Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

10 λόγοι για να τον αγαπάμε



Mundial τέλος για την εθνική μας, ο Ότο μάς αποχαιρετά μετά από 9 ένδοξα χρόνια και ο Σάντος πιθανότατα θα είναι το νέο θύμα των σχολιαστών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ευτυχώς τον έχουμε εκπαιδεύσει καλά εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες και δε θα νιώσει σα να έπεσε στο λάκκο με τα κ@λοδάχτυλα.

Αυτές τις μέρες θα κουραστούμε να διαβάζουμε απολογισμούς για τον Ότο, τα θετικά του, τα αρνητικά του, τις συνήθειές του, δηλώσεις που άφησαν εποχή κτλ. Δε θα πρωτοτυπήσω.

Έχουμε και λέμε λοιπόν...



1. Μάς απέδειξε πως όταν δε διαβάζουμε ελληνικές εφημερίδες και δεν παρακολουθούμε τηλε-παράθυρα, μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

2. Μάς απέδειξε πως το… Αλτσχάιμερ του, είναι πιο αποδοτικό από τη μ@λακία που μας δέρνει.

3. Μάς απέδειξε πως δεν έκανε και τόσο λάθος που επέλεγε πάντα υπερήλικες (ποδοσφαιρικά) παίχτες. Το τελευταίο γκολ επί εποχής Ρεχάγκελ, το δεχτήκαμε από 37χρονο (Παλέρμο).

4. Θα καταλάβουμε την αξία του, όταν σε καμιά εκατοστή χρόνια, θα πραγματοποιηθεί δεξίωση γάμου στο μνημείο που θα στήσουμε προς τιμήν του.

5. Αν τον ξεχάσουμε εμείς, δεν πειράζει. Θα τον θυμάται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

6. Επί Ρεχάγκελ, είχαμε την ευκαιρία να δούμε διάφορους φωστήρες να ταπεινώνονται, κάθε φορά που ο Ότο έκανε πάλι το θαύμα του. Γιακουμάτε ακούς;

7. Χάρη στον Ότο, έμαθαν και οι γυναίκες λίγη μπάλα και δεν γινόταν της Κορέας, κάθε φορά που καθόμασταν στο σαλόνι να δούμε το «πειρατικό».

8. Και τι έγινε που τόσα χρόνια παίζουμε «βρώμικα»; Σάμπως θα μας στείλει κανείς σε εξεταστική;

9. Όσοι δεν τον γουστάρετε, να θυμάστε το ρητό: «Αγάπα το φίλο σου, με τα ελαττώματά του». Ο Ότο το τηρεί στο έπακρο, γι’αυτό και δε σας κρατάει κακία.

10. Επειδή μία εικόνα είναι… μία λέξη (που κάνει για χίλιες).



troktiko


No response to “10 λόγοι για να τον αγαπάμε”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails