Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

2.200.000 χρήστες έχουν δει το βίντεο που γύρισε η χελώνα- οπερατέρ!


Το βίνεο με τη θαλάσσια χελώνα- οπερατέρ, κάνει κυριολεκτικά θραύση, μεταξύ των επισκεπτών του youtube!


Μία χελώνα που βιντεοσκοπεί τον βυθό της θάλασσας με μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon, σίγουρα δεν είναι κάτι που συμβαίνει καθέ μέρα!



Η ανεύρεση του... σπάνιου ντοκουμέντου!

Η ιστορία έχει ως εξής: ο Πολ Σουλτζ, ερευνητής της Ακτοφυλακής, βρήκε μία ημέρα στη μαρίνα του Κι Γουέστ της Φλόριντα, μία φωτογραφική μηχανή για υποβρύχιες λήψεις μέσα στην αδιάβροχη θήκη της, καλυμμένη με φύκια.

Την μάζεψε και πηγαίνοντας στο σπίτι του, έψαξε το περιεχόμενό της. Στην "μνήμη" της βρήκε αποθηκευμένες οικογενειακές φωτογραφίες αλλά και ένα περίεργο υποβρύχιο βίντεο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, "ανέβασε" τις φωτογραφίες σε διάφορες ταξιδιωτικές σελίδες στο διαδίκτυο, με την ελπίδα ότι έτσι θα έβρισκε τον κάτοχο της μηχανής.

Η "οδύσσεια" της φωτογραφικής μηχανής!

Πράγματι μερικές μέρες αργότερα, επικοινώνησε μαζί του η οικογένεια Ντε Μπρούιν από την Ολλανδία και του εξήγησε ότι η μηχανή είχε χαθεί έξι μήνες νωρίτερα σε ένα ολλανδικό νησί έξω από τις ακτές της Βενεζουέλας!

Το σημείο που ο Πολ Σουλτζ, βρήκε την φωτογραφική μηχανή απείχε τουλάχιστον 1.700 χλμ από το νησί όπου χάθηκε, γεγονός που παραξένεψε και τις δύο πλευρές! Η μόνη εξήγηση που μπόρεσαν να δώσουν είναι ότι η θαλάσσια χελώνα, ταξίδεψε όλη αυτή τη διαδρομή με τη συσκευή κρεμασμένη πάνω της!

2.200.000 χρήστες έχουν ήδη παρακολουθήσει το αλλοπρόσαλλο βίντεο!

Και όχι μόνο, αφού όπως αποδεικνύει το "περίεργο βίντεο", η θαλάσσια χελώνα πάτησε και το κουμπί μαγνητοσκόπησης, καταγράφοντας το υλικό που έχουν παρακολουθήσει ήδη 2.200.00 χρήστες, τη στιγμή που γράφεται το άρθρο!





VIDEO here : http://www.youtube.com/watch?v=E43sg-Ytt58&feature=player_embedded

2 Responses to “2.200.000 χρήστες έχουν δει το βίντεο που γύρισε η χελώνα- οπερατέρ!”

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο!

Φοβερή ιστορία

Ανώνυμος είπε...

eides ti paixnidia paizei i fysi kamia fora

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails