Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελία για τα blog tro-ma-ktiko και athensbars.grΕμείς ως Crazy Greek blogger δεν παίρνουμε θέση. Αλλα οφείλουμε να αναρτήσουμε την καταγγελία μιας και μας έβαλε σε πολλές σκέψεις. Τα συμπεράσματα δικά σας φυσικά. Η καταγγελία μας ήρθε με email. Διαβάστε την λοιπόν παρακάτω ...Αγαπητοί καταναλωτές,

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου αναρτήθηκε στο blog Τromaktiko μια ΑΝΩΝΥΜΗ καταγγελία με στόχο την δυσφήμιση της εταιρίας NOODLE BAR και των εστιατορίων της. Απαντούμε λοιπόν, θέλοντας να δώσουμε στο κοινό την δυνατότητα να βγάλει το ίδιο τα συμπεράσματα του.

Στις 10 Σεπτεμβρίου λάβαμε μια προσφορά για διαφημιστική καταχώρηση στις ιστοσελίδες Athensbars και Tromaktiko στην οποία έπρεπε να απαντήσουμε έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

(όλη η προσφορά όπως στάλθηκε στο κύριο Χρήστο Γεωργαλά γενικό διευθυντή της εταιρίας Magfilms, η οποία διαχειρίζεται τις διαφημιστικές μας ενέργειες παρατίθεται παραπάνω.)

Στις 15 Σεπτεμβρίου τους απαντήσαμε ότι δεν ενδιαφερόμαστε να διαφημιστούμε στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και στις 16 Σεπτεμβρίου (λίγες ώρες μετά την άρνηση μας) αναρτήθηκε στο Tromaktiko ΑΝΩΝΥΜΗ καταγγελία με... ηχηρούς τίτλους.

Είναι οφθαλμοφανές στον οποιονδήποτε το τι έχει συμβεί!!!

Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που απαντάμε σε τέτοιου είδους λιβελογραφήματα και αδιαφορούμε για την λάσπη που πρόκειται να ακολουθήσει.

Μας ενδιαφέρει μόνο η ικανοποίηση του καταναλωτικού κοινού που με την εμπιστοσύνη του μας έχει αναδείξει στην πρώτη αλυσίδα εστιατορίων σε ρυθμούς ανάπτυξης στην χώρα, αναγνωρίζοντας την συνεχή μας προσπάθεια για την εξασφάλιση Υψηλών Υγειονομικών Standards με σκοπό την διασφάλιση της υγείας του καταναλωτικού κοινού.Ανοιχτή Γραμμή Καταναλωτών: 210 3240214
Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας: qualityassurance@noodle-bar.net
Website: www.noodle-bar.net

http://anakoinosi.noodle-bar.net/
No response to “Καταγγελία για τα blog tro-ma-ktiko και athensbars.gr”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails