Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Οι συναντήσεις του Billy Meier


Από τους πιο γνωστούς "επαφικούς" , δηλαδή ανθρώπους που είχαν τακτικές επαφές με εξωγήινους , είναι , μετα από τον George Adamski , ο ελβετός Billy Meier . O Meier στο διάστημα 1975 με 1982 είχε άπειρες συναντήσεις με απεσταλμένους από τον αστερισμό των Πλειάδων , τον οποίο οι ίδιοι ονόμαζαν Plejaran . Αυτοί είχαν έρθει στη Γη , και χρησιμοποιούσαν για την είσοδό τους στην ατμόσφαιρα , μια ποικιλία από ακτινόπλοια ( beamships ) , τα οπόία επέτρεψαν στον Meier να φωτογραφήσει , έτσι ώστε να έχει αποδείξεις για την επίσκεψη αυτή των Πλειάδειων . Ακόμα , για τον ίδιο σκοπό του άφησαν και διάφορες υλικές αποδείξεις , όπως μεταλλικά κομμάτια από τα διαστημόπλοιά τους .




Billy Meier UFO Messanger - For more amazing video clips, click here


Ο "Billy" Eduard Albert Meier γεννήθηκε στο Bülach της Ελβετίας , στις 3 φεβρουαρίου του 1937 . Οι πρώτες του επαφές με τους εξωγήινους επισκέπτες άρχισαν σε ηλικία 5 χρονών , όταν άρχιζε να προετοιμάζεται για το "έργο ζωής" για το οποίο προοριζόταν , με δάσκαλό του τον Πλειάδειο Sfath , και συνεχίστηκαν για άλλα 11 χρόνια , με δεύτερο δάσκαλο τον Asket .

Η ιστορία του έγινε ευρέως γνωστή μετά τις 28 Ιανουαρίου 1975 , όταν άρχισε μια σειρά πάνω από 100 συναντήσεων με μια απεσταλμένη από τον πλανήτη Erra στον αστερισμό Plejaren ( Πλειάδες ) , την Semjase . Κατά την διάρκεια αυτών των συναντήσεων η Semjase τον ενημέρωσε για πολλά θέματα που αφορούσαν την ιστορία της Γης , την ανθρωπότητα , τις επιστήμες και πνευματικά θέματα . Το βασικό μήνυμα που ήθελε να μεταδώσει ο Meier στον κόσμο είναι ο κίνδυνος από τις ανθρώπινες ενέργειες εναντίον της φύσης , της γης , που μπορεί να μας οδηγήσει σε καταστροφή . Ο μόνος τρόπος για να σωθεί η ανθρωπότητα , όπως είπε η "αγγελιοφόρος" , είναι να ξαναγυρίσει κοντά στην φύση , με σεβασμό στον πλανήτη Γη.

Ακόμα , οι εξωγήινοι επισκέπτες έδωσαν πολλές πληροφορίες στον Billy Meier , σχετικά με τον πλανήτη τους , τη φύση τους , και το πως πραγματοποίησαν το ταξίδι τους . Το εκπληκτικό στην όλη υπόθεση , όπως υποστήριξε ο Meier , είναι ότι οι συνομιλίες του με τους επισκέπτες του γινόντουσαν τηλεπαθητικά , σαν φωνές στο μυαλό του . ’κουγε φωνές που τον ενημέρωναν για τις συναντήσεις που θα είχε , καθώς και τον καθοδηγούσαν να πάει σε διάφορα σημεία της ελβετικής εξοχής , όπου εμφανιζόντουσαν τα σκάφη τους , τα ακτινόπλοια όπως τα ονόμαζαν , και ενίοτε του έδιναν άδεια να τα φωτογραφήσει . Ο Meier κατέγραψε γραπτώς όλες τις συνομιλίες με τη Semjase , τράβηξε πολλές φωτογραφίες , όταν του το επέτρεπαν , καθώς και μαγνητοσκόπησε κάποιες εμφανίσεις . Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξε είναι πάρα πολύ καθαρά , σε σημείο που να φαίνεται ύποπτο...

No response to “Οι συναντήσεις του Billy Meier”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails