Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Τα 10 πιο αστεία και περίεργα ονόματα ποδοσφαιρικών ομάδων




Πόσο παράξενο μπορεί να είναι το όνομα μια ποδοσφαιρικής ομάδας? Μπορεί εξαιτίας του στοιχήματος, να έχετε ακούσει μερικές παράξενες ονομασίες ομάδων, αλλά αυτές που σας παρουσιάζω στην παρακάτω λίστα, σίγουρα κερδίζουν τα πρωτεία.





10. ΤΣΑΚΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (Chaco Forever FC): Άραγε ποιος είναι ο Τσάκο; Η ομάδα αγωνίζεται στον 4ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Αργεντινής υπό το παρατσούκλι, οι Νέγροι.

9. ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑΣ (Botswana Meat Commission FC): Αναρωτιόμαστε για το παρατσούκλι της ομάδας...μάλλον για χασάπηδες πρέπει να φέρνει. Η ομάδα έχει έδρα το Λομπάτσε της Μποτσουάνας.

8. 11 ΑΝΤΡΕΣ ΣΕ ΠΤΗΣΗ (Eleven Men in Flight): Δυστυχώς οι πληροφορίες για την ομάδα αυτή με το καταπληκτικό της όνομα είναι περιορισμένες. Μάλλον οι παίκτες της είναι πιλότοι ή καμικάζι...Αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Σουαζιλάνδης και έχει έδρα την πόλη Σιτέκι.

7. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΚΟΣ (Steve Biko FC): Η ομάδα της Γκάμπια πήρε το όνομά της από τον Νοτιοαφρικανό αντιστασιαστή Steve Biko. Το όνομα παραμένει βέβαια αστείο αφού είναι το ονοματεπώνυμο ενός ανθρώπου.

6. ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ (Wikki Tourists FC): Το όνομα αυτό ανήκει σε ομάδα της Νιγηρίας με έδρα το Μπαούχι. Και πάλι οι πληροφορίες είναι περιορισμένες, αλλά μάλλον η ομάδα θα ιδρύθηκε από τίποτα τουρίστες που ξέμειναν στη χώρα...

5. ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΘΑΡΟΙ (Total Clean): Η ομάδα του Περού πήρε το όνομά της από ένα τοπικό στεγνοκαθαριστήριο με το όνομα Total Clean. Μερικά χρόνια αργότερα η γαλλική Total αγόρασε την ομάδα και την μετονόμασε σε Total Chalaco.

4. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΡΟΝ (Deportivo Moron): Το όνομα έχει πλάκα διότι Moron σημαίνει ηλίθιος. Στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να την πούμε και Ντεπορτίβο Ηλιθίων...Πάντως η ομάδα αγωνίζεται στον 2ο όμιλο του Περιφερειακού της Αργεντινής.

3. ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΑΠΝΟΥ (Thailand Tobacco Monopoly): Όχι μόνο είναι μονοπώλειο αλλά κάνει και κακό στην υγεία. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε την ομάδα της Ταϊλάνδης να αποκτήσει αυτή την περίεργη ονομασία.

2. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΡ. ΧΑΝ (Dr.Khan Research Laboratories): Το όνομα και το σήμα της ομάδας μας προδιαθέτουν για μεταλλαγμένους παίκτες υπό την επίβλεψη του διαβολικού Δρ. Χαν. Η ομάδα κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια στο Πακιστάν το 2009.


1. ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΦΑΪΣΑΛ (King Faisal Babies): Μα πόσα μωρά μπορεί να έχει; Άν και Βασιλιάς Φαϊσάλ υπήρξε μόνο στη Σ.Αραβία και στο Ιράκ, η ομάδα αγωνίζεται στη Γκάνα. Μάλιστα ο παίκτης της Ζαμπίμπ Μοχάμεντ αγωνίστηκε και στο Μουντιάλ 2006.





No response to “Τα 10 πιο αστεία και περίεργα ονόματα ποδοσφαιρικών ομάδων”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails