Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Απάντηση προς τον φίλο Νεμρωδ






Χθες λοιπόν ο αγαπητός αναγνώστης "Νεμρώδ" αφιέρωσε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του για να σχολιάσει το άρθρο που δημοσίευσα με τίτλο Γυμναστήριο: Οι πέντε πιο εκνευριστικοί τύποι ασκούμενου. Προφανώς ζαλισμένος από τα αναβολικά δεν θα αντιλήφθηκε το χιουμοριστικό του πράγματος, που από την εικόνα και μονο πολύ εύκολα ο καθένας μας μπορεί να το αντιληφθεί...



Καταρχάς να δούμε τη μου έγραψε:

Τα εβαλες ολα σε ενα καζανι να βραζουν.βαζω το δεξι μου αρ@@ντι στη φωτια πως πηγαινεις γυμναστηριο δυο φορες τον μηνα κ αυτο το κανεις για να γεμισεις τον κομπλεξισμο σου κ οχι για να αδειασεις την κοιλια σου.πας γυμναστηριο για να παρατηρεις ολους τους αλλους εκτος απο τα δικα σου χαλια.ξερεις,και οι καρατεκες φωναζουν.εχεις ιδεα γιατι το κανουν αυτο;αν γυμναζεσαι σε μηχανηματα με αερα τοτε σιγουρα δε θα μαθεις ποτε.κ οσο για τα στεροιδη,καλως η κακως υπαρχουν.κ αφου υπαρχουν λαμβανονται.αντι να κριτικαρεις κακοβουλα αυτον που παιρνει ουσιες για αθλητικους σκοπους,ριξε μια ματια κ σε κανενα πρεζακι που παιρνει ουσιες για μαστουριαρικους σκοπους.σε καποια σημεια εχεις δικιο σε αλλα εισαι τελειος λαθος.καποιοι εχουν αφιερωσει μια ολοκληρη ζωη κ εχουν κανει απιστευτες θυσιες στο αθλημα που αγαπανε.το να το προσβαλεις με τον ημιμαθη τροπο σου το μονο που δειχνεις ειναι το ποσο κομπλεξικος εισαι.κ στη τελικη αφου σε ενοχλουν ολοι αυτοι που ειναι καλυτεροι σου,πανε κανε προπονηση σε κανενα *gym only for women*...


Και απαντώ λοιπόν

Πρώτων αγαπητέ Νεμρωδ, καλύτερα να βάλεις το δεξί σου αρ@@ντι ξανά πίσω στη θέση του γιατί κάποια στιγμή είμαι σίγουρος πως θα το χρειαστείς. Το πόσες φορές εγώ πάω γυμναστήριο πιστεύω πως δεν ενδιαφέρει κανέναν, αλλά μιας και το κριτήριο σου για να κρίνεις κάποιον είναι αυτό, τότε έχω να σου πω πως το έκανα για 5 συνεχόμενα έτη. Προφανώς το έκανα για να αδειάσω την κοιλάρα μου μιας και είχε σχήμα αερόστατου.. Τόσα χρονια δεν ξόδευα ότι φράγκο είχα απλά και μόνο για την καύλα μου ώστε να πηγαίνω μετά καμαρωτός καμαρωτός στην παραλία. Βέβαια αρχικά το έκανα γιατί είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου...





Μετά όμως κατάλαβα πως είχα σημαντικότερα πράγματα να κάνω στην ζωή μου και είπα να αφιερώσω λίγο χρόνο και σε αυτά. Μακάρι να το ξανάρχιζα... Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας.

'Oταν πας στο γυμναστήριο θέλοντας και μη προσέχεις το τι γίνετε γύρο σου. Διαφορετικά είσαι και πολύ αλαζόνας βρε αδερφέ. Τι το πέρασες, εξετάσεις πανελληνίων ή τελικός των 100 μέτρων στους Ολυμπιακούς αγώνες όπου χρειάζεται απόλυτη αφοσίωση και προετοιμασία?? Ένα γαμημένο γυμναστήριο είναι όπου πας να ζοριστείς, να σφύξεις μούσκουλα και να κάνεις λίγο κουβεντούλα με τον κάθε wannabe Arnold Schwarzenegger που έχεις για παρέα.

Κάτι γράφεις για τα αναβολικά. Πας καλά ρε παλικάρι, τι είναι αυτά που λες? "Αφού υπάρχουν θα λαμβάνονται και γιατί δεν σχολιάζω τα πρεζάκια και κάτι μαλακίες για αγριους.." Ούτε οι μεν, ούτε οι δε δεν πρέπει να παίρνουν ουσίες!! Είτε πρόκειται για στεροειδή, είτε για μεθαδόνη, είτε για ότι άλλο σκατά θες. Είτε το κάνουν για αθλητικούς σκοπούς είτε για λόγους εθισμού. ΤΕΛΟΣ !!!!!
Και αφού το άρθρο αναφέρεται στα γυμναστήρια , τι ήθελες να σου γράφει, για τα πρεζάκια της Ομόνοιας? Έλεος ρε φιλε ,έλεος !!!! Κόψε τις ενέσεις αφού σε πειράζουν. Πάρε μόνο πρωτεΐνες!!

Με το που διάβασες εσύ τον τίτλο κατάλαβα, φόρτωσες με κηροζίνη και είπες να βγάλεις το άχτι σου. Και μετά λες εμενα κομπλεξικό ..yeah!!





Sorry mister Joe Weider που σου θίξαμε τη μόστρα!!!

Δέχομαι όμως την άποψη σου και την σέβομαι απόλυτα. Το έχεις δει σαν άθλημα και καλά το κάνεις. Το γουστάρεις και εγώ μαζί σου. Πως να το κάνουμε όμως βρε αδερφέ. Είτε σου αρέσει είτε όχι, όσα αναφέρονται στο άρθρο είναι πραγματικότητα. Ας με διαψεύσει όποιος θέλει. Εγώ πάντως εκ πείρας το επιβεβαιώνω.

Τέλος να αναφέρω ότι το άρθρο δεν το έγραψα εγώ. Δηλαδή τσάμπα με έκραξες. Τα παράπονά σου στον Νικόλα Γεωργιακώδη του in2life.gr . Συμφωνώ όμως με τα όσα γράφει γιαυτό και το αναδημοσίευσα.





6 Responses to “Απάντηση προς τον φίλο Νεμρωδ”

Ανώνυμος είπε...

Ε, καλα του τα ειπες

Crazy Greek blogger είπε...

Τα spam μηνύματα θα διαγράφονται αυτομάτως. Οποιος θεωρεί ότι έχει θιχτεί ή προσβληθεί με κάποια ανάρτηση ας κάτσει να στείλει ένα email με τα παράπονα του. Διαφορετικά μην σώσει και ξαναμπεί στο blog. Καλημέρα και καλή σαρακοστή

Ανώνυμος είπε...

Τρομερο αρθρο!! Μπραβο μεγαλε!! Τωρα κλαψα και την δουλεια κανενος αλλου και βαλε πανω το δικο σου ονομα οπως μονο εσεις οι ελληναρες ξερετε...

Αν δεν σου αρεσουν τα σχολια και η ελευθερια γιατι δεν καταργεις απλα τα σχολια;;
Δηλαδη θα σβηνεις σχολια που δεν σου αρεσουν και θα κρατας σχολια που σου αρεσουν; Καλα καταλαβα;;;;;

Το παιδι που βριζεις δλδ πιο πανω δημοσια δεν εχει την δυνατοτητα να σχολιασει το αρθρο σου δημοσια επιστρεφοντας τους χαρακτηρισμους;;;; Ωραιος εισαι εσυ... δεν ειναι να αναρωτιομαστε δλδ γιατι ειναι ετσι η χωρα μας αν οι περισσοτεροι ειναι σαν εσενα.

Επισης το email που να το στειλουμε στο θεο;

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails