Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

"Mυστηριώδη" μορφή σε ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά αξιοθέαταΔύο φωτογραφίες τραβηγμένες με διαφορά μερικών ημερών η μία από την άλλη, φέρονται να αποτυπώνουν την ίδια "μυστηριώδη" μορφή σε ένα από τα πιο γνωστά "στοιχειωμένα" τουριστικά αξιοθέατα του Εδιμβούργου.Σύμφωνα με το news.stv, οι δύο εικόνες που βλέπετε έχουν ληφθεί κατα τη διάρκεια ξενάγησης δύο διαφορετικών γκρουπ. Οταν ένας από τους εκδρομείς παρατήρησε καλά την πρώτη φωτογραφία, δήλωσε στους υπαλλήλους του ότι υπήρχε σε αυτήν μία γυναίκα με ξανθά μακρυά μαλλιά (είναι σημειωμένη με κύκλο), η οποία δεν ανήκε στην ομάδα των τουριστών.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο επικεφαλής ενός άλλου γκρουπ έκανε ακριβώς την ίδια επισήμανση, βλέποντας την δεύτερη φωτογραφία. Καθώς μετρούσε τα μέλη του γκρουπ για να παραγγείλει ένα αντίγραφο για τον καθένα, διαπίστωσε ότι απεικονιζόταν ένα άτομο παραπάνω. Το προσωπικό του τουριστικού αξιοθέατου, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για το ίδιο "μυστηριώδες" άτομο που υπάρχει και στην πρώτη εικόνα!

Για το λόγο αυτό, ότι όλο τον μήνα Αύγουστο, οι ξεναγήσεις θα γίνονται αργά τη νύχτα με την ελπίδα ότι η "οντότητα" θα ξαναεμφανιστεί! Όπως εξήγησε η Lisa Robshaw, εκπρόσωπος του The Real Mary King, "Ελπίζουμε ότι με τον τρόπο αυτό θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη λύση του μυστηρίου. Έχουμε εδώ και καιρό μαρτυρίες που συνδέονται με υπερφυσικές ιστορίες και ανεξήγητα. Επισκέπτες μιλούν για σκιές που παραμονεύουν στο σκοτάδι, για περίεργους θορύβους - αλλά αυτές οι εικόνες μας δίνουν για πρώτη φορά κάτι συγκεκριμένο".

Μπορείτε να δείτε τις δύο επίμαχες φωτογραφίες (κλικ για μεγέθυνση)- αν και προσωπική μας άποψη είναι ότι το τουριστικό κομμάτι του θέματος καθιστά την υπόθεση... ελαφρώς ύποπτη! Ή μήπως όχι;
No response to “"Mυστηριώδη" μορφή σε ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά αξιοθέατα”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails