυκό επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τον συγκεκριμένο νόμο, για ιδίον όφελος, διώκεται ποινικά.

2) Όλοι οι μάρτυρες - φίλοι του άμεσα εμπλεκόμενου οφείλουν να σωπάσουν και να καλύψουν το φίλο τους με όσα μέσα διαθέτουν. Σε περίπτωση όμως που πρόκειται για γυναίκα που δεν τη λες και όμορφη (φέτα/ πάπια/ ζαμπόν/ πατσαούρι/ φρόκαλο/πετούγια/ μπουρουχα κλπ) διατηρούν το δικαίωμα να τον κοροιδεύουν δημόσια για όσο καιρό οι ίδιοι κρίνουν σκόπιμο.

3) Απαγορεύεται δια ροπάλου οποιαδήποτε ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων όπως αρ. τηλέφωνου, msn, email, facebook, Ε9, ΑΦΜ, κλειδιά και πάει λέγοντας.

4) Σε περίπτωση που ο άμεσα ενδιαφερόμενος κρίνει ότι ο νέος αυτός έρωτας υπερτερεί της επίσημης του σχέσης (με διαφορά...στήθους) μπορεί να ενεργοποιήσει την οψιόν της λεγόμενης "τράμπας". Δηλαδή, μπορεί να φέρει την κοπέλα του στο νησί και ο ίδιος να πάρει την κοπέλα του νησιού, το νέο απόκτημα, σπίτι του. Απαραίτητη προϋπόθεση, η συγκατάθεση όλων των φίλων. Η συναίνεση των κοριτσιών είναι προαιρετική.

Το υπουργείο παραλίας και οινοπνεύματος προειδοποιεί:Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις επιπτώσεις που το παρόν νομοσχέδιο μπορεί να φέρει στη σχέση σας.

No response to “Νόμος των διακοπών”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails