Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Τα σύμβολα της παιδοφιλίας





Σύμφωνα με αναφορά του F.B.I. (αριθμός εγγράφου FBI-Q-2200-005-06, HRWC CAC-VI.A.5.), οι ανά τον κόσμο παιδόφιλοι έχουν εφεύρει έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας, έτσι ώστε να αναγνωρίζονται μεταξύ τους, δηλώνοντας μάλιστα και τις -αρρωστημένες- ερωτικές προτιμήσεις τους.



Τα αναγνωριστικά τους, είναι μερικά σύμβολα και λογότυπα, τα οποία συνήθως φορούν σε μορφή κοσμήματος ή αυτοκόλλητου, ή τα φέρουν στο σώμα τους με την μορφή τατουάζ. Το κάθε σύμβολο απ’ αυτά, ανάλογα με το σχήμα και το χρώμα του, δηλώνει αν ο παιδόφιλος προτιμά αγόρια, κορίτσια, ή και τα δύο φύλα.



Το πρώτο σύμβολο έχει την ονομασία «The Boy Lover logo» (BLogo) απεικονίζει ένα τρίγωνο με παχιές γραμμές σε σπειροειδή μορφή, γαλάζιου χρώματος. Δηλώνει την προτίμηση στ’ αγόρια. Το μικρό τρίγωνο συμβολίζει το αγόρι, ενώ το μεγαλύτερο που το περιβάλλει, αντιπροσωπεύει έναν ενήλικο άνδρα.

Το δεύτερο σύμβολο έχει την ονομασία «The Little Boy Lover logo» (LBLogo) απεικονίζει ένα τρίγωνο με λεπτές γραμμές σε σπειροειδή μορφή, γαλάζιου χρώματος. Δηλώνει την προτίμηση στα μικρά αγόρια. Όπως και στο πρώτο σύμβολο, το μικρό τρίγωνο συμβολίζει το νεαρό αγόρι, ενώ το μεγαλύτερο που το περιβάλλει, έναν ενήλικο άνδρα.

Το τρίτο σύμβολο με την ονομασία «The Girl Lover logo» (GLogo), εμφανίζει δύο καρδιές, σε απόχρωση του ροζ, την μία μέσα στην άλλη, σε σπειροειδή μορφή. Δηλώνει την προτίμηση στα κορίτσια. Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις, η μικρή καρδιά συμβολίζει το κορίτσι, ενώ η μεγαλύτερη που την περιβάλλει, έναν ενήλικο, άνδρα ή γυναίκα.

Τέλος, το τέταρτο σύμβολο με την ονομασία «The Child Lover logo» (CLogo), απεικονίζει μια πεταλούδα η οποία συντίθεται από τέσσερις καρδιές, δυο μικρές και δυο μεγάλες, ροζ και γαλάζιου χρώματος, τα οποία αντιπροσωπεύουν τα κορίτσια και τ’ αγόρια αντίστοιχα. Δηλώνει την προτίμηση και στα δύο φύλα.







acharnorama.gr

Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!


No response to “Τα σύμβολα της παιδοφιλίας”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails