Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

5 λόγοι για να δούμε το πορνό dvd της Ντούβλη



Όπως έχεις μάθει, κυκλοφορούν πληροφορίες αρκετά έγκυρες ότι η Μαριάννα Ντούβλη γύρισε τη δική της τσόντα με τη sirina, και αναμένεται να τη δούμε σύντομα. Η είδηση προκάλεσε σχόλια, και όχι όλα θετικά.

Από το «ποια είναι αυτή» (θεμιτή απορία) μέχρι το «πού πάει μωρέ η...» και βάλε μετά το «η» όποιο χαρακτηρισμό θες, «και θέλει και τσόντα». Ε, εγώ λέω ότι περιμένω την τσόντα της Ντούβλη με μεγαλύτερη ανυπομονησία από τη δεύτερη τσόντα της Τζούλιας. Για πέντε λόγους:



1. Είναι αληθινή γυναίκα. Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι εξωπραγματικά όμορφη, κι ως εκ τούτου ψυχρή κι απόμακρη. Δεν μπορείς να ταυτιστείς, ρε παιδί μου Είναι ωραίο το θέαμα, εντυπωσιακό, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς ρεαλιστικά τον εαυτό σου στη θέση του Ίαν.

Είναι ένα βήμα παραπέρα το σενάριο, κάνει τη φαντασίωση λίγο πιο «φανταστική». Αντίθετα, η Ντούβλη είναι πιο γυναίκα της διπλανής πόρτας , προσιτή.Μπορείς να τη φανταστείς ως μοναχική διαζευγμένη γειτόνισσα που ποτίζει τις γλάστρες με το νεγκλιζέ, καθώς ξέρει ότι την κοιτάς, π.χ.

2. Γυναίκες που δεν είναι υπερβολικά όμορφες κάνουν καλύτερο σεξ — προσπαθούν περισσότερο, του δίνουν και καταλαβαίνει. Γυναίκες με περιττά κιλά, κάνουν ακόμα καλύτερο.

3. Σύμφωνα με τις φήμες, η τσόντα της Μαριάννας Ντούβλη κρατάει πολύ περισσότερο, έχει περισσότερες σκηνές και, κυρίως, έχει υπόθεση. Πράγμα που, αν μη τι άλλο, θα μας δώσει τροφή για γέλιο και σχόλια.

4. Στις σκηνές θα συμμετέχουν πολλά άτομα — και γυναίκες. Οπότε μέσα στο τουρλουμπούκι καταλαβαίνεις, θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα να δούμε από μια πανέμορφη 23χρονη που περισσότερο ασχολείται με την κάμερα παρά με τον σκληρά εργαζόμενο παρτενέρ.

5. Η Μαριάννα Ντούβλη, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και καμιά πατσαβούρα



okokoras

No response to “5 λόγοι για να δούμε το πορνό dvd της Ντούβλη”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails