Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009

21 December 2012 . The End of Days ???Σήμερα θα ασχοληθούμε με την μέρα-σύμφωνα με αρχαίους λαούς-που θα χαιρετίσουμε τούτο τον μάταιο κόσμο.


Σύμφωνα με το αρχαίο ημερολόγιο των μάγιας ¨tzolkin¨ που βλέπετε στο σχέδιο,που είναι βασικά ο αργαλειός 52 μονάδων,ένα διμερές σχέδιο συμμετρίας που απεικονίζει το βασικό σχέδιο του διπλού έλικα DNA μας, και πέρασε κάτω από μια μυστική καταγωγή των Mayan σαμάνων Yucatec-παραλήφθηκε και αποκαλύφθηκε από εργασίες του Δρ. Jose Arguelles-ενσωματώνοντας το γαλαξιακό κώδικα του φωτός στο γενετικό κώδικα της ζωής, αυτός,ο «πύλη» σχηματισμός,είναι μια ηχηρή δομή που συνδέεται με την ενεργοποίηση της πλήρους δυνατότητας DNA μας.260 είναι ένας βασικός αριθμός που αναφέρεται στις διαδικασίες στους ουρανούς καθώς επίσης και στη γη. Παραδείγματος χάριν,οι μάγιας είπαν ότι αντιστοιχεί στον κύκλο της ανθρώπινης κύησης - αυτή είναι μια βιολογική αναφορά.Αντιστοιχεί επίσης στο χρόνο μεταξύ της φύτευσης και της συγκομιδής του καλαμποκιού σε ορισμένη ανύψωση στις ορεινές περιοχές - αυτή είναι γεωργική.Οι ουράνιες ή αστρονομικές χρήσεις του είναι απίστευτες!Χρησιμοποιείται για να ακολουθήσει τις φάσεις του φεγγαριού.

Επίσης, 2 κύκλοι του είναι ίσου 260 ημερών (520 ημέρες) και αυτό είναι ίσοι με 3 εκλείψεις. Έτσι οι μάγιας προέβλεπαν τις εκλείψεις με τη χρησιμοποίηση του Tzolkin με αυτόν τον πολύ απλό τρόπο.Ο άλλος χρονικός κύκλος που χρησιμοποιείται από τους μάγιας είναι το ασαφές ηλιακό έτος 365 ημερών γνωστών ως «Haab.» Ενώ το Tzolkin είναι το μυστήριο πολυδιάστατο κλειδί, το Haab είναι το εγκόσμιο ή «κοσμικό» ημερολόγιο, που χρησιμοποιείται πρώτιστα στις κοσμικές διακοπές προγράμματος και ούτω καθ'εξής.Το πλαίσιο των ημερών που δημιουργούνται από το tzolkin-Haab είναι όπως έναν αργαλειό στον οποίο οι κυκλοφορίες του Άρη, του Κρόνου, Δία, ακόμη και Ουρανού και Ποσειδώνα μπορούν να ακολουθηθούν.Είναι μια ιερός-κοσμική ή ηλιακός-σεληνιακή σύνθεση. Ο πλήρης κύκλος tzolkin-Haab ολοκληρώνεται μιά φορά κάθε 52 έτη. Αυτό ήταν ο ημερολογιακός κύκλος όπου ΚΑΙ οι Αζτέκοι παρατήρησαν το πέρασμα Pleiades μέσω του αποκορυφώματος στο τέλος καθενός αυτών. Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε τη Mayan αστρολογία. Ανακάλυψαν το αριθμητικό και τελετουργικό κλειδί.-Ο VOTAN PACAL (57 χρόνια ηγέτης των μάγιας) προέβλεψε «εάν η ανθρωπότητα επιθυμεί να σωθεί από την καταστροφή Biospheric πρέπει να επιστρέψει στη διαβίωση στο φυσικό χρόνο,» πρόβλεψε επίσης την επιταχυνόμενη τεχνολογικής έξαρσης κοινωνίας μας, και της προκύπτουσας ζημίας της συλλογικής απόκλισής μας από το φυσικό νόμο σε αντάλλαγμα των υλιστικών τιμών.

Κάθε μια από αυτές τις αστρολογικές ηλικίες αντιπροσωπεύει έναν μήνα του μεγάλου, κοσμικού έτους.Sumerians, Θιβετιανοί, Αιγύπτιοι, Cherokees, Hopi, και Mayans αναφέρονται σε αυτόν τον ίδιο κύκλο 26.000 ετών στα μυστικά συστήματα πεποίθησής τους και κάθε ένας έχει αναπτύξει τα ημερολόγια βασισμένα σε αυτόν τον μεγάλο κύκλο. Πολλοί λαοί επίσης μίλησαν για αυτές τις τελευταίες ημέρες του μεγάλου κύκλου, συμπεριλαμβανομένου των:Kabbalists, Essenes, Qero elders of Peru, Navajo,Apache, Iroquois confederacy, Dogon Tribe, and Aborigines.Οι Maya αγγελιοφόροι, διάσημοι για τα αρχιτεκτονικά, καλλιτεχνικά, μαθηματικά και επιστημονικά επιτεύγματά τους, άφησαν μια "τηλεπικοινωνιακή κάρτα",υπεράνθρωπων μεγέθους μνημείων και πυραμίδων πετρών με τους ακριβείς calendrical υπολογισμούς.Αυτές οι ημερομηνίες αφέθηκαν για να εξασφαλίσουν ότι οι μελλοντικές γενεές θα προειδοποιούνταν στο ερχόμενο τελικό σημείο αυτού του μεγάλου κύκλου 26.000 ετών.Σύμφωνα με Maya, το «μέλλον» που βρίσκεται πέρα από αυτήν την ημερομηνία λήξης είναι κυριολεκτικά «μια νέα παγκόσμια ηλικία» - «μια νέα δημιουργία.»Οι αρχαίοι μάγιας δημιούργησαν αυτόν τον μεγάλο κύκλο να αποτελείται συγκεκριμένα από 5 μικρότερους κύκλους, κάθε 5.125 έτη.Κάθε ένας από αυτούς τους 5 κύκλους θεωρήθηκε ο κύκλος του παγκόσμιων ηλικία ή δημιουργιών.Ο παρών μεγάλος κύκλος μας (3113 Π.Χ. - Το 2012 Μ.Χ.) καλείται "ηλικία του πέμπτου ήλιου".Στο Mayan calendrics, η αρχική ημερομηνία ότι η γη εισήγαγε τον πέμπτο κόσμο ήταν στις 13 Αυγούστου 3113 Π.Χ., που γράφτηκαν στη "Μayan" μακροχρόνια σημείωση αρίθμησης ως 13.0.0.0.0.Τόσο ακριβείς όπως κάποιος μπορεί να πάρει για αρχή της ιστορίας: η πρώτη αιγυπτιακή δυναστεία χρονολογείται στο 3100 Π.Χ. η πρώτη «πόλη,» Uruk, στη Μεσοποταμία, επίσης 3100 Π.Χ...Εάν η αρχή της ιστορίας τόσο ακριβώς τοποθετήθηκε,μήπως πρέπει ΚΑΙ το τέλος της ιστορίας, 21 Δεκεμβρίου 2012 να είναι επίσης τόσο ακριβής;

Η γη και οι κάτοικοί της ταξιδεύουν αυτήν την περίοδο μέσω του 13ου baktun κύκλου - η τελική περίοδος AD 1618-2012-.Αυτός ο κύκλος είναι γνωστός και ως «θρίαμβος του υλισμού» και «του μετασχηματισμού του θέματος.»Έτσι, εδώ είμαστε,αυτήν την περίοδο ζώντας τα τελευταία 7 έτη και ενός κύκλου δημιουργιών 5.125 ετών, και τα τελευταία 8 έτη ενός 26.000 μεγάλου κύκλου,που θα φέρουν την ανθρωπότητα μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση (η εκδίκηση;) τις ιστορίας...No response to “21 December 2012 . The End of Days ???”

Leave a Reply

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε ένα καθημερινό email με όλα τα νέα άρθρα

Related Posts with Thumbnails