Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Ημερολόγιο Sex 2010: Iανουάριος - Φεβρουάριος


Αν τη φετινή χρονιά θέλεις, εκτός από μέρες, να μετράς και οργασμούς στο κρεβάτι σου, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το ημερολόγιο του σεξ.





1H ΕΒΔΟΜΑΔΑ (1-3 ΙΑΝ.)
Παίξε στο hangover
Αυτές τις ημέρες, το hangover κυριαρχεί στα πρωινά σου . Σύμφωνα με μελέτες, αρκεί να κάνεις σεξ μετά το μεθύσι και οι παρενέργειες του αλκοόλ θα πλησιάσουν στην πιο σοφτ εκδοχή τους. Η εξήγηση: καλύτερη κυκλοφορία του αίματος ίσον καλύτερη οξυγόνωση του εγκεφάλου σου. Αφού ανακτήσεις δυνάμεις, άπλωσε μαξιλάρια στο πάτωμα -κάτω από την άκρη του κρεβατιού- και βάλ’ τη να ξαπλώσει ανάσκελα με το κεφάλι και τους ώμους της να αιωρούνται. Πάρε θέση πάνω της στηρίζοντας τα χέρια σου στα μαξιλάρια και ξεκίνα πουσάπς. Αν χαμογελάει πονηρά κάθε φορά που τη ρωτούν πώς της μπήκε η χρονιά, πρόσθεσε την άσκηση στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά της.

2Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (4-10 ΙΑΝ.)

Γίνε το είδωλό της
Αντί να ξεκινήσεις ακροβατικά στο κρεβάτι σου, δοκίμασε κάτι πιο εύκολο: τοποθέτησε έναν καθρέπτη σε στρατηγικό σημείο απέναντι από το κρεβάτι σου. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες ερεθίζονται κοιτάζοντας το σύντροφό τους στον καθρέπτη εν ώρα δράσης. Αυτό είναι το συμπέρασμα μελέτης του Archives of Sexual Behavior. Με αυτόν τον τρόπο, θα αντικρούσεις και τυχόν αντιρρήσεις της για καθρέπτες στο υπνοδωμάτιο (βλ. φενγκ σούι).

3Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (11-17 ΙΑΝ.)

Βάλε ένα χεράκι
Με το που τη δεις να ανεβαίνει πάνω σου, μη βιαστείς να σταυρώσεις τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Η ικανοποίησή σου θα είναι μεγαλύτερη αν προλάβεις να οπλίσεις το εργαλείο σου. Βάλε το χέρι σου ανάμεσά σας και κάνοντας με το δείκτη και το μέσο σου το σήμα της νίκης, τράβα το πετσάκι σου προς τα κάτω. «Ετσι το ευαίσθητο κεφάλι σου θα δεχτεί μεγαλύτερη τριβή» λέει η Emily Dubberley, συγγραφέας και δημοσιογράφος θεμάτων σεξ και σχέσεων.

4Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (18-24 ΙΑΝ.)

Βγάλ' τη στην πίστα
Το σκι θα βελτιώσει τις επιδόσεις σου στο σεξ και το σεξ την απόδοσή σου στο σκι. Επειδή ίσως είναι ακόμη νωρίς για μια βόλτα στα Καλάβρυτα, ξεκίνα προπόνηση στο σπίτι: στάσου με την πλάτη στον τοίχο και τα πόδια ανοιχτά στην ευθεία των ώμων σου. Λύγισε τα γόνατα και κάνε βαθύ κάθισμα για μερικά δευτερόλεπτα. Χαλάρωσε στην αρχική θέση κι επανάλαβε οκτώ φορές.

5Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (25-31 ΙΑΝ.)
Πάρε τα βήματά της
Αφού κέρδισες την εμπιστοσύνη της, είναι καιρός να μάθει ότι κρύβεις πάνω σου το κλειδί της πίσω πόρτας της. Αρχικά, εξήγησέ της ότι δεν έχεις σκοπό να τη διαρρήξεις, εφόσον ο συναγερμός της είναι ακόμη στο on. Στόχος σου είναι αυτό που λέει η σεξοθεραπεύτρια Julia Cole, του www.emotionalbliss.com: «Να ανακαλύψει μία ερωτογενή ζώνη, που οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν άβολα να εξερευνήσουν». Ενθάρρυνέ τη να σου γυρίσει πλάτη και λάδωσε τη μηχανή της και το λεβιέ σου. Βάλε εμπόδια στο δρόμο σου, φέρνοντας κοντά τους γλουτούς της, και ξεκίνα με τέμπο το ανέβα-κατέβα.

6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (1-7 ΦΕΒ.)
Επικίνδυνες ιεραποστολές
Δεν είναι ανάγκη να αφήσεις πάνω της την τελευταία πνοή σου για να ακούσεις από τα χείλη της «αποστολή εξετελέσθη». Δείξε ότι έχεις πάρει διδακτορικό στους οργασμούς εφαρμόζοντας την τεχνική C.A.T. (Coital Alignment Technique). «Αρκετές πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι σχεδόν το 80% των γυναικών θα τελείωναν αν χρησιμοποιούσαν αυτή την τεχνική » λέει η Dubberley. «Ενώ το κάνετε στην κλασική ιεραποστολική στάση, ανέβα λίγο πιο πάνω στηρίζοντας σε εκείνη όλο το βάρος σου. Με αυτό τον τρόπο παρατείνεις τις αντοχές σου, ενώ το κόκαλο της λεκάνης σου ασκεί πίεση στην κλειτορίδα της» σου εξηγεί.

7Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (8-14 ΦΕΒ.)

Βγάλε γλώσσα
Σταμάτα να εφευρίσκεις επιχειρήματα για να γλιτώσεις το «σ’ αγαπώ» τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου κι απόδειξέ της ότι, όταν ανοίγεις το στόμα σου, ξέρεις τι κάνεις. Χάρισέ της το ωραιότερο γλειφιτζούρι και θα θυμάται αυτήν τη μέρα για πολύ καιρό. «Με ένα μαξιλάρι ανασήκωσε τη λεκάνη της. Ετσι θα νιώθεις πιο άνετα και θα έχεις καλύτερη πρόσβαση» λέει ο Jamie Goddard, συγγραφέας του Lesbian Sex Secrets for Men.

8Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (15-21 ΦΕΒ.)
Κάνε refresh
Η ταινία Valentine's Day (με Julia Roberts, Anne Hathaway και Jessica Alba) παίζεται ήδη στους κινηματογράφους και είναι ευκαιρία να της θυμίσεις πώς το γιορτάσατε φέτος. Βγάλε από πριν τα εισιτήρια και κάνε της έκπληξη. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, οι ρομαντικές ταινίες ανεβάζουν τα επίπεδα προγεστερόνης σε άντρες και γυναίκες προκαλώντας όρεξη για σεξ.

9Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (22-28 ΦΕΒ.)

Πάτα pause
Δεδομένου ότι το Πάσχα πέφτει στις 4 Απριλίου διανύεις περίοδο νηστείας. Αντί να το δεις σαν σαράντα μέρες αποχής από το σεξ, δες το σαν αφορμή για σολάρισμα. «Ο αυνανισμός του ενός απέναντι από τον άλλο είναι ένας σίγουρος δρόμος προς τον οργασμό» λέει η Dubberley. «Αυτό θα βελτιώσει το σεξ και για τους δύο, αφού θα σε μάθει να την ανάβεις - και το αντίστροφο». Φτάσε τη στα όριά της φιλώντας και αγγίζοντάς την οπουδήποτε αλλού εκτός από το hot point της. Επειτα παίξτε ο καθένας με τον εαυτό του. Τα φιλιά που θα έχουν προηγηθεί μαρτυρούν, σύμφωνα με την Dubberley, ότι αυτό που ζείτε είναι αμφίδρομη εμπειρία. Οπότε και το σόλο παιχνίδι, που είναι πολύ προσωπικό, φαίνεται λιγότερο τρομακτικό.




menshealth.gr

No response to “Ημερολόγιο Sex 2010: Iανουάριος - Φεβρουάριος”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails