Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

5 ηγέτες που στο πρόσωπο τους κάποιοι είδαν τον Αντίχριστο



Κάθε λίγο και λιγάκι, βγαίνουν στα κανάλια διάφοροι "ειδικοί" που λένε ότι ανακάλυψαν ποιος είναι ο Αντίχριστος. Παρακάτω παραθέτουμε πέντε ηγέτες που στο πρόσωπο τους κάποιοι είδαν τον Αντίχριστο.




Νο 5: Ronald Reagan

Εκτός και αν το Alzheimer θεωρείται σημάδι του Αντίχριστου, ο πρώην πρόεδρος σίγουρα δεν είχε τα ιδιαίτερα προσόντα που αναγράφονται στην Αποκάλυψη. Τί οδήγησε τότε διάφορους να λένε ότι αυτός ήταν ο Αντίχριστος? Το όνομα του. Ronald Wilson Reagan.
3 λέξεις, 6 γράμματα σε κάθε λέξη και ιδού το 666. Αλλά δεν τελειώνει εκεί. Επέζησε ενός θανάσιμου τραύματος ( αποκάλυψη 13:3 ), η πρώτη κυρία ντυνόταν κυρίως στα κόκκινα και όταν αποσύρθηκε από την πολιτική μετακόμισε σε σπίτι στην διεύθυνση 666 St. Cloud Rd.


Νο 4: Mikhail Gorbachev.

Η δημοτικότητα του ήταν τόσο μεγάλη την δεκαετία του 80, που ήταν αναπόφευκτη η στοχοποίηση του ως ο αναμενόμενος Αντίχριστος. Και αποτελεί ειρωνεία μιας και ήταν αυτός που κάθισε στο τραπέζι με τους Αμερικανούς με σκοπό την ειρήνη για την αποφυγή του Αρμαγεδδών. Ωστόσο αυτό το τελευταίο αποτέλεσε και επιχείρημα για τους κατηγόρους του ότι είναι ο Αντίχριστος.
Όπως αναγράφεται στο βιβλίο του Bob Larson "Satanism", " το σύμβολο της ειρήνης είναι στην πραγματικότητα ένα σατανικό σύμβολο που ονομάζεται Σταυρός του Νέρωνα. Αποτελεί έναν ανεστραμμένο σπασμένο χριστιανικό σταυρό μέσα σε κύκλο και συμβολίζει την ήτα του χριστιανισμού".


Νο 3: Πάπας Βενέδικτος XVI.

Ο Joseph Ratzinger είναι από τους πιο δημοφιλείς υποψήφιους για τον ρόλο του Αντίχριστου. Μια καλή αρχή για να καταλάβετε το γιατί, αποτελεί το site με τον σιδηρόδρομο για όνομα popebenedictantichrist.com. Ανάμεσα στις αποδείξεις που επικαλούνται είναι και το εδάφιο της Αποκάλυψης 17:7,9 που μιλάει για μια γυναίκα και ένα τέρας με επτά κεφάλια και το οποίο τέρας λένε ότι είναι η Ρώμη (είναι χτισμένη σε επτά λόφους) ενώ ο Πάπας είναι προφανώς η γυναίκα... Αλλά μήπως η περιγραφή αυτή θα ταίριαζε σε όλους τους πάπες που περάσανε από την Ρώμη? Ναι, αλλά αυτόν έχουμε τώρα, αυτός πρέπει να είναι.

Και πρέπει να ομολογήσω ότι έχει μια τρομαχτική όψη... δεν συμφωνείτε?


Νο 2: Ο Αυτοκράτορας της Ρώμης Νέρωνας.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί ως υποψήφια για την θέση του Αντίχριστου αλλά κατά την διάρκεια των αιώνων κανένα δεν έτυχε μεγαλύτερης εκτίμησης από τον πρώην (πρωφανώς) αυτοκράτορα της Ρώμης. Αυτοί που ασχολούνται με αριθμολογίες και συναφείς "επιστήμες" λένε ότι το όνομα Nero Ceasar δίνει τον αριθμό 666 !!!. Το πιο πρώϊμο κείμενο που τον κατηγορεί για Αντίχριστο είναι το Ascension of Isalah που αναφέρεται σε έναν βασιλιά μητροκτόνο. Όντως λένε ότι προσπάθησε να πνίξει την μητέρα του στέλνοντας την με ένα ελατωματικό πλοίο για ταξιδάκι αλλά δεν τα κατάφερε. Βέβαια αυτό μαζί με την αμέριστη αγάπη που έτρεφε για τους Χριστιανούς ήταν αρκετά για να τον κάνουν υποψήφιο.


Νο 1: Barack Obama.

Δεν το περιμένατε έεε?? Κι όμως οι φήμες ξεκίνησαν από την προεκλογική εκστρατεία ακόμη. Τώρα τι πρόλαβε να κάνει και τον κατηγορούν για κάτι τέτοιο, δεν το γνωρίζουμε. Σύμφωνα με το Snopes.com η Αποκάλυψη αναφέρει πως ο Αντίχριστος θα είναι Μουσουλμάνος. Το σίγουρο είναι ότι δεν λέει κάτι τέτοιο και αν ακόμη το έλεγε ο Obama δεν είναι Μουσουλμάνος ο άνθρωπος.


Πηγή: Cracked.com



No response to “5 ηγέτες που στο πρόσωπο τους κάποιοι είδαν τον Αντίχριστο”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails