Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Αστρολογικές προβλέψεις της Δήμητρας Παπανικολοπούλου για το 2010



O Crazy Greek blogger σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε την "τύχη" του κάθε ζωδίου μέσα στο 2010, με μια γενική περιγραφή του καθενός, αλλά και ειδικές αναφορές στα αισθηματικά και επαγγελματικά. Οι αστρολογικές προβλέψεις ανήκουν στη διακεκριμένη Αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου.





ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2010
ΚΡΙΟΣ
Γενικά για το 2010 , ο Κριός θα ευνοηθεί αλλά ως χρονιά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι και η καλύτερή του. Κατά τη διάρκεια του έτους, θα υπάρξει έλλειψη της ψυχικής ειρήνης και της συγκέντρωσής του. Δεν θα είναι σε θέσει να λειτουργεί πάντα με καλή θέληση. Ειδικά το πρώτο τρίμηνο του έτους , δεν πρόκειται να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Απότομα και απρόσμενα εμπόδια θα χαλάσουν τις προοπτικές της σταδιοδρομίας του. Έτσι θα πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται , χωρίς όμως πολλές προσδοκίες. Όλες οι οικονομικές μεταβάσεις πρέπει να εκτελεστούν με απόλυτη προσοχή.

Αισθηματικά:
Η αγάπη είναι έντονη και συναισθηματική για σας το πρώτο εξάμηνο αυτού του έτους. Μια υπόθεση μπορεί να είναι πολύ φυσική και αισθησιακή και αφιερώνεστε πολύ όταν αγαπάτε, αποκλειστικά. Μπορεί ακόμα να θεωρήσετε τον εαυτό σας προσωπική φρουρά στην αγάπη αυτή. Ακόμα και αν αισθάνεστε έντονοι και νευρικοί , κρατήστε αυτές τις σκέψεις για εσάς. Μην προσπαθήσετε να αντιπροσωπεύσετε το ταίρι σας ή να ελέγξετε τη συμπεριφορά του καθώς αποτέλεσμα θα είναι ή να αποτύχετε ή να τον απομακρύνετε από εσάς. Μετά τα μισά του χρόνου, η θέλησή σας πιο εύκολα μπορεί να χαλαρώσει και να σας φωτίσει καλύτερα κατά τη διάρκεια της περιόδου που θα βιώσετε συναισθήματα αγάπης. Δηλαδή θα είστε πιο δυνατοί. Οι κοινωνικοί ορίζοντές σας πρέπει να διευρυνθούν και θα τους εγκαταλείψετε σε περίπτωση τρέχουσας αγάπης (ή ακόμα και αν νοιώσετε έλλειψη αυτής).

Επαγγελματικά:
Οι γενικές ενδείξεις για τη σταδιοδρομία σας είναι πολύ καλές. Έχετε τη συνήθεια της διασποράς των ενεργειών σας. Έχετε έναν καλό εγκέφαλο και οι ιδέες έρχονται σε σας αμέσως. Μπορείτε εύκολα και άμεσα να σκεφτείτε κάτι πρωτοποριακό και έξυπνο για την εργασία σας. Τα πηγαίνετε καλά σε οποιουσδήποτε μαθηματικούς τομείς. Είναι πιθανό να έχετε διάφορες επαγγελματικές αλλαγές αλλά είστε καταλληλότεροι σε τομείς που αφορούν τη δημόσια ζωή, την κυβέρνηση και την πολιτική. Η φήμη σας είναι πολύ σημαντική στον τομέα με τον οποίο ασχολείστε και τη σταδιοδρομία σας.



ΤΑΥΡΟΣ
Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση με το νέο έτος και θα έχετε τις πρακτικές δυνατότητες να κάνετε πολλά. Είστε επίσης πολύ σταθεροί και πολύ επίμονοι. Μαθαίνετε γρήγορα από τις αποτυχίες και τις απογοητεύσεις σας. Θα φαίνεστε πολύ νεανικοί , όμορφοι και τυχεροί. Θα έχετε έναν πρόωρο γάμο. Το καλό είναι πως θα αγαπήσετε τη μουσική , την τέχνη και το δράμα. Πρέπει να αποφύγετε την τάση να είστε οι μόνοι που τραβάτε την προσοχή. Δεν κάνετε ποτέ τίποτα δίχως ενθουσιασμό. Μέσω ιδιαίτερων προσπαθειών θα τροφοδοτηθείτε και θα θέσετε επίπονους προσδιορισμούς που θα επιτύχουν τους στόχους σας. Αν και πολλοί είναι αυτοί που προσδοκούν τον έπαινο, θα φρουρήσουν , μαζί και εσείς, την αυτό – εξαπάτηση και την ψεύτικη υπερηφάνεια , ώστε να μην τα λουστούν.

Αισθηματικά:
Κάποιο ειδύλλιο σας, σας έχει προκαλέσει κάποια σοβαρή θλίψη πρόσφατα, έτσι κάποια ευπρόσδεκτη ανακούφιση στα συναισθηματικά σας ερχόμενη θα σας κάνει να αλλάξετε δρόμο , να ανανεωθείτε. Θα είστε πιο χαλαρωμένοι και αποδοτικοί απέναντι στην αγάπη αλλά ακόμα και στην έλλειψη αυτής. Ξεχωρίζετε και θα θελήσετε να παίξετε με τον τομέα αυτό μετά κυρίως από το δεύτερο μισό του χρόνο. Οι γάμοι και τα ζεύγη γενικότερα θα βρουν περισσότερη αρμονία και θα χάσουν τις παλαιές ζηλοτυπίες και την ιδεοληψία τους. Η αγάπη είναι κάτι ρομαντικό και αισθησιακό για εσάς , ειδικά γύρω στον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο του 2010. Το σοβαρό , δεσμευμένο ειδύλλιο κάποια στιγμή θα βρεθεί δίπλα σας και καλό είναι να αρπάξετε την ευκαιρία.

Επαγγελματικά:
Υπάρχει πιθανότητα να κερδίσετε κάποια κληρονομιά και επίσης να έχετε κέρδη στα επαγγελματικά σας , μέσω ενός συνεργάτη. Αλλά πιθανό βέβαια να υπάρξουν δυσκολίες πέρα από τα νομικά θέματα. Είστε πολύ φιλόδοξοι και θα έχετε αρκετές επιτυχίες όταν κινείστε με διπλωματικό τρόπο. Θα ωφεληθείτε από τους ανωτέρους σας που θα παρεκκλίνουν από το δρόμο τους για να σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας και να προωθήσουν τη θέση σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Λόγω της εξοχότητας του Άρη , που προσφέρει πάντα ενέργεια και φιλοδοξία, θα επιθυμήσετε να είστε το κεφάλι όλων των υποθέσεων. Ενεργείτε γρήγορα με την απεριόριστη αυτοπεποίθησή σας που δεν θα διστάσετε να αλλάξετε οποιονδήποτε αντιπαθείτε. Ως εκ τούτου σκέφτεστε πολύ καλά και χρησιμοποιείτε περισσότερη λογική για να εξετάσετε υπόθεση έκτακτης ανάγκης. Μπορεί να είστε εγωιστικοί. Μερικές φορές είστε επιθετικοί , υπερήφανοι , εσπευσμένοι και εριστικοί. Η έμφαση της προσωπικότητας και της δυναμικότητας είναι στα μέσα της χρονιάς. Όντας ένα ζώδιο του αέρα, έχετε την επιθυμία να κερδίσετε και να ξοδέψετε , αλλά όχι να σπαταλάτε. Σκέφτεστε το σήμερα και ποτέ το αύριο. Παίρνετε αποφάσεις και ρισκάρετε για να κάνετε καλύτερο το τώρα σας.

Αισθηματικά:
Μια σημαντική σχέση μπορεί να εμφανιστεί στον τομέα αυτό , μέσα στο έτος για εσάς τους Δίδυμους. Μπορείτε να έχετε περισσότερες από μια επιλέξιμες δυνατότητες εάν φτάνετε μερικές φορές σε κοινωνικές συλλογές. Η επέκταση στη κοινωνική ζωή σας μπορεί να σας κρατήσει συγκεχυμένους για το ειδύλλιο, το οποίο μπορεί να προκύψει , αλλά μετά από τον Ιούλιο του 2010 πρέπει να έχετε την ευκαιρία να ταξινομήσετε τα συναισθήματά σας και να δείτε ποιος ανήκει και που στη ζωή σας. Προσπαθήστε να βρείτε περισσότερο χρόνο να στηριχτείτε κάπου και να χαλαρώσετε αλλά και να αξιολογήσετε – ψάξετε – ανανεώσετε τον εαυτό σας. Στην αγάπη θα έχετε πολλές ευκαιρίες τις οποίες καλό είναι να εξερευνήσετε , να ψάξετε και ύστερα να αρπάξετε αυτήν που είναι πιο κοντά σε εσάς. Εσείς είστε που πρέπει να έχετε τον έλεγχο.

Επαγγελματικά:
Θα είστε υπερβολικά φιλόδοξοι και ενεργητικοί. Πρέπει να είστε ο προϊστάμενος του εαυτούς σας και ως εκ τούτου θα λάμπατε στην επιχείρηση σας. Είστε πολύ επιτακτικοί και θαρραλέοι κα θα πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας, στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι γενικές ενδείξεις για τη σταδιοδρομία σας είναι άριστες. Έχετε μια καλή φαντασία και μπορείτε να βάλετε μπροστά τις ιδέες σας με τα διαφορετικά σχήματα. Επίσης είστε καλή στα παιχνίδια και θα ήταν ωραίο να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να πρέπει να εργαστείτε σκληρά κατά τη διάρκεια του έτους αλλά θα είστε ανίκανοι να πραγματοποιήσετε κάτι τέτοιο. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες τις οποίες σας αφορούν. Η κακή υγεία των γονέων μπορεί να σας προκαλέσει ανησυχίες. Να είστε ορμητικοί σε οτιδήποτε κάνετε. Θα αναμείνετε με ενδιαφέρον απέναντι στη ζωή και με πολύ ζήλο , ενώ θα κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας κατά της διάρκειας της περιόδου. Συγχρόνως θα είστε τολμηροί και θαρραλέοι αλλά βίαιοι στην ιδιοσυγκρασία. Αυτός ο χρόνος είναι δυσμενής για την αγάπη και το ειδύλλιο. Κάποια σχέδια σας , μπορούν να σας προκαλέσουν απώλειες ως εκ τούτου πρέπει να αποφευχθούν. Υπάρχει πιθανότητα ξαφνικού ταξιδιού.

Αισθηματικά:
Το έτος 2010 πρέπει να φέρει ενέργεια στην ερωτική σας ζωή. Από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο , μπορείτε να ζήσετε την διασκέδαση και το ειδύλλιο μέσω του επαγγελματικού σας χώρου. Μια περιστασιακή σχέση μπορεί να γίνει σοβαρότερη και φίλοι σας θα παντρευτούν ενώ εσείς κοινωνικοποιηθείτε περισσότερα. Το ειδύλλιο είναι πολύ κοντά σας και ξεχωρίζει ενώ και οι δύο θα ζήσετε κάτι αισθησιακό , εμπαθές και προβάλλεται η σοβαρή πλευρά του συντρόφου σας , όταν τον ζήσετε περισσότερο. Μετά τον Οκτώβριο , τα πράγματα ηρεμούν και γίνονται πιο εσωτερικά και πρακτικά. Βρείτε το χρόνο να χαλαρώσετε και χρόνο για τους φίλους σας και τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Επαγγελματικά:
Οι γενικές ενδείξεις για τη σταδιοδρομία σας είναι πολύ καλές. Έχετε ένα γρήγορο , έντονο μυαλό με εκπαιδευτικά και λογοτεχνικά ενδιαφέροντα. Είστε όχι πάντα λογικοί αλλά άγρυπνοι και διαλεκτικοί. Οι προσπάθειές σας δεν είναι ποτέ άκαρπες. Θα επιτύχετε στην επιχείρηση ή τους πολιτικούς τομείς. Είναι πιθανό να έχετε καλή επιρροή και τις επαφές σας στις σωστές θέσεις. Θα ενδιαφερθείτε επίσης για την κοινωνική ζωή και την επαγγελματική σας άνοδο.


ΛΕΩΝ
Αγαπάτε να ταξιδεύετε. Είναι πιθανό να είστε πολύ συναισθηματικοί και υπάρχουν ασταθή κομμάτια σας κατά περιόδους. Έχετε μια πολύ έντονη φαντασία, αλλά πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο ανοικτοί και λιγότερο οι μόνοι που βρίσκεστε στο κέντρο. Η κλίση του Δία και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, δείχνει ότι θα αποκτήσετε χρήματα, αλλά έχετε τάσεις να τα ξοδέψετε εύκολα. Είστε συναισθηματικά άτομα , αλλά πολύ θρησκευτικοί εκ φύσεως. Έχετε επίσης τις καλλιτεχνικές και ποιητικές ιδιότητες. Θα είστε σε θέση , σύντομα να ανορθωθείτε πάνω από οποιαδήποτε κατάθλιψη που μπορεί να έχετε. Οπουδήποτε είστε διαδίδετε αγάπη και ζεστασιά. Αγαπάτε τα παιδιά. Ενδιαφέρεστε για την αθλητική κερδοσκοπία και τη μουσική.

Αισθήματα:
Αν και πολλοί άνθρωποι ακολουθούν τον ίδιο δρόμο , εσείς ελάχιστα τους ακολουθείτε και αυτό θα ισχύσει ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του 2010. Είστε σε μια από τις καλύτερες και ευχάριστες περιόδους του έτους και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Η ζωή σας γίνεται άμεσα ευτυχής με την αγάπη , αλλά φαίνεστε να είστε προσαρμοσμένοι περισσότερο στο ενδιαφέρον για κάποιο άτομο παρά σε κάποιο σοβαρό ειδύλλιο. Σας εξιτάρει το μυστήριο εξάλλου. Θα συρθείτε στις σχέσεις που είναι απλές , σας προσφέρουν διασκέδαση. Προσέξτε να μην πληγωθείτε και πάνω από όλα μην λαμβάνετε υπόψη σας οτιδήποτε σας σερβίρουν. Πολλές φορές οι λέξεις κρύβουν πολλά περισσότερα, πέρα από αυτά που απλά εκφράζουν.

Επαγγελματικά:
Έχετε την ικανότητα να είστε μεγάλοι ηγέτες και μπορείτε να γίνετε πολύ διάσημοι. Έχετε το καλλιτεχνικό ταλέντο και μπορείτε να επιλέξετε τους ασυνήθιστους τομείς για να εργαστείτε. Οι γενικές ενδείξεις για τη σταδιοδρομία σας είναι πολύ καλές. Έχετε ένα μυαλό έρευνας και διείσδυσης κυρίως στα θέματα που σας ενδιαφέρουν και θέλετε να ψάξετε. Τα πηγαίνετε καλά επίσης στους αναλυτικούς και μαθηματικούς τομείς. Όλες οι προσπάθειές σας θα σας ανταμείψουν κατάλληλα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πολύ έξυπνοι και έχετε κάποιες ιδέες , μια προτίμηση για επαγγέλματα επιστημονικού ενδιαφέροντος. Είστε υπέρ της αγάπης και της ελευθερίας και θα αλλάξετε επαγγελματικούς τομείς συχνά. Μπορείτε να είστε επίμονοι κατά περιόδους και άλλοι μερικές φορές δυσκολεύονται να περάσουν χρόνο μαζί σας. Είναι πιθανό να συμμετέχετε στις ευγενείς πράξεις. Κατά τη διάρκεια του έτους, θα είστε εξαιρετικά ευτυχείς και κάποια ευνοϊκή τελετή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μέσα στην οικογένειά σας. Το εισόδημά σας θα αυξηθεί και η επαφή σας με τον πρεσβύτερο σας ή τις κυβερνητικές αρχές θα βελτιωθούν. Χάρη στην ικανότητά σας, θα ήσαστε σε θέση να χειριστείτε ακόμη και τη πιο δυσμενή κατάσταση. Η οικογενειακή ευτυχία βεβαιώνεται. Μπορεί να ενδιαφερθείτε για τη φιλοσοφία. Μι απολύτως τέλεια ψυχική διάθεση είναι επίσης εγγυημένη μέσα στο χρόνο και θα μείνει για κάποιο διάστημα.

Αισθηματικά:
Ο αυτοσεβασμός σας είναι σε υψηλά επίπεδα στο χρόνο αυτό. Τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματά σας , ο προκλητικός μαγνητισμός, η θέληση , η ανεξαρτησία και η ενέργειά σας είναι σε πλήρη ισχύ. Τα πράγματα θα τακτοποιηθούν και θα αποκτήσετε το πάνω χέρι σε πολλά πράγματα. Η αγάπη μπορεί να ανθίσει μέσα σας προς το τέλος του έτους και πιθανόν να είστε ισχυρά γοητευμένοι με κάποιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Εάν βέβαια αφεθείτε τότε υπάρχει και ευκαιρία να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Ψέξτε λίγο τα συναισθηματικά σας, καθώς ένα σημαντικό ειδύλλιο προς το τέλος του έτους θα προκύψει και επίσης θα έρθει η ώρα να πάρετε κάποια σοβαρή απόφαση.


Επαγγελματικά:
Θα έχετε μια ισχυρή επιθυμία να κάνετε πράγματα με πιο μη μεθοδικό τρόπο. Η εμπιστοσύνη σας θα είναι κατ’ εξοχή μπροστά. Θα πάρετε σίγουρα την ενθάρρυνση των αποτελεσμάτων , μετά από ισχυρές προσπάθειες , όσον αφορά την εργασία σας, την επιχείρηση και γενικότερα τη σταδιοδρομία σας. Υπάρχουν πιθανότητες για νέες επιχειρήσεις, εισροή επαγγέλματος κλπ που αφορούν το εισόδημα σας το οποίο θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καλή. Ο κοινωνικός κύκλος σας θα διευρυνθεί , τα σύντομα ταξίδια απόστασης θα αποδειχθούν ευεργετικά. Επίσης θα λάβετε πολύ καλά αποτελέσματα μέσω της επικοινωνίας. Είστε πολύ ανεξάρτητοι και θα έχετε ως στάνταρ τις αρχικές σας ιδέες. Θα είστε πολύ μη συμβατικοί και είναι πιθανό να συμμετέχετε σε ασυνήθιστες δραστηριότητες. Μπορείτε ακόμη να γίνετε αυτοαπασχολούμενοι δεδομένου ότι είστε ανίκανοι να πάρετε διαταγές.


ΖΥΓΟΣ
Η κλίση της Αφροδίτης και του Ουρανού , δίνει το καλό χάρισμα και σας καθιστά ρομαντικούς . Μπορείτε να έχετε τις ασυνήθιστες και αρχικές ιδέες για την τέχνη και την αγάπη. Θα είστε ανεξάρτητοι και θα απολαύσετε τα οικονομικά πλεονεκτήματα. Θα είστε πολύ αισιόδοξοι και ικανοί να εμπνεύσετε τους άλλους. Είναι επίσης πιθανόν η τύχη να είναι με το μέρος σας για αρκετό διάστημα αν βέβαια βάλετε και εσείς ένα χεράκι. Είστε πολύ σφριγηλοί και έχετε την ισχυρή ζωτικότητα και είστε πολύ σταθεροί για τις πεποιθήσεις σας.

Αισθηματικά:
Το έτος 2010 θα είναι ένα ενεργό και ευτυχές έτος για εσάς, να το απολαύσετε λοιπόν όσο καλύτερα μπορείτε. Πάρτε την αφθονία του χρόνου και της γενναιόδωρης προσοχής όταν εμφανίζεστε μπροστά σε κοινό. Εάν ερωτευτείτε αυτό το έτος , υπάρχει υψηλή πιθανότητα να συμπαθήσετε το πρόσωπο αυτό καθώς και οι δύο θα μοιάζετε. Αισθάνεστε τη ζεστασιά στις σχέσεις σας δεδομένου ότι τώρα οι αγαπημένοι σας μπορούν να σας βοηθήσουν στην εκτέλεση του ρόλου και των ευθυνών σας. Είναι πιθανό να έχετε έναν καλύτερο έλεγχο στους τομείς της εργασίας και της υγείας. Υπάρχει συναισθηματική αμοιβαιότητα και φροντίδα , πράγματα που καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να ωθήσετε τους εαυτούς σας, να δώσετε εσείς ευκαιρίες και πιθανότητες να επηρεαστούν οι άλλοι μέσω της γοητείας που εκπέμπετε.

Επαγγελματικά:
Είστε ανεξάρτητοι , επιτακτικοί και κατά περιόδους άσπλαχνοι. Θα κάνετε και θα μπορούσατε να πετύχετε πολλά στην πολιτική , το στρατό κλπ. Είναι πιθανό να αλλάξετε επαγγέλματα σε διάφορες περιόδους. Πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τις δικτατορικές μεθόδους και τις τοποθετήσεις όπως μπορείτε , ειδάλλως θα γίνετε υπαγόμενοι στο σκάνδαλο. Οι γενικές ενδείξεις για τη σταδιοδρομία σας είναι πολύ καλές. Έχετε μια καλή επισχετική ικανότητα και πολύ έντονα ενδιαφέροντα που σχετίζονται με ακαδημαϊκές συζητήσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι πιθανό να δοκιμάσετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας. Έχετε πολλή ενέργεια και πρέπει να προσπα8ήσετε να δεσμευτείτε πιο δημιουργικά , αλλιώς μπορείτε να τη σπαταλήσετε άσκοπα. Θα έχετε τις ισχυρές δυνάμεις της αυτό – έκφρασης. Είστε πολύ ανεξάρτητοι και κανονικά είστε πολύ φίλοι με τους ίδιους σας τους εαυτούς. Εξάλλου οι φίλοι που έχετε είναι λίγοι και καλοί. Έχετε μια ισχυρή ώθηση να κυβερνήσετε, αλλά πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε τη δύναμη σας σοφά. Θα γίνετε πιο θαρραλέοι και αξιότιμοι.

Αισθηματικά:
Όπως έχετε επιτυχία στη σταδιοδρομία , έτσι θα έχετε και μια εύθυμη οικογενειακή ζωή στο πρώτο εξάμηνο. Η σχέση μεταξύ των συζύγων είναι εξαιρετική ενώ τα παιδιά αγαπούν πολύ τους γονείς τους και συνειδητοποιούν πολλά για αυτούς. Η κοινωνική ζωή θα φέρει πολλά θετικά στοιχεία στη ζωή της. Εντούτοις, το δεύτερο μισό του χρόνου μπορεί να σας δημιουργήσει μερικά προβλήματα σε σας , δεδομένου ότι οι πιθανότητες κάποιας συζυγικής ασυμφωνίας μπορούν να προκύψουν λόγω έλλειψης κατάλληλης επικοινωνίας. Η επίλυση των προβλημάτων με έναν αμοιβαίο τρόπο , θα βοηθήσει για να επαναφέρει την όποια σχέση σας στα προηγούμενα επίπεδα.

Επαγγελματικά:
Οι μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, θα φέρουν τις αναγκαίες αλλαγές στον εργασιακό χώρο σας. Εντούτοις , το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι στα αναμενόμενα , σε σας , επίπεδα. Οι αλλαγές που εμφανίζονται στον εργασιακό χώρο , μπορούν να μην είναι πάρα πολύ ικανοποιητικές , όπως η σχέση με τους συναδέλφους που μπορεί να είναι ακριβώς συνηθισμένη. Εν γένει, το νέο αυτό έτος είναι πιο συγκρατημένο. Τα χρήματα και η φήμη έρχονται μαζί με τη νέα θέση επίσης. Το δεύτερο μέρος του έτους είναι ένα σύνολο εκπλήξεων και επιτυχιών. Η θετική διανοητική προοπτική συνδέεται με την απεριόριστη ενέργεια σας, και σας βοηθά να λειτουργήσετε θετικά απέναντι σε άλλους σημαντικούς στόχους που θα έχετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και σκέψεις. Είστε επίσης πολύ φιλόδοξοι και αισιόδοξοι με μια θετική προοπτική. Οι απογοητεύσεις δεν σας ενοχλούν ποτέ. Η εμπιστοσύνη και η τιμιότητα σας κάνουν να κρατάτε τις υποχρεώσεις σας ακόμη και ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Το 2010 προβλέπετε να πετύχετε ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα που εσείς θεωρείτε ότι πρέπει να επιτευχθούν αλλά και ευτυχία η οποία αναμιγνύεται με απογοητεύσεις και θλίψη. Το νέο έτος θα μπορούσε να ερμηνευτεί κάπως έτσι: ως Τοξότες δηλαδή, παραμένετε πολύ σταθεροί και δεσμευμένοι στους στόχους σας. Μπορείτε επίσης να επιδείξετε τη βοήθεια των υπερηλίκων , των πρεσβυτέρων και των υπηρεσιακών διευθυντών για να λύσετε τα προβλήματά σας και να επιτύχετε την επιτυχή συμφωνία. Χρόνος σταθεροποίησης.

Αισθηματικά:
Κάτι αρνητικό, για το έτος αυτό , είναι μια μορφή συζυγικής ασυμφωνίας στο πρώτο εξάμηνο. Στην πραγματικότητα , καλό είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα συζυγικά προβλήματα ή τις ασυμφωνίες. Μπορεί ακόμα και να χρειαστεί να δουλέψετε σκληρότερα και να προσπαθήσετε περισσότερα ώστε να λύσετε όλα τα εκκρεμή προβλήματα. Η εργασία και η εμμονή σας σε αυτήν , θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε ή να αποτρέψετε οποιουσδήποτε τύπους συζυγικών προβλημάτων. Η σχέση μεταξύ των παιδιών και των γονέων τείνει να είναι πολύ καλή, αν και η κοινωνική ζωή μπορεί να ρίξει μερικές προκλήσεις ειδικά με το ταίρι σας.

Επαγγελματικά:
Είναι ένα συναρπαστικό έτος για εσάς κυρίως γιατί θα το ξεκινήσετε με ένα μεγάλο χτύπημα. Το πρώτο τρίμηνο του έτους , είναι το πιο περιπετειώδες της ζωής σας δεδομένου ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε με μεγάλη επιτυχία στόχους που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο , υπό μορφή πεζοπόρου ελαφριού χτυπήματος ή προώθησης. Θα αισθανθείτε βέβαιοι και ενθουσιασμένοι στην εργασία σας , που θα σας κάνει να στοχεύσετε καλύτερα πράγματα στη ζωή σας. Οι επιχειρήσεις θα είναι επίσης πολύ δυνατές. Το δεύτερο τέταρτο του έτους είναι μια εικόνα καθρεφτών του πρώτου , δεδομένου ότι θα συνεχίσετε την καλή εργασία. Τα οικονομικά οφέλη είναι κοινά στο πρώτο εξάμηνο λόγω της σκληρής δουλειάς που τίθεται σε μερικές επιχειρήσεις. Αφ’ ενός , το δεύτερο μέρος του έτος είναι η περίοδος σταθεροποίησης , καθώς θα διατηρήσετε το ρυθμό με τον οποίο χτίζατε τις επιτυχίες σας νωρίτερα, στο πρώτο εξάμηνο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε εξαιρετικά υπομονετικοί, σκληρά εργαζόμενοι, ευφυείς, έξυπνοι, προσγειωμένοι , πρακτικοί και προσεκτικοί. Είστε επίσης φιλόδοξοι με ένα σκόπιμο δικό σας μυαλό. Μπορείτε να ακολουθήσετε οποιοδήποτε επάγγελμα εσείς επιλέξετε, ενώ η σκληρή δουλειά σας φέρνει θαυμάσια αποτελέσματα. Είστε εξαιρετικά αξιόπιστοι, απαιτητικοί αλλά και πειστικοί. Αυτός είναι και ο λόγος που γίνεστε εύκολα αγαπητοί. Το νέο έτος θα σας φέρει βαθιά ικανοποίηση. Σας παρέχει χαλάρωση, αίσθηση της άνεσης και ενθάρρυνση. Ίσως οι περισσότεροι από εσάς να ακολουθήσετε το πρόγραμμα που είχατε το προηγούμενο έτος. Πρακτικά, μπορείτε να φτάσετε στο επίπεδο πραγματοποίησης των ονείρων σας. Το νέο έτος είναι επίσης ένα σκαλοπάτι προς την επιτυχία σας. Θα είστε τίμιοι στα καθήκοντα και στους στόχους σας. Οι περισσότεροι από εσάς εξάλλου θα είστε εξαιρετικά βέβαια για τις δυνατότητές σας να επιτύχετε τους μεγάλους στόχους. Έτος γεμάτο αναρίθμητες εκπλήξεις!

Αισθηματικά:
Θα αντιμετωπίσετε και εσείς προβλήματα συζυγικά ή στη σχέση σας ή ακόμα και τους εραστές σας. Σε μερικές περιπτώσεις, το πρόβλημα θα μπορούσε επίσης να οφείλετε στα θέματα χρημάτων. Είναι δυνατό να λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα με την ομιλία, το διάλογο πέρα από τα υπάρχοντα μικρότερα. Η σχέση με τα παιδιά θα είναι θαυμάσια και η αγάπη θα ρεύσει ήπια μεταξύ όλων των οικογενειακών μελών. Η κοινωνική ζωή σας ζωή είναι αυτή που θα σας προσφέρει τις ευκαιρίες για αυτό να μην την αποφεύγετε. Είναι αρκετά μεγάλο εφόδιο και όπλο παράλληλα ώστε όσοι παραμείνετε ελεύθεροι , ιδιαίτερα μετά τα μισά του έτους, να ευνοηθείτε. Όσοι βρίσκεστε ήδη σε γάμο , το νέο έτος φέρνει αρμονία σε οικογενειακό περιβάλλον.

Επαγγελματικά:
Το νέο έτος προσφέρει επιτυχία στη σταδιοδρομία σας. Εντούτοις , τα περιστασιακά προβλήματα σχετικά με το χώρο εργασίας σας μπορούν να ενοχλήσουν τη ρυθμό- απόδοση του έτους. Η επαγγελματική ζωή θα μπορούσε να περιπλεχτεί λόγω της ζηλοτυπίας και του ανταγωνισμού των εργασιακών χώρων. Αυτό ισχύει τόσο κατά τη διάρκεια των πρώτων τεσσάρων μηνών του έτους , όσο και λίγο αργότερα. Οι ανώτεροί σας δεν μπορούν να συνεργαστούν με εσάς , για διάφορους λόγους , εκ των οποίων κάποιοι είναι άγνωστοι. Οι εμπορικές επενδύσεις μπορούν να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα ενώ οι ανταγωνιστές σας μπορούν να αρχίσουν να σας ενοχλούν με τα μεταγενέστερα κίνητρα τους. Μην χάσετε ποτέ την υπομονή σας ή μην αποτύχετε επειδή μπορεί να πετάξετε έτσι απλά όλη την εργασία και την προσπάθεια που είχατε καταβάλει στο παρελθόν. Το δεύτερο μισό του χρόνου είναι αρκετά καλό και ικανοποιητικό για όλους , επειδή μόνοι σας θα σταθεροποιήσετε τα πράγματα. Θα είστε σε θέση να λύσετε τα περισσότερα από τα προβλήματα με την υπομονή και τη νοημοσύνη σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απαιτείτε πάντα την πλήρης τιμιότητα και την αλήθεια από τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Μπορείτε να εξετάσετε το μυαλό ενός προσώπου για να ξέρετε αν αυτό το πρόσωπο λέει αλήθεια ή όχι. Είστε σε θέση να βγείτε από οποιεσδήποτε δυσμενείς καταστάσεις και μπορείτε να εξαγάγετε την αλήθεια από διάφορες διαθέσιμες πηγές. Πολλές εκπλήξεις και γεγονότα σας περικλείουν μέσα στο νέο έτος. Θα είστε σε θέση επίσης να πετύχετε πολλά πράγματα που δεν ήσασταν σε θέση να πετύχετε στο προηγούμενο έτος. Όλοι , ως Υδροχόοι , θα είστε σε συμφέρουσα θέση που σας επιτρέπει να εργαστείτε σκληρά προς τη σταδιοδρομία και τους οικονομικούς σας στόχους. Θα βελτιωθούν οι μεταξύ σας σχέσεις, ενώ τα σχετικά με την οικογένεια ζητήματα , δεν θα δουν σοβαρά προβλήματα.

Αισθηματικά:
Το 2010 είναι αρκετά ικανοποιητικό για εσάς. Η σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους θα είναι καλές. Η υλική άνεση , η ειρήνη και η χαλάρωση είναι τρία αποφθέγματα εισαγωγών για τους περισσότερους από εσάς. Η κοινωνική ζωή σας θα είναι κανονική με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας, αν και δευτερεύοντα προβλήματα μπορούν να εμφανιστούν κατά το τέλος του έτους. Το τέλος του έτους επίσης μπορεί να δηλώσει κάποιο είδος προβλημάτων μεταξύ των συζύγων λόγω του επανεντοπισμού σχετικών οικονομικών προβλημάτων. Τα ανύπαντρα ζεύγη μπορούν να ελπίσουν να δέσουν τους κόμβους τους ειδικά στο τελευταίο τέταρτο του έτους. Στην ουσία, ολόκληρο το νέο έτος , θα μπορούσε να είναι απαλλαγμένο από οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα.

Επαγγελματικά:
Οι οικονομικές μέριμνες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις αποφάσεις που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία σας περισσότερο από όσο θέλατε, ιδιαίτερα εάν ο τρόπος ζωής σας, καταναλώνει ένα δυσανάλογο ποσό εισοδήματός σας. Να είστε προσεκτικοί , στο πως θα ισορροπήσετε την ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια με τα καθημερινά σας έξοδα. Χρειάζεται οικονομία και σωστός προγραμματισμός. Αυτό υπόσχεται να είναι ένα σχετικά καλό έτος γιατί είστε έτοιμοι να ριψοκινδυνέψετε και ελίσσεστε σε θέσεις όπου θα έχετε την ευκαιρία να λάμψετε. Μερικές από τις ευκαιρίες αυτές ίσως απαιτήσουν περισσότερη πειθαρχεία ή την ανάγκη να εργαστείτε σε εάν πιο δομημένο περιβάλλον. Εντούτοις, εάν είναι πολύ περιοριστικό μπορείτε να επαναστατήσετε καθώς έτσι θα καταλάβετε τι κερδίζετε εσείς πριν δεσμευτείτε.

ΙΧΘΥΣ
Είστε πνευματικά και συμβατικής φύσεως άτομα , με ένα ευκίνητο και έντονο μυαλό που μπορεί να ερευνήσει τα πράγματα , τα οποία είναι πέρα από τη φαντασία σας. Είστε πολύ φιλικοί , συναισθηματικοί , θυσιάζεστε για το καλό και γενναιόδωροι επίσης. Μπορείτε επίσης να είστε πολύ καλοί και στοργικοί με τους άλλους ανθρώπους. Εντούτοις , κατά περιόδους μπορείτε να είστε εξαιρετικά αρνητικοί και να γίνετε νευρικοί εάν υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση. Το νέο έτος θα επιφέρει μερικές αλλαγές στη ζωή σας. Μερικοί από εσάς είστε κάθετοι στις αποφάσεις σας ενώ άλλοι δεν είναι τόσο καλοί. Τα απροσδόκητα προβλήματα που συνδέονται με περιστασιακές επιτυχίες , σας διαστίζουν. Ένα αρνητικό πράγμα είναι ότι οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο , μπορούν να γίνουν νευρικοί και φοβισμένοι , όταν αποτυγχάνουν να κάνουν την εργασία που υποτίθεται ανέλαβαν να κάνουν.

Αισθηματικά:
Είναι πιθανό για εσάς να απολαύσετε την αγάπη και την παντρεμένη ζωή σας, κατά ένα μεγάλο μέρος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η οικογενειακή ζωή είναι ένα γλυκό γεγονός όσον αφορά τις σχέσεις με τα παιδιά. Αυτό είναι ένα ιδανικό έτος , όσον αφορά τα συναισθηματικά σας και ιδιαίτερα τις σχέσεις σας. Ενδεχομένως , δεν θα υπάρξουν σημαντικά ή απροσδόκητα προβλήματα σχετικά με κάποια προσωπική σχέση σας. Λόγω της επιείκειας των πλανητών, θα έχετε πιθανότητες να διαθέσετε πολύ χρόνο με το σύζυγο ή τον εραστή σας. Ταυτόχρονα, θα πάρετε την ανανεωμένη υποστήριξη από το αντίθετο φύλο , είτε αυτό είναι φίλος σας είτε σύντροφος. Εάν είστε ερωτευμένοι με κάποιο πρόσωπο, το 2ο τέταρτο του έτους είναι η καλύτερη περίοδος να εκφραστείτε. Αισθηματικά όμως γενικότερα ευνοείστε κυρίως το 2ο εξάμηνο του έτους.

Επαγγελματικά:
Τα πρώτα δύο τέταρτα του νέου έτους , φαίνονται να είναι αρκετά καλά για εσάς. Η ισχυρή συμβολή των πλανητών στο ζώδιό σας , σας βοηθούν τελικά να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Η ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας, τα οικονομικά οφέλη και η ικανοποίηση εργασιακών στόχων είναι τρεις σοβαροί παράγοντες που θα απασχολήσουν το μυαλό σας μέσα στο έτος. Ένα σχετικό με την εργασία ταξίδι σε μια απόμακρη χώρα είναι μια ευδιάκριτη δυνατότητα που θα έχετε. Φυσικά και αυτό αποσκοπεί στο δικό σας κέρδος είτε αυτό έχει να κάνει με κάποια συμφωνία ή κάποιο συμβόλαιο.




piraeuspress.gr


No response to “Αστρολογικές προβλέψεις της Δήμητρας Παπανικολοπούλου για το 2010”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails