Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

6 Τρόποι, πως το Internet καταστρέφει τις ζωές μαςΔείτε 6 τρόπους με τους οποίους το ίντερεντ καταστρέφει τη ζωή μας..1. Σε παχαίνει. Αυτό δεν χρειάζεται εξήγηση, το καταλαβαίνετε και μόνοι σας. Αν κάθεστε όλη την ώρα σε ένα γραφείο σεφάροντας, θα παχύνετε. Αργότερα, δεν έχετε όρεξη για τίποτα άλλο , θα βαρίεστε τα πάντα και το μόνο που θα κάνετε είναι να τρώτε, να κάθεστε στην άνετη καρέκλα και να σερφάρετε. Δεν θα έχετε όρεξη ούτε να πάτε να πετάξετε τα σκουπίδια. Αν μάλιστα αρχίστε να βαριέστε και την αυτοϊκανοποίηση, τότε πρέπει να ανησυχείτε ..

2. Καταστρέφει την κοινωνική σου ζωή. Παρόλο που έχουμε πολλούς τρόπους επικοινωνίας στο ίντερνετ: το Facebook , το ζωντανό chat , τα φόρουμς και τα ε-μαιλς .. το ίντερεντ σε κάνει όλο και πιο κακό στην πραγματική κοινωνικοποίηση. Αυτό γίνεται επειδή κάθε λεπτό που ξοδεύεις στο ίντερνετ είναι ένα λεπτό που χάθηκε στη επικοινωνία με κάποιον, πρόσωπο με πρόσωπο (face 2 face).

3. Χάνεις την αίσθηση της πραγματικότητας . Είναι αλήθεια ότι το ίντερνετ συνδέει τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, όμως όσο και αν έχουμε επικοινωνίσει μέσω ίντερνετ με κάποιον , δεν σημαίνει ότι έτσι λειτουργεί και στην πραγματικότητα. Για να τα κάνουμε πιο έυκολα τα πράγματα: μπορεί να έχετε επικοινωνίσει με πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο αλλά δεν σημαίνει ότι είστε πιο σοφός από το Pswnio.gr που έκανε ένα ταξιδάκι μέχρι τα Καμμένα Βούρλα και γνώρισε 5-6 ανρώπους. Μπορεί να γνωρίζετε πολλές πληροφορίες αλλά αν δεν έχετε ζήσει την εμπειρία, δεν ξέρετε πως πραγματικά είναι τα πράγματα.

4. Σε κάνει χαζό. Πολλές φορές όταν θέλουμε να βρούμε κάτι , δεν το σκεφτόμαστε και δεν χρησιμοποιούμε το μυαλό μας αλλά το πατάμε στο google και όλα οκ. Έτσι όμως δεν εξασκούμε το μυαλό μας και σκουριάζει.

5. Παραβιάζει τα προσωπικά σου δεδομένα. Δεν υπάρχει πια ιδιωτική ζωή, ότι και να κάνετε σερφάροντας, καταγράφετε. Όλοι μπορούν να μάθουν προσωπικές πληροφορίες για εσας, απλά βλέποντας το προφιλ σας στο Facebook. Όλοι μπορούν να μάθουν αν έχεις σχέση ή είσαι ελεύθερος. Και το χειρότερο .. αν καταλάθος ανεβάσετε ή ανεβάσουν κάποια γυμνή φωτογραφία σας .. θα γίνετε το βούκινο!

6. Σε κάνει να βαρίεσαι. Όσο και να νομίζεις ότι διασκεδάζεις παίζοντας παιχνίδια, σερφάροντας και μαθαίνοντας διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα, απλά νομίζεις ότι περνάς καλά. Είναι σίγουρο ότι σε λίγο θα βαρεθείς! Για να μην βαριέσαι, πρέπει να κάνεις πράγματα που τα νιώθεις και σε γεμίζουν. Να βγεις έξω στον αληθινό κόσμο, να ταξιδέψεις, να πας σε ένα club να τα σπάσεις, να πιείς , να χορέψεις, να μαλώσεις, να γνωρίσεις κορίτσια και παρέες, να γ@μήσεις και έρθεις στην πραγματικότητα, όσο σκληρή και να είναι! Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις κάτι να θυμάσαι και να λες στο pswnio.gr. Είναι βαρετό με ένα ποντίκι και μερικά πλήκτρα να κάνεις τα πάντα. Πρέπει εσύ να είσαι ο ήρωας του παιχνιδιού! Αν πραγματικά δεν θέλεις να είσαι ένας , σαν όλους τους άλλους .. ζήσε !
blogotsarka


No response to “6 Τρόποι, πως το Internet καταστρέφει τις ζωές μας”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails