Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Football Manager 2011Η Sega ανακοίνωσε ότι το Football Manager 2011 θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου. Για τον λόγο αυτό, προσφέρει από τώρα ορισμένες προσφορές για όσους το προπαραγγείλουν online.
Όσοι λοιπόν είστε βέβαιοι ότι θα το αγοράσετε, κάντε το pre-order σας και διαλέξτε ένα από τα παρακάτω δώρα:

1)20 δωρεάν Sega MegaDrive PC Games. Προφανώς πρόκειται για την συλλογή Mega Drive Classic Collection που κυκλοφόρησε πρόσφατα απ’ τη Sega.
2)Mouse τσέπης Football Manager 2011, χρώματος μπλε.
3)Μπάλα ποδοσφαίρου απ’ την hmv.com.Τα νέα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες για το FM 2011 είναι τα εξής:

- Social Media: Ανεβάστε τα βίντεο της ομάδας σας στο Youtube κι ενημερώστε τα achievements σας στο Twitter και το FootballManager.com.
- Set Piece Creator: Επιτέλους, μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε τις δικές σας στημένες φάσεις, δίνοντας στους παίκτες σας εντολή για το που ακριβώς θα κινηθούν.
- Νέοι regenerated παίκτες: Κάθε νέος παίκτης που δημιουργείται στο παιχνίδι, έχει στατιστικά με βάση την απόδοση της χώρας του σε διεθνές επίπεδο.
Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!  


No response to “Football Manager 2011”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails