Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Το πρώτο ελληνικό review του iPhone 4



Το iPhoneHellas πήρε το νέο smartphone της Apple στα χέρια της, το δοκίμασε και καταθέτει την εμπειρία της! Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της δοκιμής και δείτε το πλήρες review και πλούσιο multimedia υλικό στην ιστοσελίδα του iPhoneHellas.



Όπως και με το iPad, έτσι και με το iPhone 4, το iPhoneHellas πρωτοπορεί και δημοσιεύει το πρώτο ελληνικό review από το πολυαναμενόμενο νέο κινητό της Apple.

Η κατασκευή του (από ειδικά επεξεργασμένο γυαλί και μέταλλο) αλλά και το μειωμένο του πάχος (24% πιο λεπτό από το iPhone 3GS) θα σας εκπλήξει ευχάριστα μόλις το κρατήσετε στο χέρι σας.

Κρατώντας το αισθάνεστε ότι ένα αντικείμενο αξίας βρίσκεται στα χέρια σας. Η διαφορά με το πλαστικό casing των προηγούμενων μοντέλων iPhone είναι σαφώς υπέρ του νέου.


Η διαφορά στην ποιότητα απεικόνισης είναι χαώδης.

Πολλά έχουν γραφτεί για την νέα τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Apple στην οθόνη του iPhone 4 (βλ. Retina Display), ωστόσο ουδείς μπορεί να διανοηθεί το μέγεθος της διαφοράς με μία κοινή οθόνη αν δεν κρατήσει το νέο iPhone στα χέρια του.

Το noise-canceling microphone που έχει προστεθεί βελτιώνει κατά πολύ την ποιότητα της συνομιλίας. Η διαφορά σε σχέση με το iPhone 3GS ήταν αισθητή στον συνομιλητή μας.

To iPhone 4 bumper το οποίο δοκιμάσαμε έχει πολύ καλή εφαρμογή και αυξάνει το grip κατακόρυφα. Είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα “καουτσούκ και φορμαρισμένου πλαστικού” και διαθέτει ανοίγματα ώστε να είναι προσβάσιμα όλα τα πλήκτρα λειτουργιών (ένταση, σίγαση κτλ) αλλά και οι θύρες επικονωνίας (pin connector κτλ).


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ REVIEW ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ MULTIMEDIA ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ iPhone Hellas : http://www.iphonehellas.gr






No response to “Το πρώτο ελληνικό review του iPhone 4”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails