Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

89% των αγοριών στη Βρετανία δηλώνουν ότι έχουν φιλήσει άτομα του ιδίου φύλλου !!!

Περίεργα πράγματα αποδεικνύει μια κοινωνιολογική έρευνα του πανεπιστημίου του Bath, σύμφωνα με την οποία το 89% αγοριών, μαθητών και φοιτητών, στη Βρετανία που αυτοπροσδιορίζονται ως στρέιτ, δηλώνουν ότι έχουν φιλήσει άτομα του ιδίου φύλλου, είτε ερωτικά είτε για άλλο λόγοΗ τάση να ανταλλάσσουν οι μικροί Βρετανοί φιλιά έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια και όπως διαπιστώνει η έρευνα, η συνήθεια των ποδοσφαιριστών να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται μετά την επίτευξη ενός γκολ, είναι κάτι που σαφώς έχει επηρεάσει τους νέους.

Εδώ και αρκετά χρόνια και παρά τα στερεότυπα για την ομοφυλοφιλία, οι αθλητές ήταν πολύ πιο πιθανό να φιλήσουν κάποιον άνδρα σε σχέση με όσους δεν ασχολούνταν με κάποιο άθλημα.

Περίπου το 80% όσων δεν είναι αθλητές, έχουν φιλήσει κάποιον άνδρα (για οποιονδήποτε λόγο, όχι απαραίτητα ερωτικό), ενώ το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 95% στους αθλητές.


Τουρλή Μαρία


Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!


No response to “89% των αγοριών στη Βρετανία δηλώνουν ότι έχουν φιλήσει άτομα του ιδίου φύλλου !!!”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails