Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

"Δάκρυα αίματος" σε εικόνα του Ιησού !!!Χιλιάδες προσκυνητές συγκεντρώνονται τις τελευταίες ημέρες σε ένα μικρό εκκλησάκι της........Αργεντινής, για να δουν από κοντά "το θαύμα" της εικόνας του Ιησού που στάζει αίμα!

Η "Ιερή Καρδιά του Ιησού", όπως ονομάζεται η εκκλησία βρίσκεται σε μία μικρή επαρχιακή πόλη, που από την Παρασκευή 11 Ιουνίου ζει στον ρυθμό του "θαύματος"!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιερέα Jorge Gandur, "δύο πιστοί είδαν με έκπληξη το πρόσωπο του Ιησού στην εικόνα του Μυστικού Δείπνου, να είναι κόκκινο στην αριστερή πλευρά. Με ενημέρωσαν αμέσως και όταν πλησιάσαμε κοντά διαπιστώσαμε ότι ήταν αίμα που έβγαινε από το αγκάθινο στεφάνι στο μέτωπό του!" (στη φωτογραφία)

Ο πάτερ Gandur, πήρε ήδη δείγμα του κόκκινου υγρού και το έστειλε για επιστημονική ανάλυση. Κανένας όμως από τους πιστούς δεν περιμένει τα επίσημα αποτελέσματα του εργαστηρίου, αφού ήδη μιλούν για "θαυματουργά δάκρυα αίματος" και σπεύδουν να προσκυνήσουν το "θαύμα"!

Την Κυριακή ο κόσμος που επισκέφτηκε την περιοχή της Yerba Buena, ήταν τόσος που ανάγκασε τους ιερείς να κάνουν τη θέια λειτουργία στον δρόμο, αφού ήταν αδύνατο να πλησιάσει κανείς την πόρτα της εκκλησίας!


πηγήNo response to “"Δάκρυα αίματος" σε εικόνα του Ιησού !!!”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails