Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010

Οι 10 χρυσοί κανόνες του αντρικού στιλ

Αυτό που ξεχωρίζει τον καλοντυμένο από τον "ασουλούπωτο", τον στιλάτο από τον χύμα, τον γοητευτικό από τον αδιάφορο, εσένα από τους υπόλοιπους, είναι αυτοί οι δέκα κανόνες. Ό,τι και να φοράς, όπως και να ντύνεσαι, αυτούς τους κανόνες δεν πρέπει να τους παραβείς ποτέ:

1. Μάθε ποιο είναι το μέγεθος του λαιμού στα πουκάμισα. Για να το καταλάβεις, θα πρέπει να μπορείς να βάλεις ένα δάχτυλο ανάμεσα στο γιακά και το λαιμό σου όταν το πουκάμισο είναι κουμπωμένο μέχρι επάνω.

2. Οι ρίγες της γραβάτας πρέπει πάντα να είναι εντονότερες από του πουκάμισου.

3. Δεν απαγορεύεται να φοράς παπούτσια χωρίς κάλτσες στην παραλία, αρκεί να τα αφήνεις να αερίζονται μέρα παρά μέρα (τουλάχιστον).

4. Ποτέ μη βάζεις το κινητό σου, το στυλό σου ή την αρμαθιά με τα κλειδιά σου (ειδικά αν έχεις τόσα που θυμίζεις δεσμοφύλακα στον Κορυδαλλό) στην τσέπη του παντελονιού σου.

5. Ο προηγούμενος κανόνας ισχύει και σε περίπτωση που έχεις πορτοφόλι μεγέθους μικρού πλυντηρίου πιάτων. Στην περίπτωση αυτή, αν θέλεις να πάς κάπου, βγάζεις τα χαρτονομίσματα, την ταυτότητα, το δίπλωμα οδήγησης και μια πιστωτική και τα βάζεις σκέτα στην τσέπη.

6. Το σχήμα των γυαλιών σου θα πρέπει να έρχεται σε αντίθεση, και όχι να μιμείται, το σχήμα του προσώπου σου.

7. Μάθε τον σωματότυπό σου: Είσαι ψηλόλιγνος, είσαι κοντόχοντρος ή χτισμένος φέτες σαν τον Κώστα Σόμμερ; Κάθε σωματότυπος απαιτεί συγκεκριμένα ρούχα προκειμένου να αναδειχθεί το στιλ εκείνου που τα φοράει.

8. Τα χρώματα είναι φίλοι μας – συνεργάσου! Η ιστορική ατάκα του Αρτέμη Μάτσα για τους Γερμανούς ισχύει αξ ολοκλήρου και για σένα. Αν βαρέθηκες να φοράς όλο τα ίδια και τα ίδια, τότε είναι καιρός να πειραματιστείς και με κανένα ακόμα χρώμα που θα σου φτιάξει τη διάθεση – τόσο εσένα, όσο και όλων των υπολοίπων που σε βλέπουν. Μη φοβάσαι, το ροζ δεν κάνει (από μόνο του) τον gay...

9. Το κούρεμα είναι ένα από τα βασικότερα αξεσουάρ του στιλ σου, το οποίο μάλιστα φοράς ανελλιπώς κάθε μέρα. Μην αφήνεις τα μαλλιά σου στην τύχη τους.

10. Μην ψωνίζεις απλά. Επένδυσε. Διάλεξε δυο τρία ακριβά και καλά κομμάτια και πρόσθεσέ τα στη γκαρνταρόμπα σου. Θα κάνεις πολύ πιο εντυπωσιακό εφέ απ’ όσο θα ‘κανες αγοράζοντας 20 διαφορετικά φτηνότερα κομμάτια.
πηγη

No response to “Οι 10 χρυσοί κανόνες του αντρικού στιλ”

Leave a Reply

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε ένα καθημερινό email με όλα τα νέα άρθρα

Related Posts with Thumbnails