Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Oι top 10 ατάκες από το DVD της ΝτούβληΤο νέο DVD που ήρθε για να ταράξει τα ήρεμα νερά της ελληνικής τσόντας ονομάζεται «Sex in the City of Athens», με πρωταγωνίστρια τη… βασίλισσα Μαριάννα Ντούβλη. Το… έργο είναι γεμάτο απολαυστικές ατάκες και ο Crazy Greek blogger σας της παρουσιάζει.
Απολαύστε το… χορταστικό σενάριο και όπως εύχονται και οι κοπέλες στην ταινία καλά… κρασά!

1. "Είμαι η βασίλισσα"Με το που ξεκινάει το... έργο η πρωταγωνίστρια, μας συστήνεται, λέγοντας: "Εγώ είμαι η πιο π…@ αγάπη μου, έχω τα σκήπτρα της πουτ@νι@$, είμαι η βασίλισσα της πουτ@νι@$, είμαι η διάσημη Ντούβλη".

2. Η παρεξηγήσηΣτη συνέχεια η Μαρία παρεξηγήθηκε, όταν η Ντούβλη είπε αυτή το κάνει κάθε μέρα, εκείνη… πειραγμένη απάντησε: "Άει στο δ... μωρή όλο εμένα λες".

3. ΌΛΟΥΣ και ΟΛΑ

Η συζήτηση συνεχίζεται, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται μόλις η Γιώτα αποκαλύπτει ότι τους θέλει όλους, μέχρι και το γκόμενό της.

4. Ναι, υπάρχουν και ντροπαλοί

Ο Ζαφείρης ο ντροπαλός γυμναστής απαντά στην προσταγή της κυρίας του να γδυθεί για να την γλεντήσει: Δεν μπορώ κυρία εγώ είμαι ένας απλός γυμναστής, δεν μπορώ να σας γ…

5. Η... λεύκανση

Στη συνέχει έρχεται η κορυφαία ατάκα του – όπως το έχουμε χαρακτηρίσει – έργο, από την Ντούβλη: Έχω κάνει λεύκανση κWλοtr…$.

6. Αχ μοναξιά μουΣτην προσπάθειά της να πείσει το γυμναστή να την πάρει του λέει: "Είμαι μόνη και έρημη μέσα σε μια έπαυλη που θέλει να νιώσει τον έρωτα στα σκέλια της".

7. Η χαρά της Ντούβλη

Αφού δεν τον πείθει του λέει "κάνε τη γυμναστική σου, εγώ θα το παίξω".

8. No smoking pleaseΑφού καταφέρνει να του βγάλει την μπλούζα, ανάβει ένα πούρο, γεγονός που τον κάνει το γυμναστή μας να νευριάσει λέγοντας της: "Κυρία, έχουμε πει ότι σε ώρα γυμναστικής το κάπνισμα απαγορεύεται". Βέβαια η Ντούβλη δεν κάπνιζε από το στόμα, αλλά από το…

9. Ναι ρε, μέλι έχειΟ δεύτερος που ήρθε για να κάνει ό,τι δεν έκανε ο άλλος ήρθε και βρήκε μέλι και φυσικά το έφτυσε… για να μην το ματιάσει.

10. Κοίτα με να σε... κοιτώΠάντως πέρα από το ΟΛΑ, της αρέσει και να την κοιτάνε…

3 Responses to “Oι top 10 ατάκες από το DVD της Ντούβλη”

Ανώνυμος είπε...

κυρία Μαριάννα δεν μπορώ να σας γαμήσω γιατί έχω δεσμό!!!

Ανώνυμος είπε...

lol !!!

Ανώνυμος είπε...

axaxaxaxaxaxa kalo lolita!!!

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails