Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Άκυρα σεξ-τρίκ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις





Κυρίες μου, λίγο τα εξεζητημένα άρθρα σε μεγάλα περιοδικά, λίγο η κολλητή (ες) που έκαναν το τάδε κόλπο, λίγο εσύ που σου αρέσει να πειραματίζεσαι, έχουμε φτάσει σε σημείο να βασανίζουμε τα αγόρια μας στο σεξ, με δήθεν απολαυστικά κολπάκια. Έλα όμως, που εκείνος αντί από ηδονή, θέλει να ουρλιάξει από πόνο με τα βασανιστήρια που περνά στο κρεβάτι μαζί σου! "Put the balakia kato", κοινώς άσε κάτω τα μπαλάκια και τα λοιπά χαζοκολπάκια στο σεξ και μάθε από τα λάθη σου, πριν εκείνος φύγει με ελαφριά πηδηματάκια μέσα στη νυχτιά.



Α. Είπες να βγάλεις δόντια στο στοματικό:
Μπορεί στα ματάκια σου να φαντάζει καταπληκτική ιδέα, όμως τα δόντια δεν έχουν καμία δουλειά στο στοματικό. Το πέος του καθώς και η επιδερμίδα που το καλύπτει είναι άκρως ευαίσθητη και εύκολα μπορεί να σκιστεί. Όταν λοιπόν επιχειρήσεις να του κάνεις στοματικό έρωτα, φρόντισε να καλύπτεις τα δόντια με τα χειλάκια σου. Εννοείται, πως κανένας άντρας δεν θα χαρεί να τρίβεις το πέος του ανάμεσα στα δόντια του. Είναι σαν να σκέφτεται πως έβαλε το κεφάλι του στο στόμα του λύκου. Άσε που το πιο πιθανό είναι να σκεφτεί πως δεν έχει καμία ιδέα για το πώς γίνεται το εν λόγω σπορ. Αν δεν σου ζητήσει να δείξεις δόντια, μην το κάνεις. Κάθε πληγή που θα του προκαλέσεις άθελά σου, θα κάνει μέρες να επουλωθεί και θα τον κάνε εξίσου ευάλωτο στις μολύνσεις.

Β. Τράβηξες τα μπαλάκια του όσο πιο δυνατά μπορούσες:
Ακόμα ένας μεγάλος μύθος! Όλο και κάπου θα διάβασες πως το να του τραβήξεις με δύναμη τα μπαλάκι θα τον στείλει ευκολότερα στον έβδομο ουρανό της ηδονής. Έλα όμως, που η εν λόγω τεχνική, ειδικά όταν γίνεται από αρχάρια στο σεξ κορίτσια, θα τον στείλει στο νοσοκομείο. Το να του τραβάς τους όρχεις με δύναμη, πάνω και κάτω, δεξιά και αριστερά, πίσω και μπρος, μόνο πόνο θα του προκαλέσει και ενδεχομένως ένα πεσμένο, μαλακό πέος. Σκέψου απλά ότι τα μπαλάκια είναι οι αποθήκες σπέρματος που διαθέτει και κάθε απόπειρα να τις ληστέψεις, μπορεί να αποβεί μοιραία. Θέλεις να παίξεις στην περιοχή;; Άνοιξε το στόμα και πάρε τα μπαλάκια του μέσα στο υγρό στοματάκι σου! Αυτό αρκεί.

Γ. Έβαλες δαχτυλάκι στην λάθος πόρτα:
Μπορεί να το προτείνουμε, αλλά το δαχτυλάκι θέλει προσοχή για να το βάλεις στο σωστό παρτενέρ, την σωστή στιγμή και με τον ακόμα πιο σωστό τρόπο. Ναι, ο πρωκτός του αποτελεί λάθος τρύπα για το δαχτυλάκι σου. Κάποιοι άντρες θεωρούν εντελώς λάθος το συγκεκριμένο σεξοτρίκ σε βαθμό που τους προσβάλλει. Κάποιο δεν θέλουν καν να ακούνε γι' αυτό, κάποιοι δεν εξομολογούνται ότι τους αρέσει και κάποιοι άλλοι θα σε σκοτώσουν άπαξ και το δοκιμάσεις στον πρωκτό τους. Συμπέρασμα: πριν βάλεις δαχτυλάκι, συζήτησέ το μαζί του. Η μόνη ασφαλής πόρτα για τα δαχτυλάκια σου είναι το στόμα του και μέχρι εκεί!

Δ. Φέρθηκες στο πέος του σαν να ήταν γλειφιτζούρι:
Εννοείται πως το στοματικό είναι ένα από τα αγαπημένα σημεία του σεξ για κάθε άντρα. Υπάρχουν βέβαια, αρκετές γυναίκες που αντιμετωπίζουν το πέος σαν γλειφιτζούρι, που όσο πιο πολύ γλύψεις, τόσο θα το ευχαριστηθείς. Κακά τα ψέματα: ούτε εσύ είσαι γάτα, ούτε το πέος θα καθαριστεί όσο και να το γλύφεις σαν να θέλεις να το πλύνεις. Βάλε τα χειλάκια στο παιχνίδι! Βάλε και τα χεράκια στο στοματικό. Γενικά, μην περιμένεις μόνο με το γλύψιμο να κερδίσεις πόντους στο σεξ.

Ε. Του έκανες έκπληξη ένα δονητή:
Τα σεξουαλικά βοηθήματα μπορούν να προκαλέσουν ατελείωτες συγκινήσεις στο σεξ, με την προϋπόθεση να είναι καλεσμένα και αρεστά και από τους δύο συντρόφους. Ό,τι κι αν φαντάζεσαι , μια σφήνα για τον πρωκτό ή ένας δονητής μεγάλου μεγέθους, δεν θα τον εκπλήξει ευχάριστα, εφόσον δεν συζητήσετε από πριν την γκεστ εμφάνισή του στο κρεβάτι σας.

ΣΤ. Σταμάτησες όταν κόντευε να "τελειώσει":
Μουγκρίζει, φωνάζει, είναι ένα βήμα πριν τον Παράδεισο και συ (επειδή άκουσες πως το ξεκίνα ? σταμάτα είναι σέξι) είπες να κάνεις μια παύση, ενώ είσαι από πάνω ή του χαρίζεις ένα τέλειο στοματικό. Κορίτσια, αφού τον έχετε εκεί που θέλετε, αφού το απολαμβάνει, αφού δεν έχει καλύτερο, γιατί να σταματήσετε; Κάνε τη δουλειά σου όπως πρέπει και μέχρι εκεί που χρειάζεται. Τα περεταίρω είναι σαν το διακοσμητικό δυόσμο σε ένα πιάτο υψηλής γαστριμαργίας: ποτέ δεν τον τρως και αν είσαι και αλλεργική, θα κινδυνεύσει και η ζωή σου!


Κ.Π, http://olagiatingunaika.blogspot.com/2010/10/blog-post_26.html








Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!     


2 Responses to “Άκυρα σεξ-τρίκ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις”

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΙΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ

ΒΙΑΓΚΡΑ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS THE KING OF SEX

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

www.herbal-smile.com

ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Η ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΙΦΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ .
Η ΔΗΜΟΦΗΛΕΣΤΕΡΗ ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ.
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΜΑ www.herbal-smile.com.
ΤΟ ΧΑΠΙ NATURAL VIAGRA Plus ΕΙΝΑΙ MUST ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.
Φυσική βιάγκρα, Κορυφαία ποιότητα, Παγκόσμια Αποκλειστικότητα. Μόνο από τα διαδυκτιακά καταστήματα της εταιρίας Νatural Power S.A, International Business Corporation
www.Herbal-Smile.com
Για να κάνετε σέξ ασταμάτητα χωρίς παρενέργειες.
Νέα Φυσική Βιάγκρα Plus: Το πιο δημοφηλές, ασφαλές και αποτελεσματικότερο προιόν στον κόσμο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, πρόωρης εκσπερμάτωσης και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας χωρίς καμμιά απολύτως παρενέργεια. Αυξάνει την ερωτική επιθυμία και στις γυναικες. Είναι ότι καλυτερο μπορείς να προμηθευτής σήμερα από την παγκόσμια αγορά. Με σεβασμό στην Υγεία και το αποτέλεσμα.
ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.
* ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝA.
100% Φυσικό προιόν
www.Herbal-Smile.com Kράτησε αυτή τη Διεύθηνσι.
* Αν θες να μην έχεις ποτέ αποτυχία στο σεξ.
* Να είσαι πάντα έτοιμος και σύγουρος 100% όποια και αν είναι η ψυχoλογική σου κατάσταση εκείνη την ώρα.
* Να ξεχωρίζης με διαφορά από όλους τους προηγούμενους.
* Επαναπόκτησε την αυτοπεποίθηση σου.
* Κράτησε το ταίρι σου πιό κοντά ικανοποιόντας το κάθε φορά χωρίς αποτυχία.
* Ανέβα και κρατήσου ψηλά.
* ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.
*ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ,
ΟΠΩΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΤΡΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΞΙΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στις φθηνές απομημοίσεις φυσικών ή άλλων Βιάγκρα που κυκλοφορούν στην αγορά. Μπορεί να εγκυμονούν κυνδύνους ή απογοήτευση ως αναφορά το αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχουν Γνήσια φθηνά Φυσικά η χημεικά (φαρμακευτικά) Βιάγκρα στην αγορά.
Θυμήσου όταν κάνεις επιλογή προιόντος ότι: Συνήθως ότι πληρώσης παίρνεις. Κράτησε το αυτό.
ΔΙΑΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΣΑΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την αγορά δύο ίδιων πακέτων (δηλαδή δύο πακέτων με τον ίδιο κωδικό) παίρνετε και ένα ίδιο πακέτο δώρο.
Πρίν προβείτε στη αγορά του προιόντος εξετάστε με προσοχή τις τιμές σε όλα τα πακέτα με την προσφορά 2 + 1 Δώρο και υπολογίστε την τελική τιμή ανά κάψουλα. Σας συμφέρει.

www.Ηerbal-Smile.com

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails