Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Σκηνές που σοκάρουν





Μιας Γερμανικής παραγωγής ταινία σχετικά με τους Ναζί και τα στρατόπεδα θανάτου του Άουσβιτς είναι τόσο φρικτή και βίαιη που πολλοί κριτικοί ανέφεραν ότι θα την μποϋκοτάρουν την επόμενη βδομάδα που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.



Ένα τρέιλερ της ταινίας του Uwe Boll με τίτλο Άουσβιτς κυκλοφορεί ήδη στο YouTube με περιεχόμενο άκρως βίαιο και ωμό με εικόνες που σοκάρουν, παρουσιάζοντας γυμνούς ανθρώπους να πεθαίνουν σε θαλάμους αερίων και μετά όντας νεκροί να τους βγάζουν τα δόντια ένα ένα με τανάλια.

Ο Boll ανέφερε ότι θέλει να παρουσιάσει στο κόσμο μια ταινία για το ολοκαύτωμα που να δείχνει τα πράγματα όπως ακριβώς ήταν.

Αν και αρκετοί κριτικοί ενίστανται, ο Boll επιμένει ότι τη ταινία του είναι σοβαρή και δεν επικεντρώνεται μόνο στη βία.

"Για αρκετό καιρό οι παραγωγοί ταινιών σχετικά με το Άουσβιτς έχουν δείξει στο κοινό μια πιο «μαλακή εικόνα» για το ολοκαύτωμα, με όχι τόσο βία. Δεν ήταν έτσι όμως τα πράγματα, ήταν κόλαση και αυτό δείχνω ακριβώς", υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ το παρακάτω βίντεο περιέχει άκρως βίαιο περιεχόμενο. Δεν είναι κατάλληλο για ανηλίκους.
















news247.gr

Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!


No response to “Σκηνές που σοκάρουν”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails