Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Βαριέσαι Να Κάνεις Sex Αλλά Πρέπει Να Το Κάνεις ??? 5 Στάσεις Για Τεμπέληδες Εραστές




Γιατί υπάρχουν φορές που ακόμα και το πιο απολαυστικό αντρικό σπορ είναι εφιάλτης. Αν είναι λοιπόν να γίνει, ας γίνει όσο το δυνατόν πιο ...ανώδυνα.




Στάση Νο1: Κουβέρτα – πανωσέντονο
Θα μπορούσαμε να το πούμε και σαν το «doggy style της απόλυτης ρούχλας”, όπως οι σκύλοι που είναι πεσμένοι χύμα στα πεζοδρόμια στο Σύνταγμα μεσημέρι. Πώς γίνεται; Είναι κλασσική στάση για ένα ζευγάρι που έχει πλέον πάρει διδακτορικό στην πολύχρονη συντροφική βαρεμάρα. Ο όρος περιγράφει τη θέση που παίρνεις εσύ κι εκείνη:

Μπρούμυτα πάνω της, καλύπτοντάς την σαν κουβέρτα, ενώ εκείνη είναι «χυμένη» μπρούμυτα στο κρεβάτι, από κάτω σε θέση πανωσέντονο. Διεισδύεις εύκολα από πίσω και κινείσαι νωχελικά, σα θαλάσσιος ελέφαντας σε ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ.Tο σεξ μπορεί έτσι να συνεχιστεί επ΄ αόριστον, ενώ λαγοκοιμάσαι πάνω της.

Τι μπορεί να πάει στραβά; Μπορεί κάποια στιγμή η παρτενέρ να χρειαστεί να αναπνεύσει, οπότε σε αναποδογυρίζει πετώντας σε στο πλάι. Δέξου το σα λύτρωση. Ούτε καν χρειάστηκε να κουνηθείς…

Στάση Νο2: Ούτε πάνω, ούτε κάτω
Είναι η παραλλαγή του ιεραποστολικού, χωρίς όμως ...ιεραπόστολο. Ένα από τα πιο κουραστικά καθήκοντα όταν κάνεις τεμπέλικο σεξ είναι το ποιος θα βρεθεί από επάνω, καθώς θα τραβήξει και το μεγαλύτερο ζόρι. Μπορείτε βέβαια να το παίξετε αμπεμπαμπλόμ.

Αν χάσει εκείνη, έχει καλώς. Αν χάσεις εσύ, τότε μην το διανοηθείς καν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι καθώς κοιτάτε ο ένας τον άλλο γυρισμένοι πλάγια, να σηκώσεις το ένα της πόδι, να το ακουμπήσεις στο γοφό σου, να φέρεις το σώμα σου όσο το δυνατόν πιο κοντά και να διεισδύσεις.

Τι μπορεί να πάει στραβά; Τίποτα. Καις σχεδόν 0 θερμίδες. Κι όταν τελειώσεις, απλά γυρίζεις ανάσκελα και κοιμάσαι επί τόπου. Νιρβάνα…

Στάση Νο3: Το ρουχαλάτο
Άλλος εφιάλτης αυτός. Όχι μόνο πρέπει να κάνεις σεξ, αλλά πρέπει και να γδυθείς κι όλας! Άσε, καλύτερα μη γδυθείς καθόλου. Τι τα έχουν τα μποξεράκια τα ανοίγματα μπροστά; Αποκάλυψε απλά το όργανό σου και στόχευσε σωστά.

Δε χρειάζεται καν να πάτε στο κρεβάτι. Μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε. Απλά φρόντισε να φορά φούστα, γιατί ποιος της κατεβάζει το παντελόνι τώρα… Η ακόμα καλύτερα, πέτυχέ την όταν βγαίνει από το μπάνιο τυλιγμένη σε μια πετσέτα και είναι σε απόσταση βολής…

Στάση Νο4: Το σεξ του Champions League
Το λέμε έτσι, γιατί ενδείκνυται τις στιγμές εκείνες που έχεις γίνει ένα με τον καναπέ, περιμένοντας πώς και πώς το επόμενο γκολ του Μέσι, καθώς ο ευρωπαϊκός τελικός βρίσκεται στο φόρτε του. Αν η σύντροφός σου είναι μικρών διαστάσεων (για να μη σου κρύβει το οπτικό πεδίο) τότε μπορείς άνετα να την καλέσεις για να σου φέρει μια μπιρίτσα και να την καθήσεις στα γόνατά σου μόλις πλησιάσει.

Εννοείται ότι θα έχεις φροντίσει να ξεκουμπωθείς. Μπορείς έτσι να διεισδύσεις χαλαρά ενώ κάθεται πάνω σου. Ναι ξέρουμε, είναι και το πρόβλημα ότι απαιτείται κι ένα μπρος πίσω (πω πω, εξάντληση). Μη ανησυχείς. Με την ένταση του ματς, θα κουνιέσαι από μόνος σου. Θα τσιτώνεις πάνω στις επίμαχες φάσεις και το σεξ θα συνεχίζεται, αργά και νωχελικά, μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής καθυστερήσεις.

Στάση Νο5: Αμοιβαία τα αισθήματα
Κοίταξε, ας μην τα θέλει κι εκείνη όλα δικά της. Υπάρχουν και στιγμές, κάποια Κυριακάτικα πρωινά, που νιώθεις κομμάτια με τη σκέψη και μόνο και καταριέσαι την επιστήμη που δεν έχει βγάλει ακόμα το χάπι στιγμιαίου οργασμού.

Οπότε, ούτε διεισδύσεις ούτε τίποτα. Αμοιβαία απόλαυση. Κάθεστε δίπλα ο ένας με τον άλλο και κάνετε μεταξύ σας αυτό που θα κάνατε αν είσαστε μόνοι σας. Στο μεταξύ μπορείτε να διαβάζετε ένα βιβλίο, να βλέπετε τηλεόραση ή να κανονίσετε πότε θα πάτε σούπερ μαρκετ. Αχ, γλυκειά ζωή...






πηγή


One response to “Βαριέσαι Να Κάνεις Sex Αλλά Πρέπει Να Το Κάνεις ??? 5 Στάσεις Για Τεμπέληδες Εραστές”

Ανώνυμος είπε...

klaiw apo ta geliaaaaaaaaaaaa!!

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails