Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Κανε το test και μάθε σε πιο κόμμα ανήκεις






Ένα τεστ που υποστηρίζει πως βρίσκει με απόλυτη ακρίβεια τον πολιτικό χώρο και το κόμμα στο οποίο ανήκει κάποιος κάνει θραύση τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο διαδίκτυο.

Το τεστ περιλαμβάνει ένα ερωτηματολόγιο με είκοσι διαφορετικά θέματα και ζητά απαντήσεις. Από αυτές προκύπτει η ιδεολογία, αλλά και ο κομματικός φορέας, τον οποίο λογικά ο ψηφοφόρος θα πρέπει να επιλέξει στην κάλπη.






Κάντε το τεστ εδώ


13 Responses to “Κανε το test και μάθε σε πιο κόμμα ανήκεις”

Cosmos είπε...

Ναι, πάει λίγος καιρός που το είχα κάνει και μάλιστα είχα δημοσιεύσει και τα αποτελέσματά του στο facebook μου.
Δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το κατά πόσο πέφτει σωστά με τόσο λίγες μόνο ερωτήσεις.
Όπως και να 'χει, έχει ενδιαφέρον!
Να είσαι καλά!

Crazy Greek blogger είπε...

Σε ευχαριστώ Cosmos.

Σίγουρα δεν σε κατηγοριοποιεί, αλλα σου δίνει μια μικρή ιδέα για το που περίπου τείνεις. Εμενα με έβαλε σε σκέψεις πάντως. Τα εύσημα στον δημιουργό του

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζονται (για 11η και 9η μέρα) οι απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια (πολιτικοί κρατούμενοι - φυλακές Κορυδαλλού) ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΙΤΗ.
Σε μια περίοδο όξυνσης του κοινωνικού/ταξικού πολέμου, σε μια περίοδο που το καθεστώς χορεύει σε προεκλογικούς ρυθμούς θέλοντας να παραπλανήσει τους υπηκόους με δημοκρατικά άλλοθι, στις φυλακές-κάτεργα του ελληνικού κράτους, οι πολιτικοί κρατούμενοι μάχονται για την ζωή, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους.
Από τις 6/4 οι Αλέξανδρος Μητρούσιας, Γιώργος Καραγιαννίδης και Κώστας Σακκάς έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας διεκδικώντας την άρση των νέων προφυλακίσεων και την άμεση απελευθέρωση της συντρόφισσάς τους, της αναρχικής Στέλλας Αντωνίου λόγω πολύ σοβαρών προβλημάτων υγείας που χρήζουν αντιμετώπισης από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και απαιτούν την άμεση απελευθέρωση της από τη συνθήκη του εγκλεισμού.

Ακόμα, τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες του Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω
της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο.
Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζί με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους.
Ήδη με σημερινή ανακοίνωσή (15-4-12) οι: Χάρης Χατζημιχελάκης , Δαμιανός Μπολάνο και Γιώργος Πολύδωρος ανήγγειλαν την έναρξη απεργίας πείνας απο τη Τρίτη 17-4-12 δίπλα στους συντρόφους τους.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Siga to test,,,epese exo xilia ta ekato

Ανώνυμος είπε...

emena me ebgale pano kato eki pou perimena na me bgali ara malon petixe se mena. par ola afta diapistosa oti ta pola diafono se kanoun aristero, ta pola simfono se kanoun deksio kai ta polla oudeteros se kanoun kentroo.

gnorimies είπε...

Τείνεις σήμερα γιατί αύριο θα έχεις αλλάξει γνώμη

www.gaylife.gr είπε...

Κάνε τις καλύτερες γκέι γνωριμίες σε αυτό το site: www.gaylife.gr

www.telesex.gr είπε...

Τηλεφωνικό σεξ τώρα!

www.gaylife.gr είπε...

Γκέι γνωριμίες www.gaylife.gr

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails