Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΑΥΡΟΥ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΥ UFO ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΣΤΙΣ 27/8/2010



Στις 27 Αυγούστου του 2010, μάρτυρες που οδηγούσαν στην περιοχή είδαν ένα μαύρο τριγωνικό σκάφος άγνωστης ταυτότητας να συντρίβεται στην πλαγιά ενός βουνού, βόρεια από το Φρέσνο της Καλιφόρνια, μετά από συμπλοκή με στρατιωτικά οχήματα...



‘’Τα τρία λευκά φώτα στην πλαγιά του λόφου προσπαθούσαν να απογειωθούν και αρκετά στρατιωτικά οχήματα έτρεχαν προς το αντικείμενο μέσω ενός μικρού χωματόδρομου, μέχρι που το κύκλωσαν. Δεν γνωρίζουμε αν το επιδιόρθωσαν ή το κατέστρεψαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μετέφεραν από τη περιοχή, γιατί μετά το τηλεφώνημα που κάναμε στον Jeffrey, σε διάστημα 10 λεπτών το σκάφος είχε εξαφανιστεί από τη περιοχή.’’ δηλώνουν οι μάρτυρες.

Η περιοχή που έπεσε το άγνωστο σκάφος είναι στρατιωτική και εκεί κοντά υπάρχει ένα φυλάκιο που οδηγεί σε βαθιά υπόγεια στρατιωτική βάση.
Ο ερευνητής Jeffrey Gonzalez της MUFON που βρέθηκε για την έρευνα στη περιοχή δήλωσε: " Αν δεν ήταν σε εχθρικό έδαφος το μαύρο σκάφος, γιατί να εκτεθεί σε κίνδυνο με περαιτέρω δυσλειτουργίες μετά τη συντριβή του, προσπαθώντας να απογειωθεί τόσο γρήγορα, αφού ερχόταν βοήθεια από το έδαφος;’’

Δεν υπήρξε κανένα επίσημο συμπέρασμα από τη MUFON για το θέμα αυτό. Όμως αν όλες αυτές οι μαρτυρίες είναι αληθινές, τότε έχουμε ένα σύγχρονο περιστατικό συντριβής, αντάξιο του Roswell.





ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΥ UFO ΣΤΗ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ


Στις 21 Αυγούστου 2010, λίγες μέρες πριν την συντριβή του μαύρου τριγωνικού ufo στο Φρέσνο της Καλιφόρνια, μάρτυρες είδαν το ιπτάμενο σκάφος να πετάει βράδυ στον ουρανό. Δύο από τους μάρτυρες δήλωσαν ότι έχουν δει αρκετές φορές αυτά τα παράξενα ιπτάμενα σκάφη να πετούν γύρω το βουνό και μερικές φορές πάνω από το σπίτι τους χωρίς να ακούγεται ήχος αεροπλάνου ή ελικοπτέρου. Στις 22 Αυγούστου 2010 μέλη της Sanger Paranormal Society επιβεβαιώνουν το γεγονός με φώτογραφίες και βίντεο.







http://ufotruth-gr.blogspot.com/2010/09/ufo_28.html




Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!





One response to “ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΑΥΡΟΥ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΥ UFO ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΣΤΙΣ 27/8/2010”

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΦΟΛΑ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ ΕΧΕΙ;;

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails