Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Aπίστευτα αεροπορικά δυστυχήματα




Υπάρχουν, καποιες τρελές ιστορίες με ασυνήθιστες βλάβες στα αεροπορικά ατυχήματα. Περίεργες βλάβες, ασυνήθιστες αστοχίες του πληρώματος, αλλά και πουλιά μπορεί να γίνουν αιτία αεροπορικών ατυχημάτων, που κοστίζουν και ανθρώπινες ζωές. Τέτοιου είδους περιστατικά έχουν καταγραφεί διεθνώς. Διαβάστε καποια απο αυτά




ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ .. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!

Το 1994 ένα Air Bus κατέπεσε στη Ρωσία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 75 επιβαίνοντες. Ο πιλότος είχε αφήσει τον 11χρονο γιο του να …παίζει με το χειριστήριο! Το παιδί απενεργοποίησε τον αυτόματο πιλότο, δίνοντας στη «μύτη» του αεροσκάφους κλίση 90 μοιρών.

ΠΤΩΣΗ ΛΟΓΟ ... ΑΣΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ !!

Τον Ιανουάριο του 1990, ένα Boeing της εταιρείας Avianca κατευθυνόταν στη Νέα Υόρκη, όταν ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου ότι του τελειώνουν τα καύσιμα. Ο πιλότος μιλούσε σπαστά αγγλικά, αλλά δεν ανέφερε ότι η κατάσταση ήταν επείγουσα. Ύστερα από μία αποτυχημένη προσπάθεια προσγείωσης, το αεροπλάνο κατέπεσε σε δασική περιοχή. Από τους 158 επιβαίνοντες, 73 έχασαν τη ζωή τους.

ΓΛΑΡΟΙ ΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ

Τον Ιούνιο του 1997, οι επιβάτες της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» που ταξίδευαν από την Καβάλα στην Αθήνα λαχτάρισαν κατά τη διάρκεια της απογείωσης, όταν οι κινητήρες του αεροσκάφους «ρούφηξαν» σμήνος γλάρων με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν. Αμέσως οι πιλότοι διέκοψαν τη διαδικασία απογείωσης καθηλώνοντας το Μπόϊγκ 737 στον διάδρομο του αεροδρομίου.



αποσπάσματα απο asxetos.gr



Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!




No response to “Aπίστευτα αεροπορικά δυστυχήματα”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails