Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

5 πράγματα που -κατά περίεργο τρόπο- έλκουν τις γυναίκες

Μερικές φορές δεν αρκεί η καλή εξωτερική εμφάνιση για να προσελκύσετε μια γυναίκα. Υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά που μπορεί να τραβήξουν το γυναικείο ενδιαφέρον, τα οποία ούτε καν θα φανταζόσασταν ότι έχουν τέτοια δύναμη.
Πιθανώς δε βρίσκετε κάτι ιδιαίτερο σε ένα ιδιόμορφο και μοναδικό χαρακτηριστικό που έχετε, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα από τα πράγματα που σας κάνουν πιο ελκυστικό στο αντίθετο φύλο. Δεν αποκλείεται να προκαλεί μία αύρα γοητείας και μυστηρίου.

Ας δούμε λοιπόν 5 πράγματα, που ίσως προκαλεί έκπληξη αλλά βρίσκουν ελκυστικά οι γυναίκες.

Ουλές στο πρόσωπο
Η κοπέλα που έχετε βγει ραντεβού για πρώτη φορά δεν γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από αυτή την ουλή, αλλά δεν αποκλείεται να θεωρεί ότι σας προσθέτει γοητεία. Φαίνεται ότι οι ουλές μπορούν να κάνουν έναν άνδρα πιο αρρενωπό και μυστηριώδη και τελικά πιο σέξι.
Σύμφωνα με έρευνα των Πανεπιστημίων Λίβερπουλ και Sterling οι γυναίκες συνδέουν τις ουλές με την υγεία και τη γενναιότητα. Δεν είναι μόνο ότι τα σημάδια δείχνουν ότι είστε θαρραλέος, αλλά ότι είστε αρκετά σκληρός για να ζήσετε περισσότερο. Προσπαθήστε να μη χαλάσετε το μυστήριο, λέγοντας για παράδειγμα ότι το σημάδι στο μέτωπό σας ήταν από μια αδέξια πτώση, ενώ ήσασταν μεθυσμένος.

Όμορφα φυτά στο σπίτι
Η γυναίκα θέλει να είστε γλυκός και περιποιητικός, πώς όμωςθα είναι σίγουρη για την ευαισθησία σας; Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά φαίνεται ότι ένας τρόπος είναι να παρατηρήσει πώς αντιμετωπίζετε ένα ζωντανό οργανισμό που, σε αντίθεση με την ίδια, δεν σας ενδιαφέρει πρωτίστως να ρίξετε στο κρεβάτι. Αυτό σημαίνει ότι θα "επιθεωρήσει" τα φυτά του σπιτιού σας. Μόνο ένας περιποιητικός και ευαίσθητος άνθρωπος μπορεί να φροντίζει τα φυτά και από τον τρόπο που καλλιεργείτε τα φυτά σας παίρνει μια γεύση για το πώς καλλιεργείτε το πνεύμα σας.
Σε έρευνα που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο ρωτήθηκαν 1.500 γυναίκες για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που βρίσκουν πιο ελκυστικά στους άνδρες και η φροντίδα για το περιβάλλον βρισκόταν στις πρώτες επιλογές τους.

Ιδρώτας
Όσο και αν σας φαίνεται δύσκολο να το πιστέψετε, ο ιδρώτας μπορεί να είναι σέξι. Αναρωτηθείτε απλά γιατί σε πολλές γυναίκες αρέσει να βλέπουν ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ διαπίστωσαν ότι μία χημική ουσία που περιέχεται στον ιδρώτα ενός άνδρα και ονομάζεται ανδροστενεδιόνη, προκαλεί αύξηση στα επίπεδα ορμονών και στη σεξουαλική διέγερση των γυναικών.
Αυτό βέβαια ισχύει κάτω από ειδικές συνθήκες - όταν για παράδειγμα θα της ζητήσετε να κάνετε μαζί γυμναστική- και σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι πρέπει να αποχωριστείτε το αποσμητικό σας.

Γκρίζες τρίχες
Σε μια κοινωνία που στέλνει συνεχώς μηνύματα ότι η αιώνια νεότητα είναι το ζητούμενο, κάποιοι άνδρες πέφτουν στην παγίδα να "καλύψουν" τις γκρίζες τρίχες τους. Λάθος κίνηση! Οι περισσότερες γυναίκες - αν όχι όλες - βρίσκουν τους άνδρες με γκρίζες τρίχες ακαταμάχητα ελκυστικούς.
Αν δεν έχετε πειστεί μέχρι τώρα ότι τα γκρίζα μαλλιά είναι γοητεία, αρκεί να σκεφτείτε ότι πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 72% των γυναικών δηλώνουν ότι οι γκρίζες τρίχες προσθέτουν γοητεία σε έναν άνδρα.

Γυαλιά
Σύμφωνα με μελέτες του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από τους άνδρες με γυαλιά σε σύγκριση με εκείνους που δε φορούν γυαλιά. Δε χρειάζεται να αναρωτιέστε γιατί - τα γυαλιά σας κάνουν να φαίνεστε πιο ευφυείς και πνευματώδεις.
Πολλές γυναίκες δηλώνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από μια έξυπνη συζήτηση με έναν πνευματώδη συνομιλητή.
Η εξυπνάδα όμως φαίνεται ότι συνδέεται και με τη βιολογία. Ερευνητές από το Νέο Μεξικό υπέβαλαν 400 βετεράνους του πολέμου του Βιετνάμ σε εκτεταμένα πνευματικά τεστ και αργότερα τους ζήτησαν να δώσουν δείγματα σπέρματος.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι άνδρες που σημείωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στα τεστ νοημοσύνης, είχαν επίσης υψηλότερα επίπεδα υγιούς σπέρματος. Μετά από όλα αυτά ίσως έχετε ένα λόγο να πετάξετε τους φακούς επαφής σας και να επιστρέψετε στην παραδοσιακή λύση των γυαλιών.

No response to “5 πράγματα που -κατά περίεργο τρόπο- έλκουν τις γυναίκες”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails