Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Διάσημοι στο Facebook




Μπορεί η Lady Gaga να κατάφερε να φτάσει τους 10 εκ. θαυμαστές στο facebοok, δεν είναι όμως η μόνη. Πολλοί είναι οι επώνυμοι που το χρησιμοποιούν για ν’ ανεβάσουν την δημοτικότητά τους και οι παρακάτω το καταφέρνουν μια χαρά.




Michael Jackson



Kαι μετά το θάνατό του, είναι αξεπέραστος σε όλα, ακόμα και στο facebook. Με 16.235.061 θαυμαστές, κατέχει τα πρωτεία και εκτός από βασιλιάς της ποπ, είναι και βασιλιάς του facebook. Χαρακτηριστικό είναι ότι μια βδομάδα μετά το θάνατο του, οι θαυμαστές του αυξήθηκαν κατά 10 εκ. Αυτοί άλλωστε συντηρούν και ανανεώνουν τη σελίδα του, όχι μόνο με τις ειδήσεις που τον αφορούν, αλλά και με ακυκλοφόρητο υλικό από την καριέρα του.

Michael Jackson on facebook

Lady Gaga



Όπως προανέφερα, πριν μια βδομάδα κατάφερε να αγγίξει τα 10 εκ. θαυμαστών. Στη σελίδα της ποστάρει όλα τα μουσικά νέα που αφορούν την καριέρα της αλλά και τις περιοδείες της, ενώ δεν παραλείπει να δίνει και «στιλιστικές» συμβουλές στους θαυμαστές της, μέσα από το φωτογραφικό της υλικό. Φυσικά δεν ξεχνάει να ευχαριστεί τους φαν της, αφού μετά την ανακοίνωση των 10 εκ. θαυμαστών, πόσταρε ένα βίντεο που ευχαριστούσε τα «μικρά τερατάκια» για την υποστήριξή τους. Το σημερινό νούμερο των φαν της είναι 12.520.352.

Lady Gaga on facebook

Vin Diesel



Σίγουρα αποτελεί έκπληξη να βρίσκετε στην τρίτη θέση. Κι όμως ο «Fast and Furious» Vin Diesel στις 4 Ιουλίου έφτασε τα 10 εκ. θαυμαστές. Τους ευχαρίστησε ποστάροντας ένα μήνυμα που έλεγε: «Welcome to our millennium!!!». Με συχνές ανανεώσεις για τα νέα που τον αφορούν, αλλά και πλούσιο υλικό από φωτογραφίες και βίντεο, σήμερα έχει περίπου 10.300.000 φαν.

Vin Diesel on facebook

Barack Obama



Κοτζάμ πλανητάρχης σου λέει, facebook δεν θα είχε; Φέτος έπεσε λίγο βέβαια, μιας και πέρυσι βρισκόταν στη δεύτερη θέση. Η σελίδα του περιέχει όλα τα νέα για τη δράση του καθώς και πολλά βίντεο. Σήμερα έχει 10.713.053 θαυμαστές.

Barack Obama on facebook

Megan Fox



Από τότε που έκανε την εμφάνισή της στην ταινία «Transformers», η δημοτικότητα της όσο πάει κι ανεβαίνει. Αν και είναι φειδωλή σε αυτά που ποστάρει στη σελίδα της, έχει ήδη 9.556.950 φαν. Προτιμά να ποστάρει κυρίως εξώφυλλα από τις φωτογραφίσεις της και βίντεο.

Megan Fox on facebook

Cristiano Ronaldo



Ο Ronaldo παίζει μπάλα εντός και εκτός γηπέδου, με 8.088.768 φαν να τον ακολουθούν πιστά. Μετά τα νέα και τις φωτογραφίες του Μουντιάλ που άρχισε να ποστάρει, κατάφερε επιτέλους φέτος να μπει για πρώτη φορά στη λίστα. Μέτα τη ήττα της Πορτογαλίας πόσταρε το έξης μήνυμα: «Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας, είστε υπέροχοι. Θα επιστρέψουμε δριμύτεροι». Βέβαια αργότερα την ίδια μέρα, δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους θαυμαστές του και για την γέννηση του γιού του.

Cristiano Ronaldo on facebook

Lil Wayne



Άλλη μια νέα είσοδο στη φετινή λίστα είναι και ο ράπερ Lil Wayne. Εδραιώνει σταδιακά την παρουσία του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, και αισίως έφτασε τα 7.789.630 φαν. Όταν κατάφερε να φτάσει τα 5 εκ. έστειλε ένα μήνυμα ευχαριστώντας τους θαυμαστές τους και ζητώντας του να βοηθήσουν να φτάσει τα 5.5 εκ. Σαν αντάλλαγμα τους πρόσφερε δωρεάν ένα νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι που είχε γράψει στη φυλακή. Έξυπνο promotion.

Lil Wayne on facebook

Justin Bieber



Ένας από τους πιο συζητημένους πρωτοεμφανιζόμενους τραγουδιστές για φέτος, και κατάφερε μάλιστα να μπει και στη λίστα. Ο Bieber δεν ξέχνα να ευχαριστεί τους θαυμαστές του. Όταν πόσταρε το βίντεο «Baby», έφτασε τις 230 εκ. προβολές. Σήμερα έχει περισσότερους από 7.436.158 θαυμαστές.

Justin Bieber on facebook

Taylor Swift



Η 20χρονη τραγουδίστρια της country μουσικής, βρέθηκε φέτος στο Νο9 της λίστας. Με περισσότερους από 7.148.798 θαυμαστές, έχει σίγουρα εδραιώσει την παρουσία της και στο διαδίκτυο.

Taylor Swift on facebook

Will Smith



Τελευταίος και καταϊδρωμένος ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής, Will Smith. Φροντίζει συνεχώς να κρατάει τη σελίδα του ενημερωμένη με ποστ που δεν αφορούν μόνο την καριέρα του, αλλά και την οικογένεια του και τους φίλους. Επίσης συχνά ποστάρει βίντεο από συνεντεύξεις και ταινίες του. Σήμερα έχει περισσότερους από 6.138.013 θαυμαστές.

Will Smith on facebook



Χριστίνα-Πατρίσια Φωκιανού, men24.gr


Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!  



No response to “Διάσημοι στο Facebook”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails