Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Οι 10 φανέλες που «πουλάνε»




Οι 10 φανέλες που πουλάνε σύμφωνα με έρευνα της «Sport Intelligence»



10. Γιουβέντους
400-600 χιλ εμφανίσεις : Η 'μεγάλη κυρία' τα τελευταία χρόνια δεν τα πηγαίνει καλά, τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ευρώπη, αλλά οι φίλοι της ομάδας εξακολουθούν να αγοράζουν την φανέλα της.

9. Μίλαν
400-600 χιλ εμφανίσεις : Σίγουρα αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης και φυσικά έχει φίλους σε όλο τον κόσμο που προμηθεύονται την φανέλα του συλλόγου.

8. Ίντερ
400-600 χιλ εμφανίσεις : Ήταν η καλύτερη ομάδα την περσινή χρονιά και οι πωλήσεις των εμφανίσεών της αυξήθηκαν κατακόρυφα.

7. Μπάγερν Μονάχου
700-900 χιλ εμφανίσεις : Ο Βαυαρικός σύλλογος είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το γερμανικό ποδόσφαιρο. Η φιναλίστ του περσινού τελικού του Τσάμπινος Λίγκ πούλησε αρκετές εμφανίσεις.

6. Τσέλσι
700-900 χιλ εμφανίσεις : Οι αγγλικές ομάδες πάντα είχαν αρκετούς υποστηρικτές ανά την υφήλιο.

5. Λίβερπουλ
700-900 χιλ εμφανίσεις : Η κόκκινη φανέλα φαίνεται πως έχει περάσει και παρά την αγωνιστική κάμψη της ομάδας συνεχίζει και πουλιέται.

4. Άρσεναλ
700-900 χιλ εμφανίσεις : Το κανόνι που έχει για σήμα, αλλά και οι προσεγμένες φανέλες των τελευταίων ετών έχουν κάνει την Άρσεναλ να βρίσκεται τέταρτη στην σχετική λίστα.

3. Μπαρτσελόνα
1-1,2 εκατ εμφανίσεις : Δεν μιλάμε απλά για μια εμφάνιση, η φανέλα της 'Μπαρτσα' αποτελεί σύμβολο. Αυτό φυσικά οι φίλοι της ομάδας το γνωρίζουν καλά και φροντίζουν να το τιμάνε.

2. Μαν. Γιουνάιτεντ
1,2-1,5 εκατ εμφανίσεις : Έχει κάνει περιοδεία ανά τον κόσμο διαφημίζοντας την φανέλα και την ομάδα. Έτσι έχει καταφέρει να πουλήσει εκατομμύρια φανέλες.

1. Ρεάλ Μαδρίτης
1,2-1,5 εκατ εμφανίσεις : Μόνο οι φίλοι της στην Ασία, φτάνουν για να την φέρουν στην πρώτη θέση των πωλήσεων φανέλας.



balleto.gr


Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!    


No response to “Οι 10 φανέλες που «πουλάνε»”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails