Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

10 απροσδόκητα οφέλη του σεξ




Σύμφωνα με καλά τεκμηριωμένες έρευνες, υπάρχουν 237 λόγοι για τους οποίους κάνουμε σεξ. Όσοι όμως ενδιαφέρονται για την υγεία τους… έχουν δέκα λόγους παραπάνω!






Αν και το σεξ βρίσκεται στην καθημερινή διάταξη των μέσων ενημέρωσης, η ιδέα ότι είμαστε ζωντανά, σεξουαλικά όντα με αίμα στις φλέβες μας περνάει στα ψιλά ή αντιμετωπίζεται με βδελυγμία ή αποστροφή.

Όταν είμαστε σε καλή διάθεση, είναι διαπιστωμένο ότι ο εγκέφαλος εκκρίνει χημικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μας βοηθούν να διατηρήσουμε το βάρος μας. Ωστόσο, το καλό σεξ προσφέρει αυτά τα οφέλη και ακόμα παραπάνω.

1. Ανακούφιση από στρες
Ένα ιδιαίτερο όφελος από το σεξ είναι η μείωση της πίεσης του αίματος και ανακούφιση από το στρες, σύμφωνα με έρευνα Σκοτσέζων ερευνητών που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Journal Biological Psychology”. Μελετώντας 24 γυναίκες και 22 άντρες, τους υπέβαλαν σε συνθήκες στρες όπως να κάνουν αριθμητικές πράξεις με το μυαλό ή να μιλούν σε κοινό. Στη συνέχεια κατέγραφαν τη σεξουαλική τους δραστηριότητα και πίεση του αίματος.

Όσοι έκαναν σεξ πιο συχνά είχαν καλύτερη αντίδραση στο στρες και χαμηλότερη πίεση.

2. Ενισχυμένη άμυνα
Η σεξουαλική δραστηριότητα συνδέεται με τη γενικότερη υγεία και τη λειτουργία της άμυνας του οργανισμούς. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Wilkes μελέτησαν τις αλλαγές στα επίπεδα των αντισωμάτων και ειδικότερα της ανοσοσφαιρίνης Α που προστατεύει από κρυολογήματα και μολύνσεις.
Αυτό που βρήκαν ήταν ότι κατά μέσο όρο, η ομάδα των ατόμων με συχνές σεξουαλικές επαφές (μια έως δύο την εβδομάδα) είχε υψηλότερα επίπεδα ανοσοσφαιρίνης Α σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που ανέφεραν μικρότερη δραστηριότητα ή αποχή.

3. Σεξ και θερμίδες
30 λεπτά σεξ συμβάλουν στην καύση 85 και πλέον θερμίδων. Μπορεί να μην φαίνεται πολύ αλλά αυτό σημαίνει ότι 42 μισάωρα σεξ ή 21 ώρες ισοδυναμούν με ένα κιλό βάρους. Το σεξ είναι μια καλή γυμναστική για καύση θερμίδων και αυτό το επιβεβαιώνουν οι περισσότεροι σεξολόγοι.

4. Καρδιαγγειακή υγεία
Σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Epidemiology and Community Health» αναφέρεται ότι η συχνότητα του σεξ δεν σχετίζεται με τα καρδιακά επεισόδια όπως πολλοί πιστεύουν. Οι ερευνητές παρακολούθησαν 914 άντρες για 20 χρόνια.
Και τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ. Οι ερευνητές βρήκαν ότι όσοι κάνουν σεξ δύο και πλέον φορές την εβδομάδα έχουν σημαντικά μειωμένο κίνδυνο ανάπτυξης καρδιαγγειακών παθήσεων.

5. Αυτοπεποίθηση
Η τόνωση της αυτοπεποίθησης είναι ένας από τους 237 συνολικά λόγους που κάνουμε σεξ σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας και μια μελέτη τους που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Archives of Sexual Behavior. Το καλό σεξ ξεκινά από την αυτοπεποίθηση και την ανεβάζει.

6. Σχέσεις
Η ορμόνη οξυτοκίνη συμβάλλει στην ανάπτυξη δεσμών και σχέσεων εμπιστοσύνης. Ερευνητές από τα Πανεπιστήμια του Πίτσμπουργκ και της Βόρειας Καρολίνα αξιολόγησαν 59 γυναίκες σε ηλικία πριν την εμμηνόπαυση και μέτρησαν τα επίπεδα οξυτοκίνης πριν και μετά από μια θερμή επαφή με τους συζύγους τους. Και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όσο περισσότερες αγκαλιές τόσο περισσότερη οξυτοκίνη.

7. Αναλγητικές ιδιότητες
Το σεξ έχει αναλγητικές ιδιότητες που οφείλονται στις ενδορφίνες, τα περίφημα χημικά της απόλαυσης που εκκρίνει ο εγκέφαλος. Αν λοιπόν σας φαίνεται ότι μετά το σεξ σας περνάει ο πονοκέφαλος, πόνοι που οφείλονται στις αρθρώσεις δεν είναι η ιδέα σας. Είναι το σεξ.

8. Καρκίνος του προστάτη
Οι συχνές εκσπερματώσεις μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης προστάτη. Αυτό ισχυρίζονται πλέον Αυστραλοί ερευνητές σε μια εργασία τους στο British Journal of Urology International. Οι άντρες που έχουν πέντε ή περισσότερες εκσπερματίσεις την εβδομάδα όταν είναι μεταξύ 20 και 30 ετών μειώνουν την πιθανότητα να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη κατά ένα τρίτο.

9. Ενδυνάμωση
Το σεξ ενδυναμώνει τους μύες της λεκάνης και έχει αποτέλεσμα παρόμοιο με τις περίφημες ασκήσεις Κέγκελ. Αν και δεν πρόκειται να βελτιώσει τους κοιλιακού σας μπορεί να σας γλιτώσει από μερικές ώρες στα μηχανήματα αντίστασης στο γυμναστήριο.

10. Ύπνος
Η Οξυτοκίνη που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια του οργασμού φαίνεται πως έχει ευεργετικές επιδράσεις και στον ύπνο ειδικότερα στου άντρες.






Πηγή

One response to “10 απροσδόκητα οφέλη του σεξ”

ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS THE KING OF SEX

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

www.herbal-smile.com

ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Η ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΙΦΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ .
Η ΔΗΜΟΦΗΛΕΣΤΕΡΗ ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ.
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΜΑ www.herbal-smile.com.
ΤΟ ΧΑΠΙ NATURAL VIAGRA Plus ΕΙΝΑΙ MUST ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.
Φυσική βιάγκρα, Κορυφαία ποιότητα, Παγκόσμια Αποκλειστικότητα. Μόνο από τα διαδυκτιακά καταστήματα της εταιρίας Νatural Power S.A, International Business Corporation
www.Herbal-Smile.com
Για να κάνετε σέξ ασταμάτητα χωρίς παρενέργειες.
Νέα Φυσική Βιάγκρα Plus: Το πιο δημοφηλές, ασφαλές και αποτελεσματικότερο προιόν στον κόσμο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, πρόωρης εκσπερμάτωσης και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας χωρίς καμμιά απολύτως παρενέργεια. Αυξάνει την ερωτική επιθυμία και στις γυναικες. Είναι ότι καλυτερο μπορείς να προμηθευτής σήμερα από την παγκόσμια αγορά. Με σεβασμό στην Υγεία και το αποτέλεσμα.
ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.
* ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝA.
100% Φυσικό προιόν
www.Herbal-Smile.com Kράτησε αυτή τη Διεύθηνσι.
* Αν θες να μην έχεις ποτέ αποτυχία στο σεξ.
* Να είσαι πάντα έτοιμος και σύγουρος 100% όποια και αν είναι η ψυχoλογική σου κατάσταση εκείνη την ώρα.
* Να ξεχωρίζης με διαφορά από όλους τους προηγούμενους.
* Επαναπόκτησε την αυτοπεποίθηση σου.
* Κράτησε το ταίρι σου πιό κοντά ικανοποιόντας το κάθε φορά χωρίς αποτυχία.
* Ανέβα και κρατήσου ψηλά.
* ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.
*ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ,
ΟΠΩΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΤΡΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΞΙΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στις φθηνές απομημοίσεις φυσικών ή άλλων Βιάγκρα που κυκλοφορούν στην αγορά. Μπορεί να εγκυμονούν κυνδύνους ή απογοήτευση ως αναφορά το αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχουν Γνήσια φθηνά Φυσικά η χημεικά (φαρμακευτικά) Βιάγκρα στην αγορά.
Θυμήσου όταν κάνεις επιλογή προιόντος ότι: Συνήθως ότι πληρώσης παίρνεις. Κράτησε το αυτό.
ΔΙΑΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΣΑΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την αγορά δύο ίδιων πακέτων (δηλαδή δύο πακέτων με τον ίδιο κωδικό) παίρνετε και ένα ίδιο πακέτο δώρο.
Πρίν προβείτε στη αγορά του προιόντος εξετάστε με προσοχή τις τιμές σε όλα τα πακέτα με την προσφορά 2 + 1 Δώρο και υπολογίστε την τελική τιμή ανά κάψουλα. Σας συμφέρει.

www.Ηerbal-Smile.com

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails