Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

TO ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ H1N1


Πρόσφατα έφθασε στο mail μου το κείμενο που θα δείτε παρακάτω. Μπείτε και διαβάστε το σας παρακαλώ.
Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα.
Το υπογράφει ο Δρ Γεώργιος Λεκάκης (www.isoropia.gr)




Το εμβόλιο της νόσου των χοίρων και η σύνδεσή του με νευρολογικές παθήσεις και παρενέργειες (μια πρώτη προσέγγιση)

“Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ ” James R. Shannon,τέως διευθυντής αμερικανικού εθνικού συμβουλίου υγείας.

Παραμένει αξιοπερίεργο το πώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε ως πανδημία την τρέχουσα γρίπη των χοίρων, χωρίς να πληρούνται τα δύο βασικά κριτήρια πανδημίας γρίπης: η υψηλή θνητότητα-μεταδοτικότητα και η γενετική ταυτότητα του στοιχείου Η στον τύπο Η1Ν1 (το Η στοιχείο της γρίπης των χοίρων δεν είναι καινούργιο, αλλά μοιάζει με τον τύπο της γρίπης που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες). Ούτε πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από γρίπη των χοίρων ούτε αυτή οφείλεται σε νέο απόλυτα μεταλλαγμένο ιό.

Ξοδεύονται εκατομμύρια για τη γρίπη των χοίρων με 145 θύματα λιγότερα απ΄ αυτά που προκαλούν κάθε χρόνο οι κεραυνοί (1170 θύματα το χρόνο) και αμελητέα μπροστά στα θύματα της εποχιακής γρίπης που ανέρχονται σε 250.000 έως 500. 000. Time Magazine June 11, 2009 ενώ τo 98% των νοσούντων αναρρώνει χωρίς καμία θεραπεία.

Οι θάνατοι (κυρίως παιδιών) σε Αφρική και Ασία είναι μόνον από ελονοσία 3000 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Γιατί αυτό δεν αποτελεί καν είδηση ενώ “η πανδημία” με τα ελάχιατα θύματα μονοπωλεί τα ΜΜΕ, κινητοποιεί παγκόσμιους οργανισμούς και κυβερνήσεις;



Το εμβόλιο της νόσου των χοίρων και η σύνδεσή του με νευρολογικές παθήσεις και παρενέργειες

Προειδοποίηση ότι το εμβόλιο γρίπης των χοίρων έχει συνδεθεί με μια θανατηφόρα νευρική ασθένεια έχει σταλεί από τη βρετανική κυβέρνηση σε κορυφαίους νευρολόγους σε εμπιστευτική επιστολή .

Η επιστολή του Health Protection Agency, τον επίσημο φορέα που να εποπτεύει τη δημόσια υγεία, διέρρευσε στη Daily Mail, με αποτέλεσμα να απαιτεί να μάθει γιατί η πληροφορία δεν έχει δοθεί στο κοινό πριν από τον εμβολιασμό εκατομμυρίων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

Με βάση την έρευνα, οι νευρολόγοι θα πρέπει να επαγρυπνούν για την αύξηση της διαταραχής του εγκεφάλου που ονομάζεται σύνδρομο Guillain-Barre (GBS), η οποία θα μπορούσε να προκληθεί από το εμβόλιο.

Με απλούς όρους ,στο σύνδρομο αυτό έχουμε επίθεση κατά της επένδυσης των νεύρων, προκαλώντας παράλυση και αδυναμία αναπνοής όπου, και μπορεί να επιφέρει τον θάνατο.

Η επιστολή αναφέρεται στη χρήση ενός παρόμοιου εμβολίου της γρίπης των χοίρων στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1976, όταν:

• Περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν από τον εμβολιασμό από ό,τι από την γρίπη των χοίρων • Το εμβόλιο αύξησε τον κίνδυνο της του συνδρόμου GBS έως και οκτώ φορές • Το εμβόλιο αποσύρθηκε μετά από μόλις δέκα εβδομάδες όταν έγινε σαφής η σύνδεση με το GBS • Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναγκάστηκε να πληρώσει εκατομμύρια δολάρια για τους πληγέντες
Ανησυχίες έχουν ήδη διατυπωθεί ότι το νέο εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς και ότι οι επιπτώσεις, ιδίως για τα παιδιά, είναι άγνωστες.

Όπως αναφέρεται σε αυτό το άρθρο, του 1976 εκστρατεία της γρίπης των χοίρων εμβόλιο προκάλεσε περισσότερο κακό παρά καλό και υπάρχουν ενδείξεις ότι η σημερινή εκστρατεία μπορεί να καταλήξει σε μια καταστροφική επανάληψη ή χειρότερα.

Εκείνη την εποχή, ένα άτομο πέθανε πραγματικά από την γρίπη των χοίρων, ενώ 25 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τις παρενέργειες του εμβολίου, και πολλές εκατοντάδες άνθρωποι υπέστησαν τις συνέπειες του συνδρόμου Guillain-Barre.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η βρετανική Υπηρεσία Προστασίας Υγείας απέστειλε επιστολές σε 600 νευρολόγους στις 29 Ιουλίου, προειδοποιώντας τους να είναι στην επιφυλακή για τις περιπτώσεις του συνδρόμου Guillain-Barre εφόσον ξεκινά η εκστρατεία εμβολιασμού.

Γιατί η προειδοποίηση αυτή δεν αποστέλλεται σε γενικούς ιατρούς, οι οποίοι θα διαχειρίζονται το εμβόλιο, φαίνεται μια περίεργη επιλογή, αν η δημόσια ασφάλεια είναι πράγματι η κύρια ανησυχία.

Αυτή η εμπιστευτική αλληλογραφία μεταξύ της βρετανικής δημόσιας υπηρεσίας υγείας και νευρολόγων στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι η πρώτη ένδειξη ότι κάτι ήδη δυσλειτουργεί σε σχέση με το εμβόλιο.



Είστε διατεθειμένος να τους αφήσετε να πειραματιστούν με το παιδί σας;

Σύμφωνα με μια πρόσφατη Έκθεση από το CNN, Οι ΗΠΑ πρόκειται να λάβουν 600 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της γρίπης των χοίρων, αρκετή για 300 εκατομμύρια Αμερικανούς.

Με βάση τις συστάσεις (του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ΠΟΥ) συμβουλευτικής ομάδας για θέματα εμβολιασμών, οι top ομάδες προτεραιότητας που αναμένεται να λάβουν το εμβόλιο περιλαμβάνουν:

• Έγκυες γυναίκες • Τα παιδιά ηλικίας άνω των 6 μηνών με χρόνια προβλήματα υγείας • Ενηλίκες με χρόνια προβλήματα υγείας, όπως η χρόνια πάθηση του αναπνευστικού, το άσθμα, ή παχυσαρκία • Εργαζόμενοι στον τομέα υγείας

Ωστόσο, οι έγκυες γυναίκες, τα παιδιά, καθώς και εκείνες των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα έχει ήδη τεθεί σε κίνδυνο είναι, επίσης, σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο να υποστούν σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο.



Γρίπη των χοίρων και παρενέργειες από τα φάρμακα στο ήμισυ του συνόλου των παιδιών.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η υστερία κατά της γρίπης των χοίρων οδήγησε σε φάρμακα γρίπης που προσφέρονται απευθείας χωρίς συνταγή γιατρού.

Αυτό είναι ακατανόητο, λαμβάνοντας υπόψη τους κινδύνους.

Καινούργια πορίσματα της μελέτης ότι το φάρμακο της γρίπης των χοίρων , Tamiflu, προκάλεσε μία ή περισσότερες παρενέργειες σε περισσότερο από το ήμισυ όλων των παιδιών που το έλαβε!

Το Tamiflu (εταιρίας συμφερόντων τέως αντιπροέδρου USA, Cheney) έχει από το 2007 απαγορευτεί στην Ιαπωνία για παιδιά γιατί προκάλεσε (14) θανάτους και ανήκεστες βλάβες ενώ η προβλεπόμενη από την εταιρία επωφελής δράση του είναι συντόμευση μόνον της ανάρρωσης κατά μία ή μιάμιση ημέρα εδώ.



Οι παρενέργειες είναι οι εξής:
• Ναυτία – 29 τοις εκατό

• Πόνος στο στομάχι ή κράμπες – 20 τοις εκατό

• Νευροψυχιατρικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων ανικανότητα να σκέφτονται, εφιάλτες, και “παράξενη συμπεριφορά” – σχεδόν 20 τοις εκατό (με άπειρες παθολογικές προεκτάσεις)

• Τα προβλήματα ύπνου – 12 τοις εκατό

• Παρόλο που η γρίπη των χοίρων έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο φαίνεται να έχει μειωθεί σε σοβαρότητα. Η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι πολύ ήπια, που απαιτεί μόνο λίγες μέρες στο κρεβάτι. •

Στην πραγματικότητα, οι περιπτώσεις εποχικής γρίπης εξακολουθούν να είναι πολύ χειρότερες, και πιο θανατηφόρες, από τη γρίπη των χοίρων.



Πώς το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες


Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα του εμβολιασμού είναι να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ένα δυνητικά επιβλαβή οργανισμό.

Ωστόσο, το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού σας έχει ήδη σχεδιαστεί για να γίνει αυτό, για οργανισμούς που εισβάλουν στο σώμα σας.

Οι περισσότεροι παθογόνοι οργανισμοί μπαίνουν στο σώμα σας μέσα από το βλεννογόνο της μύτης, το στόμα σας, το πνευμονικό σύστημα ή πεπτικό σύστημα σας.

Οι βλεννογόνοι σε αυτά τα συστήματα έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίζουν ,στο πρώτο αυτό στάδιο εισαγωγής , τους παθογόνους μικροοργανισμούς ,που προσπαθούν να εισέλθουν, έτσι ώστε να επιτυγχάνουν τη μείωση ή ακόμη και την εξάλειψη της ανάγκης για την ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού σας.

Με τον εμβολιασμό, ωστόσο, εισέρχονται είτε ζωντανοί είτε εξασθενημένοι (νεκροί) ιοί απευθείας στους ιστούς του σώματος σας και στην κυκλοφορία του αίματος μέσω ένεσης, παρακάμπτοντας εντελώς την πρώτη γραμμή άμυνας του σώματός σας .

Το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού σας αναγκάζεται να απαντήσει άμεσα και ταχύτατα στον εμβολιασμό.

Εάν το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι αδύναμο , για την αντιμετώπιση της επίθεσης, σοβαρές παρενέργειες μπορεί να εμφανιστούν, με ανυπολόγιστες άμεσες ή μακροχρόνιες παθολογικές επιπτώσεις.

Η εναίσιμη λοιπόν λήψη παθογόνων οργανισμών στο σώμα σας για να προκαλέσει ανοσία είναι αντίθετη προς τη φύση, και εμβολιασμός φέρει τεράστιες επιπτώσεις για σοβαρές βλάβες στην υγεία σας.

Από τους 145 θανάτους της σημερινής “πανδημίας οι 128 είναι στο Μεξικό στο οποίο είχε προηγηθεί δωρεάν εμβολιασμός του πληθυσμού.

Δεν υπάρχει οργανισμός που να ελέγχει τι περιέχεται στα εμβόλια.

Για παράδειγμα, αυτό το Φεβρουάριο, ο μεγαλύτερος παρασκευαστής εμβολίων Baxter έφτιαξε εμβόλιο που περιείχε ζωντανό ιό της γρίπης των πτηνών και ανθρώπινο ιό και έστειλε αυτό το “εμβόλιο” σε 18 χώρες, ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα παρατηρήσει ότι περιέχει τον ιό της γρίπης των πτηνών.

Όμως, η Τσεχοσλοβακία το δοκίμασε πρώτα σε παπαγάλους και οι παπαγάλοι πέθαναν και αποκαλύφθηκε η φύση του “εμβολίου”.

Η ίδια εταιρεία απέκτησε δικαιώματα για την παραγωγή του νέου εμβολίου για τη γρίπη των χοίρων και αναμένεται να το έχει έτοιμο τον Ιούλιο.

Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να κάνουν το ίδιο “σφάλμα. και πάλι.

Παρόλο που το φιάσκο της Baxter προκάλεσε οργή στην Ευρώπη, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική δεν ανέφεραν καν το γεγονός .Ούτε στην Ελλάδα, φυσικά.



Πρόσθετα που συμπεριλαμβάνονται εν αγνοία μας στα εμβόλια ως στοιχεία πλήρωσης (fillers)

1) ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (δύο παραλλαγές) – συνδέονται άμεσα με την νόσο Αλτσχάιμερ.

2) ΘΕΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ- ανόργανο λίπασμα. Γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στα νεφρά και το ήπαρ, και γαστρεντερικές δυσλειτουργίες

3) ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β – “αντιμυκητιασικό απολυμαντικό”, προκαλεί βλάβες στο ουροποιητικό, τα έντερα και τις καρδιακές λειτουργίες

4) ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΖΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ (πολλαπλά) – τα δομικά στοιχεία της νόσου των τρελών αγελάδων

5) ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ – “συντηρητικό & απολυμαντικό”, είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο, χρόνια βρογχίτιδα, ερεθισμό των ματιών, όταν εκτίθενται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού

6) MSG – γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο

7) ΦΑΙΝΟΛΕΣ – ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφής, προκαλεί βλάβες στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά και το αναπνευστικό

8)ΦΑΙΝΟΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΟΛΗ “αντιψυκτικό”- αποδεδειγμένα έχουν ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες

9) THYMEROSAL (Υδράργυρος) – Τοξικότατο, με βάσιμες ενδείξεις ότι προκαλεί Αυτισμό στα παιδιά και πολλές σχετικές διαταραχές συμπεριφοράς που σχετίζονται με αυτό.

Ο Αυτισμός παρατηρείται σήμερα με συχνότητα 1 στα 67, ενώ στην πριν τα εμβόλια περίοδο ήταν 1 στα 20.000.

Περιλαμβάνουν επίσης τους παρακάτω ζωικούς ιστούς: χοιρινό αίμα, αίμα αλόγου, εγκέφαλο κουνελιού, νεφρά σκύλου, νεφρά πιθήκου, έμβρυα κότας, ορό μοσχαριού, ορό εμβρύου μοσχαριού, κ.λ.π

Το 1918-19, κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης των πτηνών, μόνον οι στρατιώτες και άλλα άτομα που είχαν εμβολιασθεί κατά της γρίπης αρρώστησαν και πέθαναν.

Εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από το θανατηφόρο εμβόλιο για το οποίο ο οργανισμός δεν είχε φυσική άμυνα. Αυτοί που αρνήθηκαν το εμβόλιο παρέμειναν υγιείς, μολονότι βοηθούσαν τους αρρώστους και μετέφεραν τους νεκρούς.

Ομοίως και από τον εμβολιασμό το 1976, για την τότε πανδημία των χοίρων οι άνθρωποι πέθαναν και πολλοί παρέλυσαν από το εμβόλιο και όχι από τον ιό των χοίρων.




Officials Are Urged to Heed Lessons of 1976 Flu Outbreak

Τα σχόλια δικά σας (μια μικρή γεύση)





Η Αμαρτωλή Ιστορία των Φαρμακοβιομηχανιών

Α. TO OIKONOMIKO ΣΚΑΝΔΑΛΟ

1. Σύγκριση κόστους συστατικών και τελικής τιμής φαρμάκων ευρείας κυκλοφορίας.

Xanax 1 mg Τιμή(100 tablets): $136.79 Κόστος συστατικών $0.024 Ποσοστό υπερτίμησης 569.958%

Prozac 20 mg Τιμή(100 tablets): $247.47 Κόστος συστατικών : $0.11 Ποσοστό υπερτίμησης : 224.973%

Norvasec 10 mg Τιμή(100 tablets): $188.29 Κόστος συστατικών : $0.14 Ποσοστό υπερτίμησης : 134.493%

Tenormin 50 mg Τιμή(100 tablets): $104.47 Κόστος συστατικών : $0.13 Ποσοστό υπερτίμησης : 80.362%.

2. Η υψηλή τιμή οφείλεται στο υψηλό κόστος της έρευνας ? Όχι.

Στο μεγαλύτερο μέρος τους οι έρευνες γίνονται με κρατική χρηματοδότηση. Οι φαρμακοβιομηχανίες μπορούν και παίρνουν τα αποτελέσματα από τους κρατικούς οργανισμούς έρευνας και τα πανεπιστήμια.

Στην ουσία οι φαρμακοβιομηχανίες, αντίθετα απ΄ό,τι ισχυρίζονται, είναι εταιρίες παραγωγής και marketing και όχι δημιουργίας (έρευνας). Τα τρία τέταρτα του κόστους τους πηγαίνουν στo marketing Dr. Marcia Angell.

3. Αυξάνουν αυθαίρετα τις τιμές ακόμη και πάνω από 100%

Eρευνητές στο Πανεπιστήμιο του Minnesota εντόπισαν π.χ. ότι η τιμή του φαρμάκου Acthar (χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σπασμών σε βρέφη) αυξήθηκε 1.424 % από $ 1.650 σε $ 23.000.

Η εξήγηση;”Άπλά φαίνεται ότι κανείς δεν τις ελέγχει” λέει ο Stephen Schondelmeyer του Πανεπιστημίου της Μινεσότα. Big Pharma Quietly Hikes Drug Prices 100 Percent or More



Β. ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

1. Καταδικάζεσαι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, και όταν αποφυλακίζεσαι γίνεσαι πρόεδρος της ισχυρότερης φαρμακο-βιομηχανίας.

Ο Fritz ter Meer καταδικάστηκε στη Νυρεμβέργη για διενέργεια πειραμάτων σε κρατούμενους στο Άουσβιτς. Μόλις αποφυ-λακίζεται επτά χρόνια μετά, το 1956, γίνεται πρόεδρος της Bayer. Bayercrimes against humanity, Bayer.

2. Προώθηση ναρκωτικών σε παιδιά.

Πριν 100 χρόνια η Bayer διαφήμισε την ηρωίνη σαν ένα μη εθιστικό φάρμακο για το βήχα των παιδιών. (Το όνομα ηρωίνη προκύπτει από τη γερμανική λέξη heroisch, που σημαίνει ηρωικός).

Το απέσυρε το 1910 ενώ το Αμερικανικό Κογκρέσο το 1914 επέτρεψε να συνεχίζει να συνταγογραφείται ως φάρμακο μέχρι το 1924 που το απαγόρευσε. http://en.wikipedia.org/wiki/Heroin.

3. Προώθηση Αμφεταμινών σε Παιδιά.

Σήμερα 85 χρόνια μετά, τα ναρκωτικά (αμφεταμίνες) συνεχίζουν να συνταγογραφούνται σε παιδιά για μια νέα εφευρεμένη νόσο την λεγόμενη ADHD (διαταραχή προσοχής) ενώ πρόσφατα εγκρίθηκε από την FDA να δίνονται σε παιδιά μέχρι και 10 ετών αντιψυχωτικά όπως το Serequel και το Zyprexa ( τα οποία τους προκαλούν τρομακτική εμπειρία ψευδαισθήσεων).

4. Όλα τα ναρκωτικά έχουν παρασκευαστεί από φαρμακοβιομηχανίες www.naturalnews.com/021768_meth_heroin_drug_companies.html.

5. Προώθηση φαρμάκων που γνωρίζουν ότι δεν δρουν.

Πρόσφατα παραδείγματα: -Σε δίκη της εταιρίας ‘Eli Lilly & Co. για οικονομικά σκάνδαλα αποκαλύφθηκε ότι προωθούσε το αντιψυχωτικό φάρμακο Zyprexa για την άνοια των ηλικιωμένων ενώ γνώριζε τα αποτελέσματα έρευνας ότι είναι αναποτελεσματικό και αυξάνει τους θανάτους.

Παρά την αποκάλυψη αυτή πήρε έγκριση από την FDA (τον αμερικανικό ΕΟΦ). -Η FDA ενέκρινε το αντικαταθλιπτικό Lexapro (escitalopram) της εταιρίας Forest Laboratories’ για χρήση σε παιδιά και εφήβους, ενώ έχουν γίνει αγωγές 11 πολιτείες για δωροδοκία παιδιάτρων για την προώθηση του φαρμάκου και ενώ η εταιρία γνώριζε ότι το φάρμακο είναι αναποτελεσματικό για τη θεραπεία της κατάθλιψης σε παιδιά, ακόμη και αν η χρήση αυτή δεν είχε εγκριθεί από την FDA κατά το χρόνο.

6. Προώθηση στον λεγόμενο Τρίτο Κόσμο φαρμάκων που γνωρίζουν ότι προκαλούν Μοιραίες Ασθένειες και τα οποία έχουν απαγορευτεί στον “Πρώτο” Κόσμο.

Για παράδειγμα :Η αμερικανική Bayer, πούλησε ενέσεις πήξης του αίματος αξίας εκατομμυρίων δολαρίων σε Ασία, Λατινική Αμερική, καθώς και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες στα μέσα της δεκαετίας του 1980, αν και γνώριζε ότι είχαν μολυνθεί με τον ιό του AIDS και είχαν απαγορευτεί στην Αμερική.

Όχι μόνον δεν απέσυρε τα αποθέματά της αλλά συνέχισε να παράγει την ίδια μολυσμένη σειρά γιατί τη συνέφερε οικονομικά YouTube.com April 2, 2006 New York Times May 22, 2003.

7. Απάνθρωποι Πειραματισμοί σε Αδύναμους Ανθρώπους εν αγνοία τους στο Λεγόμενο Τρίτο Κόσμο αλλά και στην Αμερική.

Πειραματισμοί σε νεογέννητα στα οποία έχουν εγχυθεί ραδιενεργές ουσίες, σε ψυχικά ασθενείς εγκλεισμένους σε γιγάντια ψυγεία, σε στρατιώτες που εκτίθενται σε χημικά όπλα από την κυβέρνηση που υπηρετούν, σε παιδιά που μολύνονται με ηπατίτιδα, σε μεταλλωρύχους που τους βάζουν και πίνουν εν αγνοία τους μοιραία δηλητήρια, σε ασθενείς σε πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο που τους εκχύνεται πλουτώνιο και άλλα αδιανόητα για κάθε φαντασία.

8. Απάνθρωπα, απίστευτα βάναυσα πειράματα σε ζώα (πολλά για τα καλλυντικά ) GREENPAGE >> Εγκλήματα Επιστήμης


Γ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

1. Επί προεδρίας του Ρόναλντ Ρέιγκαν το 1980 ψηφίστηκαν νόμοι που τους επιτρέπουν να πατεντάρουν την έρευνα που χρηματοδοτείται από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH).

Έρευνα που πληρώνεται από το δημόσιο, δηλαδή από τους πολίτες, σφετερίζεται και πατεντάρεται από τις φαρμακοβιομηχανίες οι οποίες απολαμβάνουν σημαντικές φοροαπαλλαγές Dr. Marcia Angell.

Σ΄αντάλλαγμα, οι φαρμακοβιομηχανίες χρηματοδοτούν τους πολιτικούς. Είναι το πιο ισχυρό λόμπυ της Αμερικής, το οποίο το 2002 απασχολούσε στην Ουάσιγκτον 675 εκπρόσωπους ειδικών συμφερόντων (συμπεριλαμβανομένων 26 πρώην μελών του Κογκρέσου), με κόστος πάνω από $ 91 εκατομμύρια. Το αποτέλεσμα ήταν κατακόρυφη αύξηση των εταιρικών κερδών. Dr. Marcia Angell, largest political lobby in Congress.

2. Η Αμερικανική Πολιτεία λειτούργησε σχεδόν πάντα συγκαλύπτοντας τις φρικαλεότητες και τα σκάνδαλα των φαρμακοβιομηχανιών. Παράδειγμα: Στην περίπτωση της Bayer που αναφέρεται παραπάνω ενώ η γαλλική κυβέρνηση ανακάλυψε τη συγκάλυψη της Bayer και έστειλε στη φυλακή τους υπαλλήλους που ευθύνονταν για αυτό, στην Αμερική η Bayer δεν έχει ποτέ υποστεί επίσημη διερεύνηση (ούτε και η Βαxter με τα μολυσμένα εμβόλια).

Αντιθέτως κατά καιρούς ψηφίζει νόμους ασυλίας των φαρμακοβιομηχανιών. Στην πραγματικότητα ο FDA (οργανισμός προστασίας της υγείας) επέτρεψε στις εταιρίες τις φρικαλεότητές τους και δεν έκανε τίποτα για να τις αποτρέψει..

Χάρη στις αλλαγές της νομοθεσίας τα τελευταία 20 περίπου χρόνια, ο FDA στην πραγματικότητα χρηματοδοτείται από τις εταιρείες που υποτίθεται ότι ελέγχει. Απ΄ό,τι φαίνεται ο πραγματικός σκοπός της FDA είναι να θέσει τη σφραγίδα της έγκρισης για τα φάρμακα ώστε οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι ασφαλείς.

To 2001, o Jock Doubleday, διευθυντής τριών μη κερδοσκοπικών εταιριών φυσικής υγείας στην Καλιφόρνια προσφέρει χρηματική αμοιβή σε όποιον γιατρό ή στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας πιεί δημόσια ένα μείγμα που θα περιέχει τα παραπάνω έκδοχα (δεν θα περιέχονται τα κύρια συστατικά, νεκροί ή ζωντανοί ιοί ή βακτηρίδια) στις ίδιες αναλογίες μ΄αυτές στα παιδικά εμβόλια ανοιγμένες ως προς το βάρος του σώματος.

Το μίγμα θα παρασκευαστεί από τον Doubleday, τρεις επώνυμους φαρμακοποιούς και τρεις φαρμακοποιούς που θα προτείνει ο υποψήφιος. Η προσφορά ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2001 με 20.000 δολλάρια, βαθμιαία αυξανόμενη κάθε χρόνο και σήμερα είναι 200.000 δολλάρια.

Μέχρι σήμερα δεν έχει προσφερθεί κανείς. Γιατί?




Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης της γρίπης

Αναφέρθηκε η απόφαση του Καναδά να διερευνήσει το ρόλο της βιταμίνης D στην προστασία κατά της γρίπης των χοίρων. Αυτή είναι μεγάλη, αλλά υπάρχουν ήδη συντριπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα επίπεδα βιταμίνης D διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην πιθανότητα να πάθετε τη γρίπη.

Η βιταμίνη D έχει ερευνηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, και έχει αποδειχθεί ότι έχει αξιοσημείωτη επίδραση σχεδόν σε κάθε ασθένεια. Εδώ είναι ένας κατάλογος από τέσσερις μελέτες που δημοσιεύθηκαν φέτος, δείχνουν αντίστροφη σχέση μεταξύ λοιμώξεων του αναπνευστικού και υψηλού επίπεδου βιταμίνης D.

Υψηλό επίπεδο βιταμίνης D σημαίνει μείωση του κινδύνου κρυολόγηματος, γρίπης, και άλλων λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού:

1. 2007 μελέτη προτείνει υψηλότερη βιταμίνη D .Βελτιώνει το καθεστώς ασυλίας σας σε μικροβιακές λοιμώξεις. Διαπίστωσαν ότι άτομα με ανεπάρκεια βιταμίνης D είχαν σημαντικά περισσότερες ημέρες απουσίας από την εργασία, που οφείλεται σε λοίμωξη αναπνευστικού συστήματος.

2. 2009 μελέτη σχετικά με ανεπάρκεια βιταμίνης D σε νεογνά με οξεία λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού (ALRI) επιβεβαίωσε μια ισχυρή, θετική συσχέτιση μεταξύ των νεογέννητων και των επιπέδων της βιταμίνης D της μητέρας του.

Πάνω από 87 τοις εκατό όλων των νεογέννητων και πάνω από 67 τοις εκατό όλων των μητέρων είχε επίπεδα βιταμίνης D κάτω από 20 ng / ml, η οποία είναι μια σοβαρή κατάσταση ανεπάρκειας.

Νεογέννητα με ανεπάρκεια βιταμίνης D φαίνεται να έχουν αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης ALRI, και δεδομένου ότι το επίπεδο της βιταμίνης D του παιδιού συσχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τη μητέρα του, οι ερευνητές συνιστούν ότι όλες οι μητέρες πρέπει να “βελτιστοποιήσουν τα επίπεδα βιταμίνης D, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, για να διασφαλίζεται η υγεία του μωρού τους.

3. 2009 ανάλυση του τρίτου National Health and Nutrition Examination Survey εξέτασε τη σχέση μεταξύ επιπέδων βιταμίνης D και λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος (URTI) σε περίπου 19.000 άτομα ηλικίας άνω των 12.

Τα ποσοστά αυτών που νόσησαν είναι τα παρακάτω :

17 τοις εκατό των συμμετεχόντων με τα επίπεδα βιταμίνης D από 30 ng / ml ή υψηλότερη
20 τοις εκατό των συμμετεχόντων με τα επίπεδα βιταμίνης D μεταξύ 10-30 ng / ml.
24 τοις εκατό των συμμετεχόντων με τα επίπεδα βιταμίνης D κάτω από 10 ng / ml Η θετική συσχέτιση μεταξύ χαμηλότερων επίπεδων βιταμίνης D και αυξημένου κινδύνου URTI, ήταν ακόμα πιο ισχυρή σε άτομα με άσθμα και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.
4. 2009 έκθεση στο περιοδικό Παιδιατρικής Έρευνας ανέφερε ότι τα βρέφη και τα παιδιά με ανεπάρκεια βιταμίνης D εμφανίζονται περισσότερο ευάλωτα σε ιούς και βακτηριακές λοιμώξεις.

Και ότι, με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία υπάρχει μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ της βιταμίνης D, λοιμώξεων και ανοσοποιητικής λειτουργίας. Εν τέλει, το καλύτερο στοίχημα είναι η διατήρηση υγιών επιπέδων της βιταμίνης D περίπου 60 ng / ml, όλο το χρόνο.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό είναι πολύ υψηλότερο από ό τι οι περισσότεροι γιατροί θα αναφέρουν ως “κανονικό.” Μάλλον είναι το βέλτιστο επίπεδο για την πρόληψη των ασθενειών.



Τι μπορείτε να κάνετε για να προστατευτείτε

• Σθεναρή είναι η άποψή μου ότι η φροντίδα της υγείας σας για τη μείωση ή την εξάλειψη του κινδύνου της γρίπης είναι πάντα το ασφαλέστερο στοίχημά σας.

Aυτό το οποίο αντιλαμβάνεστε ότι έχει εξέχουσα σημασία για την αντιμετώπιση της γρίπης των χοίρων, αλλά και οποιασδήποτε άλλης σοβαρότερης ασθένειας, είναι η εξασφάλιση ενός ακμαίου ανοσοποιητικού συστήματος.

• Ένας οργανισμός , αποτοξινωμένος, με επαρκή λήψη θρεπτικών στοιχείων και ορθή διαχείριση του άγχους, μπορεί να αντεπεξέλθει περίφημα σε οποιαδήποτε πρόκληση.

• Μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να ασθενήσει , αλλά και αν κάτω από ορισμένες συνθήκες αυτό συμβεί, θα ανταπεξέλεθει καλύτερα και γρηγορότερα προκειμένου να επαναφέρει την ισορροπία «Θα πρέπει να ληφθούν δρακόντεια μέτρα για δημογραφική μείωση ενάντια στη θέληση των πληθυσμών. Η μείωση των γεννήσεων έχει αποδειχθεί ότι είναι αδύνατη ή ανεπαρκής. Θα πρέπει συνεπώς να αυξηθεί το ποσοστό θνησιμότητας. Πώς; Με φυσικό τρόπο. Πείνα και αρρώστια! “Robert McNamara”, πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, πρώην υφυπουργός των ΗΠΑ, μέλος του Προγράμματος για Διευρυμένη Ανοσοποίηση. Πηγές: Mercola Dr, G.Lekakis ND, Health Protection Agency, Daily Mail, CNN, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, National Health and Nutrition Examination Survey κ.α



ΠΡΟΣΟΧΗ:

• το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών.

• κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα ,ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.

• Ζητήστε την βοήθεια του κέντρου ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ειδικά για την δική σας περίπτωση.

Το κέντρο είναι προσβάσιμο από άτομα με ειδικές ανάγκες μετακίνησης και η λειτουργία του κέντρου προσπαθεί να είναι φιλική προς το περιβάλλον ,χρησιμοποιείται ανακυκλωμένο, μη χλωριωμένο χαρτί, γίνεται ανακύκλωση των απορριμμάτων και μπαταριών και οι μετακινήσεις της παροχής ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ γίνονται με όχημα χαμηλής κατανάλωσης και εκπομπής ρύπων.



Κέντρο “Ισορροπία”, www.isoropia.gr

No response to “TO ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ H1N1”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails