Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Παρθένα ετών 107 !!!



Η Clara Meadmore είναι παρθένα. Αυτό από μόνο του δεν θα ήταν είδηση αν η Clara δεν ήταν 107 ετών! Και γι’αυτό είναι πολύ περήφανη.



Η Meadmore γεννήθηκε το 1903 και μέχρι σήμερα δεν έχει πάει ποτέ με άντρα. Η ίδια είναι πολύ περήφανη και θεωρεί την αποχή της από το σεξ το μυστικό της μακροζωίας της!

“Στην εποχή μου, για να κάνεις σεξ, έπρεπε οπωσδήποτε πρώτα να παντρευτείς. Έγώ δεν είχα καμμιά διάθεση να παντρευτώ, προτιμούσα να ασχολούμαι με την καριέρα μου” δήλωσε στην βρετανική Dailymail η αιωνόβια -και ανατρεπτική- παρθένα. Μάλιστα, είχε αποφασίσει να μείνει μόνη στη ζωή από όταν ήταν μόλις 12 χρονών.

Σαν νέα κοπέλα είχε αρκετές πλατωνικές, φιλικές σχέσεις με άντρες αλλά ποτέ δεν ένοιωσε την ανάγκη για κάποια ερωτική σχέση. “Οι άνθρωποι με ρωτάνε αν είμαι ομοφυλόφιλη και η απάντηση είναι όχι! Απλώς ποτέ δεν με ενδιέφερε το σεξ” είχε δηλώσει η ίδια σε προηγούμενα γενέθλια της.

Πάντως, και αυτή τη φορά η Clara γιόρτασε τα 107 γενέθλια της σε οίκο ευγηρίας στην Κορνουάλη όπου ζει, με λίγους φίλους, ένα μπουκάλι κρασί και μια κάρτα από την Βασίλισσα. Δεν είναι και μικρό το γεγονός να έχεις ζήσει και να θυμάσαι το ναυάγιο του Τιτανικού και 2 παγκόσμιους πολέμους! Και να είσαι και παρθένα!

Πηγή: Real.gr


Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!  


No response to “Παρθένα ετών 107 !!!”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails