Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

5 στάσεις για να βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή





Αν δεν θέλεις να βαλτώσει η σεξουαλική σας ζωή, τότε ξεκίνα να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα. Κι επειδή αν δεν ικανοποιείς θα βαρεθεί, διάλεξε τη στάση που σου ταιριάζει για να την φτάσεις στην κορύφωση




Doggy style

Γνωστό κι αγαπημένο απ’ ότι δείχνουν και οι έρευνες. Χρειάζεται να σου πω πως γίνεται; Δεν νομίζω. Το πλεονέκτημα της στάσης φυσικά είναι η βαθειά διείσδυση που επιτρέπει. Η στενή εφαρμογή σε κάνει να αισθάνεσαι «γίγαντας» κι έτσι ασκείς πίεση σε δύσκολα προσβάσιμες ζώνες στο πίσω μέρος του κόλπου της.



Έξτρα συμβουλή για μεγαλύτερη απόλαυση και για τους δύο είναι να μην κάνεις μόνο κινήσεις μπρος-πίσω, αλλά και δεξιά-αριστερά. Αν νιώσεις ότι κουράζεσαι, ρύθμισε την αναπνοή σου. θα χαλαρώσεις για μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερη απόλαυση για εκείνη.

Τετ-α-τετ

Είναι πάρα πολύ απλό. Κάθεσαι στην άκρη μίας καρέκλας ή κρεβατιού κι αυτή κάθεται πάνω σου. Το θετικό είναι ότι αυτή η στάση εξαφανίζει κάθε διαφορά ύψους μεταξύ σας. Επίσης σαν δίνει μεγάλη ευλυγισία. Εκείνη μπορεί να ελέγξει το βάθος της διείσδυσης και την ταχύτητα που θέλει κι εσύ απλά ακολουθείς και μαθαίνεις τι της αρέσει.



Επίσης μιας και είσαι καθιστός είσαι κι έτοιμος για μαραθώνιες επιδόσεις αφού δύσκολα θα κουραστείς. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι έχεις τα χέρια σου ελεύθερα. Δοκίμασε να περιπλανηθείς στα 8.000 νεύρα της κλειτορίδας της ή όπου άλλου της αρέσει.

Όρθιο κουτάλι

Μα καλά ήθελα να ξέρα ποιος έδωσε αυτά τα ονόματα. Ινδιάνοι; Τέλος πάντων, συνεχίζω. Βασικό πλεονέκτημα αυτής της στάσης είναι ότι στοχεύει κατευθείαν στο σημείο G. Και ναι υπάρχει, σε περίπτωση που ακόμα αναρωτιέσαι. Έχε στο μυαλό σου ότι οποιαδήποτε στάση που έχει τα πόδια της ψηλά, κάνει τον κόλπο της πιο στενό.

Κι εσύ το απολαμβάνεις περισσότερο αλλά και εκείνη σε νιώθει διαφορετικά. Το κακό είναι ότι αυτή η στάση δεν αρέσει σε όλες τις γυναίκες, οπότε μάθε να διαβάζεις τα σημάδια. Αν σε πιέζει προς το μέρος της, τότε αυτό σημαίνει ότι της αρέσει. Αν πάλι τραβιέται, δοκίμασε μια από τις άλλες.

Τυλιχτό ψωμάκι

Όχι δεν θα γίνεις φούρναρης. Άκουσε με προσεκτικά, κι αν δεν καταλάβεις πως γίνεται, ρίξε και μια ματιά στη φωτογραφία. Εκείνη ξαπλώνει στο πλάι. Ας πούμε στη δεξιά πλευρά της. Εσύ γονατίζεις ανάμεσα στα πόδια της, αγκαλιάζεις το αριστερό της πόδι και καβαλάς το δεξί της. Κατάλαβες; Το πλεονέκτημά αυτής της στάσης είναι ότι συνδυάζει άψογα το «Τετ α τετ» με το «Doggy style».

Έτσι η μεγάλη διείσδυση με την οπτική επαφή έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι με το «Doggy style» πονάει η μέση τους, κάτι που θα αποφύγεις εδώ. Μην ξεχνάς ότι το αριστερό σου χέρι είναι στην κατάλληλη θέση για να σηκώσει το δεξί της πόδι και ν΄ απογειωθείτε και οι δύο.

Cow Girl

Επίσης γνωστό κι αγαπημένο. Εσύ ξαπλώνεις κι εκείνη ξεκινά το ροντέο… πάνω σου. Το πλεονέκτημα της στάσης είναι ότι της δίνεις τον έλεγχο κι έτσι θα πάρει μόνη αυτό που θέλει. Αυτή η στάση της επιτρέπει να διαλέξει το βάθος της διείσδυσης και θα την βοηθήσει να διεγείρει το μπροστινό μέρος του κόλπου της. Και ξέρεις τι είναι εκεί;

Το σημείο G και φυσικά το πιο ευαίσθητο σημείο του κόλπου της. Για να μπορέσει όμως ν’ αντέξει πολύ ώρα σ’ αυτή τη στάση, πρέπει να έχει γυμνασμένα πόδια. Όποτε αν θες να κρατήσει περισσότερο βοήθησέ την, υποστηρίζοντας ένα μέρος του βάρους της με τα χέρια.






men24.gr

Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!

2 Responses to “5 στάσεις για να βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή”

γνωριμίες είπε...

το όρθιο κουτάλι είναι όλα τα λεφτά ΄-)

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΑΓΚΡΑ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Η ΒΙΑΚΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .
ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΙΦΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΤΟ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ MUST ΣΗΜΕΡΑ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑ ΕΣΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ.
Φυσική βιάγκρα, Κορυφαία ποιότητα.
www.Herbal-Smile.com
Για να κάνετε σέξ ασταμάτητα χωρίς παρενέργειες.
Το πιο δημοφηλές, ασφαλές και αποτελεσματικότερο προιόν στον κόσμο
κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, πρόωρης εκσπερμάτωσης και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας.
Αυξάνει την ερωτική επιθυμία και στις γυναίκες.
VIAGRA ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΗΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ 48 ΩΡΕΣ.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.
www.Herbal-Smile.com
* ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ ΓΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝA.
100% Φυσικά προιόντα για άνδρες και Γυναίκες. www.Herbal-Smile.com Kράτησε αυτή τη Διεύθηνσι.
* Αν θες να μην έχεις ποτέ αποτυχία στο σεξ.
* Να είσαι πάντα έτοιμος και σύγουρος 100% οποια και αν είναι η ψυχoλογική σου κατάσταση εκείνη την ώρα.
* Να ξεχωρίζης με διαφορά από όλους τους προηγούμενους.
* Επαναπόκτησε την αυτοπεποίθηση σου.
* Κράτησε το ταίρι σου πιό κοντα ικανοποιόντας κάθε φορά χωρίς αποτυχία.
* Ανέβα και κρατήσου ψηλά.
* ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ,
ΟΠΩΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΤΡΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
www.Ηerbal-Smile.com

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails