Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Η ταινία του μήνα



INCEPTION

Παρακάτω θα βρείτε το τρέιλερ και την υπόθεση της ταινίας...



Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν
Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Μάριον Κοτιγιάρ, Έλεν Πέιτζ, Μάικλ Κέιν, Κεν Γουατανάμπι, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Σίλιαν Μέρφι, Τομ Χάρντι
Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια: 158'
Επίσημος Τίτλος: INCEPTION


Υπόθεση:
Ο Ντομ Κομπ (Λεονάρντο ΝτιΚάπριο) είναι ένας επιδέξιος ληστής και ο άσσος στην επικίνδυνη τέχνη της εκμαίευσης: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι πάρα πολύ ευάλωτο. Η σπάνια ικανότητα του Κομπ τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας, αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του. Ο Κομπ όμως, δέχεται μια πρόταση που μπορεί να τον εξιλεώσει. Μια τελευταία δουλειά που μπορεί να του χαρίσει πίσω τη χαμένη του ζωή αρκεί να καταφέρει το αδύνατο – την απαρχή. O Κομπ και η ομάδα του που απαρτίζεται από ειδικούς πρέπει να καταφέρουν το αντίθετο απ' ό,τι έκαναν ως τώρα. Ο στόχος τους πλέον δεν είναι να κλέψουν μια ιδέα, αλλά να καλλιεργήσουν μια καινούργια. Αν τα καταφέρουν, θα σκηνοθετήσουν το τέλειο έγκλημα.
Όμως, κανένας σχεδιασμός δεν είναι αρκετά προσεκτικός ούτε οι ικανότητές τους μπορούν να διασφαλίσουν ότι θα ξεφύγουν από τον πιο επικίνδυνο εχθρό τους, που δείχνει να μπορεί να προβλέψει κάθε τους κίνησή. Έναν εχθρό που μόνο ο Κομπ θα μπορούσε να προβλέψει.








One response to “Η ταινία του μήνα”

Unknown είπε...

Το Inception έγινε από τις αγαπημένες μου ταινίες. Έχει όλα όσα πρέπει να έχει μια αξιοπρεπής ταινία: έξυπνο σενάριο, δράση, καλές ερμηνείες! Είναι φοβερή.Να την δείτε όποιος δεν την έχει δει;)

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails