Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Football Manager 2011 Demo
Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Demo του Football Manager 2011 με αρκετά νέα στοιχεία και βελτιωμένη μηχανή παιχνιδιοού. Κατεβάστε το μέσω τον παρακάτω links και πάρτε μια γεύση μέχρι να κυκλοφορήσει η πλήρης έκδοση στις 5 ΝοεμβρίουΗ Sports Interactive όπως κάθε χρόνο κυκλοφόρησε 2 εκδόσεις, την Strawberry & Vanilla με την δυνατότητα να παίξετε 6 μήνες (μισή σεζόν) ενώ τα saves του demo θα είναι συμβατά με την τελική έκδοση του παιχνιδιού.
FM 2011 Demo Vanilla Edition
Η έκδοση “Vanilla” αποτελεί την βασική έκδοση του demo που περιλαμβάνει μόνο τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Σκωτίας και την αγγλική γλώσσα, με μειωμένο μέγεθος του download (300MB).


Έκδοση για PC
Έκδοση για Mac
Έκδοση για PC (Torrent)FM 2011 Demo Strawberry Edition
Η έκδοση “Strawberry” είναι η πλούσια έκδοση του demo (1GB) η οποία περιέχει περισσότερα στοιχεία του παιχνιδιού και quickstarts για 12 από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου (England, Scotland, France, Spain, Portugal, Italy, Norway, Denmark, Sweden, Brazil, Argentina, Chile) ενώ είναι διαθέσιμη σε πολλές από τις γλώσσες που υπάρχουν στο παιχνίδι.

Έκδοση για PC
Έκδοση για PC - Steam
Έκδοση για Mac
Έκδοση για PC - Torrent
Οι απαιτήσεις του παιχνιδιού είναι οι εξής:
512ΜΒ RAM για XP – 1GB RAM για Vista/7
Επεξεργαστής 1.4Ghz για XP – 2Ghz για Vista/7
Kάρτα γραφικών 128MB

Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!


One response to “Football Manager 2011 Demo”

Etsi M'Aresei είπε...

8a protimiso to strawberry!

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails