Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Γνώριζε ο Ροκφέλερ την πτώση των Δίδυμων Πύργων ?O εβραϊκής καταγωγής σκηνοθέτης του Hollywood Aaron Russo λίγο καιρό πριν πεθάνει από καρκίνο τον Αύγουστο του 2007, έδωσε μια ιστορικής σημασίας συνέντευξη στον Alex Jones.
Εκεί αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη γνωριμία του με τον μεγιστάνα Nick Rockefeller και τις απίστευτες παραδοχές που του είχε εκμυστηρευτεί, όπως την επερχόμενη καταστροφή των Δίδυμων Πύργων 11 μήνες πριν αυτή καν συμβεί !

Μιλάει ακόμα για το τι του απεκάλυψε ο μεγιστάνας στην προσπάθεια του να τον προσεταιριστεί και να τον εντάξει στα σχέδια του, προφανώς λόγω της ιδιότητας του ως υποψηφίου προέδρου της χώρας. Του μίλησε σχετικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της οικογενείας του στην δημιουργία του φεμινιστικού κινήματος και τα σχέδια της για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας.

Σκοπός τους, όπως με απόλυτη ευθύτητα και σαφήνεια μας αφηγείται ο Russo, είναι ο έλεγχος με microchip και η υποδούλωση, όσων ανθρώπων απομείνουν, μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού που σχεδιάζουν

Τα όσα ακούγονται στην συνέντευξη, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ποτέ επισήμως- όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάθε "θεωρία συνωμοσίας"!Το τι πιστεύει ο καθένας από εμάς, είναι καθαρά προσωπική υπόθεση!pyles.tv


No response to “Γνώριζε ο Ροκφέλερ την πτώση των Δίδυμων Πύργων ?”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails