Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Τα 5 πιο διάσημα fake προφίλ του Twitter


Οι διάσημοι τύποι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, αθλητές, κτλ έχουν πια έναν επιπλέον πονοκέφαλο. Το twitter. Και αυτό γιατί ο καθένας οπουδήποτε στον κόσμο μπορεί να φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ με τον αγαπημένο (ή μισητό) του διάσημο.


Εκεί υπάρχουν δύο επιλογές: Ή θα τον εκθειάσει ή θα τον εκθέσει - αναλόγως τα συναισθήματα που τρέφει ο “απατεώνας” twitterάκιας για τον διάσημο.

Κατά καιρούς πολλοί διάσημοι έχουν μπει στον κόπο να διαψεύσουν δημόσια ότι έγραψαν το τάδε ή το δείνα post στο Twitter, όπως αυτά έχουν δημοσιευτεί σε ψεύτικα προφίλ που έχουν προσελκύσει χιλιάδες χρηστών.

Ποια είναι όμως τα πιο διάσημα ψεύτικα προφίλ διασήμων;




Νούμερο 5: Michael Bay

Ο σκηνοθέτης των blockbuster Armaggedon, Transofromers και The Rock, είναι ένας κινηματογραφιστής που ενδιαφέρεται περισσότερο για τις εκρήξεις και τις καυτές πρωταγωνίστριες και λιγότερο για το σενάριο και την ανάπτυξη των χαρακτήρων.

Γι' αυτό το λόγο λοιπόν, ένας “κουλτουριάρης” αποφάσισε να πάρει την εκδίκηση της Τέχνης, φτιάχνοντας έναν ψεύτικο λογαριασμό κοροϊδεύοντας την έλλειψη των ικανοτήτων του στο να διηγηθεί μια ιστορία.

  • “Κοιμάμαι πάντα όρθιος”
  • “Επιτέλους διακοπες! Θα γεμίσω την πισίνα μου με παπάκια και θα κάνω καταδύσεις!”
  • “Μόλις έμαθα τον εαυτό μου να παίζει τσέλο. Υπέροχο”
  • “Προσοχή spoilers! Και επισήμως το μπάνιο μου το απόγευμα θα είναι κατά τέσσερα λεπτά μειωμένο. Αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί!”.


Νούμερο 4: Chuck Norris

Ο σκληρός της Άγριας Δύσης, μετά τα ανέκδοτα που έχουν κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο, απέκτησε και ψεύτικο λογαριασμό, με τον χρήστη να ανεβάζει συνεχώς τιτιβίσματα που προκαλούν το γέλιο.

  • “Ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσεις στην καρδιά ενός άνδρα είναι με τη μπουνιά του Τσακ Νόρις”
  • “Αν ρωτήσεις τον Τσακ Νόρις τι ώρα είναι θα σου απαντήσει “2 δευτερόλεπτα μέχρι”. Και αν τον ρωτήσεις : “2 δευτερόλεπτα μέχρι;” θα φας μια μπουνιά”.
  • “Όταν ο Τσακ Νόρις κάνει πουσαπς δεν σηκώνει το σώμα του προς τα πάνω. Απλώς πιέζει τη Γη προς τα κάτω”.
  • “Ο Τσακ Νόρις δεν παίζει ποτέ κρυφτό (hide and seek). Παίζει μόνο το “Κρύψου – και – προσευχήσου – μη – σε – βρω”.


Νούμερο 3: Darth Vader

Κλασικό account απλώς για να γελάσεις.

Ο κ. Star War μπορεί να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά κατάφερε να συγκεντρώσει 70.000 “ακόλουθους” και το ενδιαφέρον του Τζορτζ Λούκας!

  • “Τα κακά νέα σήμερα είναι ότι έπρεπε να αφήσουμε ελεύθερους 8.000 στρατιώτες κλώνους. Τα καλά νέα είναι ότι στην πραγματικότητα όλοι αυτοί μετράνε για έναν!”
  • “Είχα προγραμματίσει να καταστρέψω μια μικρή επαναστατική ομαδα σήμερα αλλά παρακοιμήθηκα. Το εσωτερικό χρονόμετρο δεν επαναρυθμίστηκε. Γαμώτο!”
  • “Για δική σας πληροφόρηση: μόνο και μόνο επειδή ενας Sith είναι κατά 67,5% από βίδες και άλλα κουραφέξαλα δε σημαίνει ότι είναι και ψεύτικος”.


Νούμερο 2: Stephen Colbert

Ο διάσημος stand up comedian που αν δεν τον έχεις παρακολουθήσει διεξοδικά δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις αν αστειεύεται ή οχι έχει πάρα πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς στο ενεργητικό του, αλλά ένας ξεχωρίζει.

Αυτός που έχει τα πιο βαθυστόχαστα, αστεία και πολιτικά τιτιβίσματα του επιπέδου του. Και 190.000 ακόλουθους.

  • “Έχεις κάτι στην τσέπη σου, ή απλά χαίρεσαι που με βλέπεις;”
  • “Η Αλήθεια πονάει. Αλλά ευτυχώς για σένα Αμερική, είμαι μαζοχιστής”.
  • “Η πένα είναι πιο δυνατή από το σπαθί... Αν τη χρησιμοποιήσεις σε όπλο”.


Νούμερο 1:Christopher Walken

Αυτόν τον ηθοποιό ή τον λατρεύεις ή τον μισείς.

Η underground καλλιτεχνική του υπόσταση τον έχει καθιερώσει στη συνείδηση του κοινού ως μια περίεργη, εναλλακτική ακόμα και τρομακτική προσωπικότητα στην ηθοποιία.

'Ετσι λοιπόν ένας φαν του είπε να συνεχίσει να “εντυπωσιάζει” δημιουργώντας ένα προφίλ που άγγιξε ακόμα και το ένα εκατομμύριο followers αλλά λίγο μετά το Twitter αποφάσισε να το κλείσει, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους.

  • “ Η γάτα του γείτονα μου με κοιτάζει από το παράθυρο. Αναρωτιέμαι πώς θα με περιέγραφε στις άλλες γάτες. Αν ήθελε δηλαδή να με περιγράψει”.
  • “ Έχω δηλώσει ότι φοβάμαι τα άλογα. Αλλά το δηλώνω μόνο όταν θέλω να αποφύγω παρελάσεις. Είναι παράξενο, αλλά μέχρι στιγμής με βολεύει. Τα άλογα μάλλον με καταλαβαίνουν καλύτερα”
  • “Ξόδεψα 40.000 δολάρια σε σκυλοτροφή για έναν σκύλο που τρώει μόνο καλώδια επέκτασης. Αλλά μάλλον θα ήταν ακριβότερο να αγόραζα μια σακούλα με καλώδια επέκτασης. Οπότε, no problem!”.





blogotsarka

No response to “Τα 5 πιο διάσημα fake προφίλ του Twitter”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails