Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Facebook για… παρθένες και παρθένουςΦυσικά μιλάμε για παρθένες και παρθένους όχι στο ζώδιο! Θέλετε να γνωρίσετε έναν αδολο έρωτα; Χωρίς σεξ; Μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σας υπόσχεται ότι μπορεί να κρατήσει τα πράγματα απλά και απονήρευτα! Ψήνεστε;Το site υπόσχεται πως θα κρατά μακριά κάθε εγγραφή που θα γίνεται με... πονηρό σκοπό.

Η ιστοσελίδα είναι η youandmearepure : http://www.youandmearepure.com/index.php , ανήκει σε γνωστή ιστοσελίδα προξενιών και υπόσχεται ραντεβού νέων που θέλουν να διαφυλάξουν ως την πρώτη νύχτα του γάμου την αγνότητά τους.

Τη δημιούργησε ένα ζευγάρι, η Λέτι και ο Τζόσε Κόλιν, οι οποίοι υπόσχονται ότι, στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν πρόκειται να παρεισφρήσουν κάποιοι... μερακλήδες, οι οποίοι θα εμφανιστούν μεν ως οπαδοί του... παρθενισμού, αλλά στην πραγματικότητα θα αναζητούν... άλλα κόλπα.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς η ιστοσελίδα έχει... τρελά έσοδα και, μάλιστα, έχουν στήσει κι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο εμπορεύεται κυρίως... Π-κάρτες (όπου Π διάβαζε "παρθενία") τις οποίες μπορούν να ανταλλάσσουν οι ερωτευμένοι παρθένοι μεταξύ τους. Φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο.
blogotsarkaNo response to “Facebook για… παρθένες και παρθένους”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails