Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

6 sex toys που πρέπει να ... δοκιμάσειςΠοιος είπε ότι τα sex toys απευθύνονται μόνο σε περιπετειώδεις singles; Το αντίθετο μάλιστα. Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που, έχοντας αποκτήσει με τον καιρό άνεση και οικειότητα, αναζητούν στα ερωτικά βοηθήματα ακόμα περισσότερους διεγερτικούς παράγοντες με σκοπό να πραγματοποιήσουν φαντασιώσεις και επιθυμίες.

Χωρίς ίχνος αμηχανίας και ντροπής τα sex toys μπορούν να εκτινάξουν την ερωτική λίμπιντο μιας σχέσης που δεν αρκείται στα «τυπικά».

Η αγορά ερωτικών βοηθημάτων, άλλωστε, είναι τόσο πλούσια που ένα ζευγάρι μπορεί να αναζητήσει σε αυτήν αμέτρητα αξεσουάρ ανάλογα με τα γούστα, τις αναστολές και τα… βίτσια του.
Μαστίγιο πολυτελείας
Υπόσχεται να μετατρέψει σε ηδονή την κάθε σας φαντασίωση, αρκεί να αφήσετε τα ταμπού και τους φραγμούς έξω από το παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε το, όμως, μόνο είστε σίγουροι ότι το θέλετε και οι δύο. Αυτό το μαστίγιο πολυτελείας έχει σύνθεση από λάτεξ και έντονο κόκκινο χρώμα.

Φτερά και πούπουλα

Γαργαλιστικά πομ πομ .
Διεγείρετε τις αισθήσεις με αυτά τα ντελικάτα φτερωτά πομ πομ που θα σας γαργαλίσουν βασανιστικά. Προτετοιμαστείτε, έτσι, για ένα παιχνίδι που απαιτεί κάθε κύτταρο του κορμιού σας σε εγρήγορση.

Αν δεν λαδώσεις…
Kama Sutra Intimate Moments

Ένα μικρό σετ που θα ενθουσίαζε κάθε ερωτευμένο ζευγάρι, καθώς υπόσχεται να δημιουργήσει την απαραίτητη ατμόσφαιρα μέσα από τα σαγηνευτικά του αρώματα: έλαιο για μασάζ από γλυκό αμύγδαλο και ένα βαζάκι με μέλι για… γλύκα στην γεύση. Στην συσκευασία περιέχεται και ένα πουγκί με φτερό που βοηθά στο «άπλωμα».


Πιάσε με αν μπορείς
Γούνινες χειροπέδες.
Για συναρπαστικά ερωτικά παιχνίδια αιχμαλωσίας που καθηλώνουν. Χρησιμοποιήστε τις στο κρεβάτι ή σε όποιο άλλο μέρος του σπιτιού σας βολεύει και ορίστε ποιος από τους δύο θα... παίξει πρώτος.


Μάτια ερμητικά κλειστά
Μάσκα Μαρκήσιος .
Αισθησιακή σατέν μάσκα που καλύπτει εντελώς τα μάτια με απόφθεγμα του Μαρκήσιου ντε Σαντ: Desire me, Seduce me. Αποπνέει πολυτέλεια και στιλ και θα ήταν ιδανικό να συνδυαστεί με προκλητικά αλλά κομψά εσώρουχα .

Δύο στην ζώνη «τερματισμού»We Vibe 2 .
Πρόκειται για μία καινοτομία στον χώρο τον δονητών, η δημιουργία της οποίας χρειάστηκε επτά χρόνια για να ολοκληρωθεί. Το We Vibe 2 είναι ένας δονητής για ζευγάρια, ο οποίος χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, τοποθετώντας το ένα άκρο μέσα στον κόλπο για ερεθισμό του σημείου G και το άλλο άκρο εξωτερικά για ερεθισμό της κλειτορίδας αλλά και του πέους κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.


okokoras

No response to “6 sex toys που πρέπει να ... δοκιμάσεις”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails