Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Επιστρέφει το «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» !!!




Η «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» η ταινία-μότο των '80s επιστρέφει εξελιγμένη για τα '00s! Φυσικά την σκηνοθεσία δεν θα μπορούσε να την αναλάβει άλλος εκτός από τον...




Όμηρο Ευστρατιάδη, τον «σκηνοθέτη της βιντεοκασέτας»! Όπως δήλωσε μάλιστα ο σκηνοθέτης στο καστ έχει ενταχθεί ήδη ο Στάθης Ψάλτης. Φυσικά, δε θα υποδυθεί τον έφηβο μαθητή, αλλά αυτή τη φορά θα περάσει στην απέναντι πλευρά ως σπαγκοραμμένος και αφηρημένος λυκειάρχης που πέφτει συνεχώς θύμα των μαθητών!

«Ο Στάθης χάρηκε πολύ με την πρόταση που του έκανα και μου είπε με το χαρακτηριστικό χιούμορ του: "Εσύ με ξεκίνησες στο σινεμά κι εσύ θα με τελειώσεις..." Κι αυτό γιατί εκτός από "Τα καμάκια" που τον έχρισα πρωταγωνιστή, του έδωσα την πρώτη ευκαιρία να παίξει στο σινεμά ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό ρόλο στην ταινία "Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα"» δήλωσε στην «Espresso» ο Ομηρος Ευστρατιάδης.

Αν και το τελικό κάστινγκ θα οριστικοποιηθεί στις αρχές του καλοκαιριού ήδη έχουν ακουστεί ονόματα όπως των των Κώστα Γκουσγκούνη, Σταμάτη Γαρδέλη, Βίνα Ασίκη, Τέτα Κωνσταντά.










No response to “Επιστρέφει το «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» !!!”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails