Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ιστορίες από το Big Brother



Η σκοτεινή πλευρά του Μεγάλου Αδερφού μέσα από τις ιστορίες που τον έφεραν στην κορυφή της τηλεθέασης. Πόσους πήρε η Ταουάνα στο Big Brother Africa 3; Είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου ο πιονέρος της σαμπάνιας; Τι είναι ο πίθηκος ο Κολοβός; Ποιο βουλευτή απομάκρυνε ο Μπλερ για ανάρμοστη συμπεριφορά; O Crazy Greek blogger διηγείται ιστορίες που του είπε ο Μεγάλος Αδερφός.




Celebrity Big Brother UK 4 – Ο πίθηκος ο Κολοβός

Στην πρώτη έφοδο σε σπίτι του Big Brother, η αστυνομία συλλαμβάνει τον Πιτ Μπερνς μετά από διαμαρτυρίες ακτιβιστών ότι γούνα του ήταν από γορίλλα. Οι κατηγορίες αποδείχτηκαν αβάσιμες καθώς η γούνα ήταν στην πραγματικότητα από Κολοβό πίθηκο, ένα είδος που ζει στη Ζανζιβάρη. Ο Πιτ Μπερνς είναι γνωστός για την πολύ μεγάλη επιτυχία των 80s “You Spin Me Round” με τους Dead Or Alive.


Big Brother UK 7 - Σκονάκια

Η Ντον δέχεται μηνύματα από την οικογένεια της που αποδεικνύεται ότι την προειδοποιούν για αρνητική δημοσιότητα από τον έξω κόσμο. Η εταιρεία Endemol που κάνει την παραγωγή εφαρμόζει το «οικιακό» δίκαιο και την αποβάλλει. Η Ντον τα παίρνει στο κρανίο και υποβάλλει αγωγή κατά της παραγωγής για –άκουσον άκουσον- παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων. Τα live ξεκατινιάσματα και οι εμφανίσεις με σώβρακα φυσικά δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.


Big Brother Africa 3 – Για τη Μποτσουάνα ρε γαμώτο!

Η Ταουάνα συμμετείχε από το Big Brother Africa και ήταν πιο πεινασμένη και από τη Λένα του Τσέχου Αδερφού. Μέσα σε μερικές εβδομάδες πήρε το μισό σπίτι, έκανε ένα τρίο και στοματικό. Αν και το τελευταίο δεν καταχωρείται σαν σεξ αποβλήθηκε μάλλον γιατί δεν κάθισε στον παραγωγό. Στην αποβολή της υπερασπίστηκε τις πράξεις της φορώντας μια σημαία της Μποτσουάνα!


Big Brother UK 9 – Η τέχνη της πίτσας

Χωρίς καμιά εντολή από την παραγωγή που θέλει όλα να κυλάνε ήρεμα, ο Ρεξ πασαλείβει τον πίνακα της Τζεν με ένα κομμάτι πίτσας. Όπως δηλαδή θα έκανε ο κάθε άνθρωπος που θεωρεί τον εαυτό του φιλότεχνο. Στο σπίτι γίνεται της κα#@$λας και μέσα στον πανικό ο Ντένις αρχίζει το Μο στις σφαλιάρες. Φυσικά αποβάλλεται.


Celebrity Big Brother UK 4 – Ο κοινωνικά ευαίσθητος βουλευτής

Η κοινωνική ευαισθησία είναι κάτι που ξεχωρίζει το Big Brother από τις υπόλοιπες εκπομπές. Ο Τζορτζ Γκαλογουέι, βουλευτής με μεγάλη θητεία στην Βρετανική πολιτική σκηνή, πικάρει τον Μάικλ Μπάριμορ που είναι πρώην αλκοολικός με το «ευφυές» λογοπαίγνιο “Poor me, poor me, pour me another drink.” Η αποβολή από το σπίτι έρχεται αμέσως. Το ίδιο και από το κόμμα των εργατικών αν και πολλοί εικάζουν ότι ήταν απλώς μια αφορμή. Ο Γκαλογουέι ήταν θερμός επικριτής του Μπλερ για τον πόλεμο στο Ιράκ.


Big Brother UK 9 – Η σπαστική

Η πιο αντιπαθής φυσιογνωμία σε Big Brother, η Άλεξ ετοιμάζεται να πάρει πόδι. Προτού φύγει όμως έχει μια τελευταία ευκαιρία να σπάσει τα π@$4α των υπολοίπων: Μιλάει πολύ, βρίζει, σπρώχνει, κοκορεύεται για τους για τους γκόμενους της και τα σχέδια της μετά το Big Brother. Την ίδια στιγμή άγνωστοι βανδαλίζουν το αμάξι της και η μαμά της που είναι και αυτή της φιλοσοφικής βρίζει το Big Brother, τους βάνδαλους, τους συμπαίκτες και όποιον άλλον στεναχωρεί το κοριτσάκι της. Την ίδια στιγμή ο άντρας της την εκλιπαρεί να σταματήσει τις καφρίλες για χάρη της μικρής τους κόρης.


Big Brother UK 6 – Η πρώτη και αυθεντική «Τζούλια»

H Κίνγκα προηγείται της Τζούλιας μερικά χρόνια και μια εκατοστή κιλά λίπους δείχνοντας στο σπίτι που είναι η θέση των μπουκαλιών. Εδώ δεν υπήρξαν αποβολές αλλά ψήφοι συμπάθειας που την έφεραν στον τελικό. Έχασε, αλλά κάποιοι λένε ότι αν ήταν στο σπίτι από την αρχή μπορεί να είχε κερδίσει. Παράγκα λέμε το Big Brother.


Big Brother UK 1 – Ο σκευωρός

Ο Νικ ο “σκευωρός” έρχεται αντιμέτωπος με τους συγκάτοικους του που τον κατηγορούν ότι επηρεάζει τις ψηφοφορίες . Ανήκουστα πράγματα δηλαδή. Του φέρνουν μάλιστα και τα χαρτάκια των φήφων για να του το αποδείξουν. Στην αγνή εποχή του BB1, ο Νικ αποβάλλεται από την πίσω πόρτα.


Big Brother 2006 Φινλανδία – Το δάχτυλο του θεού

Μετά από ένα πάρτι, η Σορέλα και ο Μίκα καταλήγουν στο ίδιο κρεβάτι. Όταν η Σορέλα αποκοιμιέται, ο Μίκα επιχειρεί να τις κατεβάσει το παντελόνι και να τη βιάσει με το δάχτυλο. Ο Big Brother τον ανακαλεί στην τάξη, δηλαδή στο ειδικό δωμάτιο και τον αποβάλλει. Τα περαιτέρω στο δικαστήριο.


Celebrity Big Brother UK 5 - Πολιτισμός

Η Τζέιντ Γκούντι αποκαλεί τη Σίλπα Σέτι «μαλ#$@νη». Η μαμά της Τζέιντ την αποκαλεί «Ινδή». Η συμπαίκτρια της Ντανιέλ Λόιντ την αποκαλεί «σκύλα». Μετά το μπάχαλο που ξεσπάει, η Τζέιντ αποβάλλεται και ο γκόμενος της ο Τζακ Τουίντ αποκαλεί την Σίλα «Πάκι» και «μ#$νι». Οι θεατές διαμαρτύρονται, στο κοινοβούλιο γίνεται ο χαμός, και διαδηλωτές στην Ινδία καίνε ομοιώματα της Τζέιντ. Πολιτισμένα πράγματα δηλαδή και τα νούμερα στα ουράνια.


Big Brother Brazil 10 – Μαρτσέλο είσαι τρέλα

Όταν όλες οι χώρες σταματάνε, η Βραζιλία συνεχίζει ακάθεκτη. Πως; Ο παραγωγός του Big Brother Brazil 10 βάζει μια λεσβία, ένα γκέι και μια τραβεστί στο ίδιο σπίτι με τον Μαρτσέλο Ντουράντο, ένα παλικάρι από την τέταρτη σεζόν της εκπομπής. Μεταξύ άλλων ο Ντουράντο έχει ένα τατουάζ σβάστικα, έχει δηλώσει ότι δε συμπαθεί τους γκέι ιδιαίτερα και ότι δεν έχει πρόβλημα να δείρει κάποια από τις συμπαίκτριες του αν ανακαλύψει «ότι είναι άντρας». Επιστήμων ο παραγωγός λέμε! Μόνος του το σκέφτηκε.


Big Brother UK 5 – Το ξύλο του αδερφού

Όλως τυχαίως, μετά από ψηφοφορία του κοινού δηλαδή, η Έμμα και η Μισέλ κατασκοπεύουν τους συγκάτοικους τους. Μετά πέφτει το ξύλο του Big Brother και η παραγωγή αναγκάζεται να στείλει τους φουσκωτούς για να ηρεμήσουν τα πλήθη. Κάποιοι θεατές καλούν την αστυνομία.


Big Brother Australia 2006 – Το σκαμπίλι

Ο Τζον και ο Άσλι αποβάλλονται από το σπίτι. Ο ένας ακινητοποίησε τη συμπαίκτρια τους Καμίλια και ο άλλος τη σκαμπίλισε με το όργανο του. Τα όργανα της αστυνομίας πιάνουν τη δουλειά αλλά δεν προχωρούν στη διεξαγωγή έρευνας και στην απαγγελία κατηγοριών. Σιγά τα αβγά. Ο Ανελκά δηλαδή που έφαγε πεοσκάμπιλο από το Βιερά απολαμβάνοντας μάλιστα τη στήριξη του προπονητή του, τι να πει; Τελικά, η υπόθεση φτάνει με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας Τζον Χάουαρτ που επιδεικνύει τα αβγά του ζητώντας από το Channel 10 «να κόψει αυτό το ηλίθιο πρόγραμμα».


men24.gr



Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!! 


No response to “Ιστορίες από το Big Brother”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails