Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Τα φαντάσματα επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου





Ένας ερενυτής παραφυσικών φαινομένων στη Βρετανία ισχυρίζεται ότι τα φαντάσματα προσπαθούν να επικοινωνήσουν μέσω… τηλεφώνων!


Ο Phil Hayes, ειδικός ερευνητής και κυνηγός φαντασμάτων, πιστεύει ότι πίσω από τις μυστηρειώδεις κλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω κινητών τηλεφώνων (κυρίως) κρύβονται πνεύματα που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς/φίλους τους.

Μάλιστα, οι ανεξιχνίαστες αυτές κλίσεις στο «Μεγάλο Νησί» έχουν αυξηθεί κατά 43% τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Τα φαντάσματα χρησιμοποιούν τη τηλέφωνα για να επικοινωνήσουν. Οι περισσότερες αναφορές των ανθρώπων κάνουν λόγο για τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούν οι αποθανόντες συγγενείς τους!», είπε ο Hayes.

Σύμφωνα με τον ερευνητή, «οι κλήσεις συνήθως χαρακτηρίζονται «βαριές, λιπόθυμες και απόμακρες» φωνές και το τηλεφωνικό νούμερο ή δεν εμφανίζεται καθόλου ή εμφανίζεται ως «000000000000″.

Ο Hayes, τέλος, προτρέπει ο ήχος στις τηλεφωνικές συσκευές να είναι στη μέγιστη δυνατή ποιότητα και οι δέκτες να είναι πάντα σε ετοιμότητα να χρησιμοποιήσουν το σύστημα καταγραφής της συνομιλίας σε περίπτωση που δεχθούν κάποια μυστηρειώδη κλήση στο τηλέφωνό τους…


Γι αυτό, αν δείτε ένα νούμερο απόκρυψης αιρθμού ή ένα νούμερο αποτελούμενο μόνο από μηδενικά ψηφία, σκεφτείτε καλά πριν σηκώσετε το ακουστικό σας…!



Weird News










Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!! 


No response to “Τα φαντάσματα επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails