Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Η ταινία του μήνα: KICK ASS - IRON MAN 2 - ΥΠΟΨΙΑ





O Crazy Greek blogger σήμερα αντί για μια σας προτείνει 3 ταινίες. Δεν μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε καμία να πούμε και την αλήθεια. Παρακάτω θα βρείτε το τρέιλερ και την υπόθεση της κάθε ταινίας.




KICK - ASS

Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον
Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Κέιτζ, Άαρον Τζόνσον, Κλόι Μόρετζ, Κρίστοφερ Μιντζ-Πλας, Μάρκ Στρονγκ
Κατηγορία: Κωμική Περιπέτεια
Διάρκεια: 117'

Υπόθεση:
Διεστραμμένα αστείο, περιπέτεια υψηλών ταχυτήτων και συνεχούς δράσης, τo δημοφιλές κόμικ, Kick-Ass έρχεται στη μεγάλη οθόνη, σε σκηνοθεσία Μάθιου Βον.
Το Kick-Ass αφηγείται την ιστορία ενός συνηθισμένου εφήβου, του Ντέιβ Λιζέφσκι (Άαρον Τζόνσον), κολλημένου με τα κόμικς, που αποφασίζει να κάνει την εμμονή του… έμπνευση και να γίνει σούπερ-ήρωας. Και όπως κάθε σούπερ-ήρωας που σέβεται τον εαυτό του, διαλέγει όνομα – Kick-Ass – τη στολή και τη μάσκα που του ταιριάζουν και ξεκινάει να πολεμάει το έγκλημα. Υπάρχει μόνο ένα μικρο-πρόβλημα: ο Kick-Ass δεν έχει απολύτως καμία δύναμη. Η ζωή του αλλάζει διαπαντός όταν θα συναντηθεί με δυο τρελαμένους εκδικητές, την Hit Girl (Κλόι Μόρετζ) και τον Big Daddy (Νίκολας Κέιτζ) και έναν εκκολαπτόμενο υπερήρωα, τον Red Mist (Κρίστοφερ Μιντζ-Πλας). Η ανορθόδοξη συμμαχία των τεσσάρων θα δοκιμαστεί, με αφορμή τις παράνομες δραστηριότερες του τοπικού αρχηγού της Μαφίας, Φρανκ Ντ΄Αμίκο (Μάρκ Στρονγκ)









IRON MAN 2

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Μίκι Ρουρκ, Ντον Τσιντλ, Σαμ Ρόκγουελ, Σάμιουελ Τζάκσον
Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια: 117'


Υπόθεση:
Μετά την τεράστια επιτυχία και τις 2 Οσκαρικές υποψηφιότητες της ταινίας Iron Man, ήταν φυσικό επόμενο η Paramount Pictures και η Marvel Entertainment να επανέλθουν με το πολυαναμενόμενο sequel που συνεχίζει την ιστορία από εκεί που αφήσαμε τον υπερ-ήρωά μας το καλοκαίρι του 2008. Σύσσωμο το λαμπερό καστ της πρώτης ταινίας είναι και πάλι στις επάλξεις, ενώ κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ (Σκάρλετ Τζοχάνσον, Μίκι Ρουρκ, Ντον Τσιντλ, Σαμ Ρόκγουελ) το ενδυναμώνουν κι άλλο!
Τώρα πια ο κόσμος γνωρίζει πως ο πολυεκατομμυριούχος εφευρέτης Τόνι Σταρκ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) είναι ο Iron Man, ο υπερ-ήρωας με την ιδιότυπη στολή. Παρόλη την πίεση της κυβέρνησης, του Τύπου και του κοινού να μοιραστεί την τεχνολογία του με το στρατό, ο Τόνι είναι κάθετα αρνητικός στην προοπτική να αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από τη στολή του Iron Man, καθώς φοβάται πως αυτές οι πληροφορίες θα πέσουν σε λάθος χέρια. Ο Τόνι καλείται να δημιουργήσει νέες συμμαχίες, με την πιστή Πέπερ πάντοτε στο πλευρό του, για να αντιμετωπίσει νέους και πανίσχυρους εχθρούς.








ΥΠΟΨΙΑ

Σκηνοθεσία: Ατόμ Εγκογιάν
Πρωταγωνιστούν: Τζούλιαν Μουρ, Λίαμ Νίσον, Αμάντα Σίφριντ
Κατηγορία: Θρίλερ
Διάρκεια: 96'
Επίσημος Τίτλος: CHLOE


Υπόθεση:
Η νέα δημιουργία του Ατόμ Εγκογιάν ("Ararat") είναι ένα ερωτικό θρίλερ μυστηρίου, με πρωταγωνιστές τους υποψήφιους για Όσκαρ Λίαμ Νίσον ("Batman Begins") και Τζούλιαν Μουρ ("A Single Man"), καθώς και την ταχύτατα ανερχόμενη Αμάντα Σίφριντ ("Mamma Mia").
Η Κάθριν και η Χλόη δουλεύουν σε γειτονικές επιχειρήσεις. Το ιατρείο της Κάθριν βρίσκεται απέναντι από το μπαρ "Four Seasons", όπου η Χλόη απασχολείται ως πόρνη πολυτελείας. Όταν ο σύζυγος της Κάθριν, Ντέιβιντ, χάνει μια πτήση και το πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά του, η Κάθριν, υποψιαζόμενη ότι την απατά, αναθέτει στην Χλόη να τον σαγηνεύσει ερωτικά, ώστε να δοκιμάσει τις αντοχές του συζύγου της. Δεν μπορεί να φανταστεί όμως τα γεγονότα που ακολουθούν, αλλά και τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την ίδια και την οικογένειά της.









2 Responses to “Η ταινία του μήνα: KICK ASS - IRON MAN 2 - ΥΠΟΨΙΑ”

Unknown είπε...

To Kick-Ass μου άρεσε πάρα πολύ.Φοβερά αστείο και έξυπνο;)

Ανώνυμος είπε...

kick ass psifizw kai egw !!!

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails