Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε φάντασμα



Δείτε το βίντεο! Βλέπετε κάτι περίεργο;



Το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς New Lanark της Σκωτίας τραβά για μια ακόμη φορά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του! Όχι όμως για τουριστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας της επίσκεψης ενός φαντάσματος!

Το New Lanark, χτίστηκε το 1786 από τον David Dale, για να φιλοξενηθούν οι μύλοι του. Κατοικίες εργατών στήθηκαν παντού και οι μύλοι δούλεψαν έως το 1968. Σήμερα έχουν αναστηλωθεί και τριγύρω έχουν ανεγερθεί ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, προκειμένου να φιλοξενήσουν τους ανθρώπους που πηγαίνουν για να θαυμάσουν τον "επίγειο παράδεισο".

Ανάμεσα στα διάφορα κτίσματα, υπάρχει το ξενοδοχείο "New Lanark Mill". Οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, πριν από λίγες ημέρες κατέγραψαν μια "σκιά" να μπαινοβγαίνει στην είσοδο, η οποία -σύμφωνα με τους υπεύθυνους- δεν ανήκει σε κάποιον άνθρωπο!

Ο γενικός διευθυντής John Stirrat δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Το αναπάντεχο επεισόδιο σημειώθηκε στις 12 Μαΐου , μεταξύ 01:00 & 03:00 τα βαθιά μεσάνυχτα. Μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν αντικρίσαμε την άυλη οντότητα να ανοιγοκλείνει τη πόρτα εισόδου, στα δεξιά της εικόνας.

Είμαστε πεπεισμένοι πως δεν πρόκειται για κάποιον από τους θαμώνες ή για κάποιο τέχνασμα του φωτός. Το οπτικό ντοκουμέντο ήδη βρίσκεται στην αρμόδια υπηρεσία, η οποία θα το εξετάσει προσεκτικά και θα αποφανθεί τι ακριβώς συνέβει. Πρόκειται για μια φωτεινή εικόνα, άριας ποιότητας όπου η άγνωστη οπτασία σπρώχνει τη πόρτα , μπαίνει μέσα, εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται! Αναμένουμε λοιπόν την απάντηση..."

Δείτε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας. Εσείς βλέπετε κάτι περίεργο;





πηγή

No response to “Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε φάντασμα”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails