Σάββατο 8 Μαΐου 2010

10 γυναικεία 'κόλπα' στο πρώτο ραντεβού



Οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να κρύψουν πετυχημένα τις ατέλειες τους. O Crazy Greek blogger αποκαλύπτει τα 10 γυναικεία τεχνάσματα που χρησιμοποιούν για να μας παραπλανήσουν σχετικά με την εμφάνιση τους.




Μάχη στήθος με στήθος
Σουτιέν

Ε, δεν το ακούτε και για πρώτη φορά. Από τότε που βγήκαν στην αγορά τα σουτιέν με ενίσχυση, τα wonderbra, και τα μαγικά μαξιλαράκια που προσθέτουν πόντους στο στήθος, ανεβάζοντας το στα ύψη, χάθηκε η ειλικρίνεια. Ακόμα κι ένα μικρό μπορεί να φαίνεται αξιοπρεπέστατο με το κατάλληλο σουτιέν.

Συνήθως οι κοπέλες που έχουν ούτως ή άλλως μεγάλα προσόντα δεν τα μεγαλώνουν κι άλλο- μην βγάλουν και κανα μάτι. Δυστυχώς αν η «μεταμφιεσμένη» γυναίκα δεν φοράει ντεκολτέ είναι κομματάκι δύσκολο να την ξεσκεπάσεις- μόνο αν το κάνεις κυριολεκτικά θα αντικρίσεις την αλήθεια. Αν όμως τα έχει πετάξει φόρα παρτίδα τότε κάτι γίνεται. Αν είναι αρκετά στρογγυλά και δεν είναι αφύσικα ψηλά για το μέγεθος τους, τότε you ‘ve got a winner. Αν πάλι τα βλέπετε να ασφυκτιούν και να ξεχειλίζουν αγγίζοντας νοητά το λαιμό, τότε σίγουρα έχει επέλθει μεταμόρφωση τύπου… photoshop.

Άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα
Extensions

Αν η γυναίκα για εσάς ταυτίζεται όπως και δήποτε με πρότυπα femme fatales με μακρύ μαλλί τότε ίσως θα πρέπει να δώσετε λίγη σημασία σε αυτήν την πιθανή παραπλάνηση- για να μην της φύγει η τούφα κατά την πράξη. Τα ποστίς, τα extensions και γενικά το ψεύτικο μαλλί είναι αρκετά διαδεδομένα τελευταία γιατί με την πρώτη ματιά δεν μπορείς με τίποτα να ξεχωρίσεις αν είναι όντως δικά της. Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτομέρεις που την προδίδουν…

Τα extensions τοποθετούνται στη βάση του κεφαλιού και μπλέκονται περίτεχνα με τις υπόλοιπες τρίχες. Αφήνουν όμως ένα ενοχοποιητικό στοιχείο στο πέρασμα τους… Αν την ακουμπήσεις στο κεφάλι- κάνε ότι πας να την χαϊδέψεις- θα ανακαλύψεις κάτι σαν γρομπαλάκια στο κεφάλι. Ίσως και να μην προλάβεις να τα πιάσεις, γιατί η «ένοχη» θα έχει ήδη τραβηχτεί για να μην ανακαλύψεις το «παράπτωμα» της. Όσο για το ποστίς, είναι σίγουρο ότι δεν θα το φοράει πάντα, αφού ουσιαστικά είναι μια φάσα με τρίχες που πιάνονται στα μαλλιά με τσιμπιδάκια. Ε, κάποτε θα την πετύχεις με το original μάκρος μαλλιών- ας ελπίζουμε να μην τα έχει ξυρίσει λόγω συμπαράστασης στην Μπρίτνεϊ.

Η εκδίκηση της 40άρας
Μολύβι στα φρύδια

Το πιο ακίνδυνο και φτηνό κόλπο για άμεσο λίφτινγκ. Τι κάνουν οι πονηρές; Βγάζουν με τσιμπιδάκι το τελείωμα των φρυδιών και με μολύβι ματιών ξανατραβάνε τη γραμμή των φρυδιών πιο πάνω.

Αποτέλεσμα: το βλέμμα φαίνεται πιο σέξι και διαγράφουν κάποια χρόνια από την ηλικία τους. Όταν όμως ξεβάφονται μοιάζουν με τον Ντέηβιντ Μπέκαμ κι αυτό δεν είναι ποτέ καλό.

Πώς να το επιβεβαιώσεις; Έλα τώρα, δε γίνεται να μην μπορείς να ξεχωρίσεις την τρίχα από τη μπογιά. Έλεος!

Μπότοξ

Αυτές που δεν τις σώζει ούτε το μολύβι καταφεύγουν στη… σύριγγα. Μόνο που εδώ είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τις μποτοξένιες από τις αθώες. Το μπότοξ γίνεται κατά κόρον στο μέτωπο, πάνω από τα φρύδια και ενίοτε στις ρυτίδες του στόματος.

Αν έχει κάνει την ενεσούλα της, δεν μπορεί να εκφραστεί όπως παλιότερα. Το μπότοξ την εμποδίζει ουσιαστικά να ανεβάσει τα φρύδια της για να μην ζαρώσει το κούτελο και να αποφύγει τις ρυτίδες των ματιών.

Αν τσαντιστεί, ή μείνει έκπληκτη δεν μπορεί να το εκφράσει. Όπου δεις ανέκφραστη και χωρίς καμία ρυτίδα έκφρασης, κάτι δεν πάει καλά. Άσε που η επίδραση κρατάει κοντά στο 6μηνο, οπότε μετά θα ζαρώσουν όλα και από κει που κοιμήθηκες με 30χρονη θα ξυπνήσεις δίπλα σε 45χρονη.

Το βλέμμα που σκοτώνει
Ψεύτικες Βλεφαρίδες

Πόσο πια μεγάλες και πυκνές βλεφαρίδες μπορεί να έχει ένας άνθρωπος;

Αν και επιφυλασσόμαστε γιατί όντως υπάρχουν κάποιες κυρίες με τέτοια προικίσματα, κατά βάση, οι περισσότερες αρέσκονται στο να φοράνε ψεύτικες.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να το καταλάβεις, ειδικά αν δεν το έχει παρακάνει με το μάκρος. Σύμφωνα με τις πιθανότητες όμως η πολύ μακριά βλεφαρίδα είναι σπάνιο προσόν, οπότε στις περισσότερες περιπτώσεις η μις την έχει κάνει την μπαγαποντιά…



Τα ακριβά αρώματα είναι στα… ψηλά τακούνια
Τακούνι

Μπορεί εσείς να νομίζετε ότι το τακούνι είναι απλά ένα σέξι παπούτσι, αλλά για τις γυναίκες είναι κάτι παραπάνω.

Φορώντας 10ποντα αυτόματα ψηλώνει το πόδι, λεπταίνουν οι γάμπες και «μαζεύουν» οι γλουτοί.

Αν συνοδεύεται με παντελόνι που καλύπτει το παπούτσι, τότε η κυρία έχει κι άλλο σκοπό: να φανεί ψηλότερη.

Η λεπτή κόκκινη γραμμή
Μόνιμο μακιγιάζ

Καταφεύγουν ακόμα και σε αυτό για να καλύψουν μια για πάντα τις ατέλειες. Το αγαπημένο ρετουσάρισμα περιλαμβάνει μόνιμο περίγραμμα χειλιών και ματιών για να είναι πάντα στην εντέλεια.

Αν θες τη γκόμενα σου σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, τότε ξενερώνεις μια και καλή. Πόσο ωραίο μπορεί να είναι όταν φαίνεται σαν να έχει βγει από μπουζούκια στις 10 το πρωί; Άσε που τις περισσότερες φορές αυτές που το κάνουν δεν είναι φυσικά όμορφες.

Γιατί αν ήταν τι να το κάνουν;

Ο καμβάς του Πικάσο
Μακιγιάζ υπερπαραγωγή

Όπου το eyeliner, η μάσκαρα και το μέικ απ κάνουν πάρτυ, βρίσκεται ένα πρόσωπο που δε «λέει» και πολλά στην πραγματικότητα. Και δε μιλάμε μόνο για τις βραδινές της εξόδους, αλλά για την καθημερινή της ρουτίνα στο μακιγιάζ.

Αν το δέρμα της είναι μια χαρά γιατί να χρειάζεται μία ώρα για να απλώσει τρεις στρώσεις πούδρας; Δυστυχώς πλέον όλες σχεδόν οι ατέλειες καλύπτονται και μένεις εσύ να προσπαθείς να ξεχωρίσεις το ψέμα από την αλήθεια.

Μην ανησυχείς… αν επιλέξεις την γκόμενα με το smokey eye, το κόκκινο κραγιόν και την ματ επιδερμίδα μέρα μεσημέρι, θα ανακαλύψεις την αλήθεια το επόμενο πρωί. Μη λες ότι δεν στα λέγαμε…

Φτου! Θα σε ματιάσω

Φακοί επαφής

Τα καφέ γίνονται μελί, τα μελί πράσινα και τα μαύρα γκριζομπλέ. Τι φταις εσύ που έχεις αδυναμία στις γαλανομάτες; Έλα όμως που στην αναζήτηση σου για την τέλεια, ενδέχεται να πέσεις σε απατεώνισσες;

Το θετικό είναι ότι αρκεί ένα κοντινό «σκανάρισμα» για να ξεχωρίσεις τα ίχνη του φακού γύρω από τη ίριδα, που προδίδουν το πραγματικό χρώμα. Τώρα βέβαια για να φτάσεις σε τόσο κοντινή απόσταση, πάει να πει πως το έκανες το βήμα. Συν το ότι το σκοτάδι δε σε βοηθάει να το ξεχωρίσεις.

Με λίγα λόγια ο Θεός βοηθός…

Η χείλιος πτέρνα

«Φουσκωτήρι» χειλιών

Ναι κι όμως υπάρχει κι αυτό. Πρόκειται για ένα είδος κραγιόν το οποίο προκαλεί κάτι σαν αλλεργική αντίδραση στα χείλια και τα «αναγκάζει» να φουσκώσουν.

Ναι, ναι, κι όμως! Βέβαια λειτουργεί όπως όλα τα άλλα προϊόντα μακιγιάζ, οπότε δεν κρατάει παρά μόνο λίγη ώρα. Δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις κι εδώ που τα λέμε δε σε νοιάζει κιόλας- η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη από το φυσιολογικό μέγεθος.

Μα τι άλλο θα κάνουμε για να τραβήξουμε την προσοχή σας; Κι ύστερα λένε ότι δεν τα ‘θελε ο κ*λος μας…




πηγή


2 Responses to “10 γυναικεία 'κόλπα' στο πρώτο ραντεβού”

Ανώνυμος είπε...

poly kala kai xrisima! egw pantws kanw afto me ta fridia k exw vrei sto youtube ena teleio videaki me enan symvoulo omorfias pou dinei teleia tips! http://bit.ly/jamesfrud

γνωριμίες είπε...

τι κάνουν οι γυναίκες για να φαίνονται όμορφες και πως το εκμεταλλεύονται οι έμποροι ομορφιάς.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails