Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Mυστικά για το πιο τέλειο στοματικό





Νόμιζες ότι ήσουν μάστερ στον στοματικό έρωτα. Πίστευες πως μπορείς να κάνεις κάθε άντρα να ολοκληρώσει μέσα σε λίγα λεπτά περιποίησης και μόνο. Κι όμως, ήρθε εκείνη μαύρη μέρα που ο Μάνος, ο Πάνος, ο Θάνος σου είπε: "ξέρεις κάτι, έχεις πολλά να μάθεις για το στοματικό"!
Πριν χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου και προτού κλειστείς σε μοναστήρι, ιδού τα πιο εύκολα εφαρμόσιμα μυστικά, για να κάνεις το στοματικό- παιχνιδάκι!



Α. Θα καθίσεις αναπαυτικά:

Οι περισσότερες γυναίκες που αποφεύγουν το στοματικό έρωτα, ομολογούν πως μεγάλο τους πρόβλημα αποτελεί η μη εύρεση μιας αναπαυτικής στάσης για να κάνουν τα κόλπα τους. Οι μισές φοβούνται πως θα πνιγούν κατά τη διάρκεια του στοματικού και οι άλλες μισές τρέμουν μπας και στραμπουλήξουν τον λαιμό τους, ενώ υπάρχουν κι εκείνες που λόγω κακής θέσης, κουράζουν τα χέρια τους και σταματούν γρήγορα. Το δίκαιο να λέγεται. Αν δεν καθίσεις αναπαυτικά, αν δεν βρεις τη σωστή στάση που να βολεύει εσένα πρωτίστως, ποτέ δεν θα συμπαθήσεις το λατρεμένο σ' εκείνον στοματικό.

Πως θα καθίσεις: εκείνος στην άκρη του κρεβατιού ή καθισμένος στον καναπέ, κι εσύ πεσμένη στα γόνατα μπροστά του. Στη θέση αυτή το έργο του στόματος και των χεριών σου γίνεται ευκολότερο, μπορείς να στηρίζεις τους αγκώνες στα γόνατά του, δεν πνίγεσαι εύκολα και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μαλακό μαξιλαράκι για να στηρίζεις τα γόνατά σου.

Η χειρότερη στάση: εκείνος οδηγά κι εσύ στραβώνεις λαιμό και σβέρκο για να του κάνεις στοματικό! Όχι, όχι, όχι!




Β. Ξεκίνα με το ζέσταμα και μετά πέρνα στην προπόνηση:

Ακόμα δεν κατέβασε το παντελόνι του και επέσπευσες να πάρεις ολόκληρο το πέος του στο στόμα σου. Αν νομίζεις πως έτσι θα βγάλεις εύκολα την υποχρέωση κι εκείνος θα ολοκληρώσει γρηγορότερα, πλανάσαι! Το μόνο που θα πετύχεις είναι να γδάρεις το λαιμό σου, ειδικά αν δεν έχεις μπόλικο σάλιο. Ξεκίνα αργά και σταθερά για να προθερμάνεις το κλίμα, τόσο για εκείνον όσο και για εσένα. Άρχισε βρέχοντας με τη γλώσσα σου την κορυφή του πέους του, συνέχισε με φιλιά και γλύφοντας το μόριό του και στην συνέχεια και αφότου αισθανθείς αρκετά υγρό το στόμα σου, τότε προχώρησε παίρνοντας ολόκληρο το πέος του στο στόμα σου. Αυτές οι αργές αισθαντικές κινήσεις, θα τον ανάψουν περισσότερο και μόνο έτσι θα τελειώσεις γρηγορότερα.

Τιps:
*Μην ρίχνεις όλα σου τα μαλλιά μπροστά του, τάχα για να του κρύβεις την θέα. Ούτε εκείνος το ευχαριστιέται, ούτε εσύ βλέπεις αν όσα κάνεις, πιάνουν τελικά τόπο.
*Μην βιάζεσαι να γίνεις το επόμενο Βαθύ Λαρύγγι.
*Μην κλείνεις όλα τα φώτα. Το στοματικό, του προσφέρει πρωτίστως οπτική απόλαυση και ηδονή άσε που μέσα στα σκοτάδια, ούτε κι εσύ θα βλέπεις τι κάνεις.




Γ. Οι συνεργάτες: χέρια, γλώσσα, δάχτυλα και στόμα

Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρει να του προσφέρεις ένα αξέχαστο στοματικό, με τη γλώσσα σου και μόνο. Σίγουρα, κι εκείνος θέλει να σε δει να τον ικανοποιείς χωρίς να βάλεις καθόλου τα χεράκια σου στο παιχνίδι, αλλά αυτό το κατόρθωμα θέλει αρετή, τόλμη και εξάσκηση, μπόλικη εξάσκηση. Οπότε, εσύ οφείλεις τον πρώτο έστω καιρό, να βάλεις στο παιχνίδι τους συνεργάτες σου.

Πρώτα, τα χεράκια που θα στηρίξουν την όλη προσπάθεια ενεργά. Βέβαια, μην το παρακάνεις και χρησιμοποιείς μόνο τα χέρια, γιατί τότε δεν μιλάμε για στοματικό αλλά για χειρομαλάξεις.
Ταυτοχρόνως, με το στόμα θα εφαρμόζεις την πίεση που χρειάζεται στο πέος, ειδικά τις στιγμές που θέλεις να ξεκουράσεις την γλώσσα ή τότε που θα ξεμείνεις για μερικά δευτερόλεπτα από σάλιο. Το στόμα των περισσότερων κοριτσιών δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να χωρά με ευκολία ένα μετρίου αναστήματος πέος. Για το λόγο τούτο, μπορείς να κρατάς την κορυφή του πέους και μέχρι τη μέση αυτού στο στόμα σου, αφού εκεί είναι αυτό έξτρα ευερέθιστο.

Στο υπόλοιπο μέρος, παίξε και με τα δαχτυλάκια σου και φυσικά, άσε τη γλώσσα σου να διατρέξει ολόκληρη τη βουβωνική του χώρα.

1. Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλή κοτσίδα για να μην μπλεχτούν στο στόμα ή τα χέρια σου την ώρα του σόου.
2. Μην βάφεσαι έντονα γιατί εκείνη τη στιγμή και μέσα στην πράξη, θα μουτζουρωθείς. Φυσικά, δεν θέλεις να μοιάζεις με καρβουνιάρη.
3. Απόφυγε τα έντονα κραγιόν που θα κάνουν το πέος του και την μουρίτσα σου να μοιάζει με κλόουν. Το ίδιο ισχύει και τα κραγιόν που δεν ξεφάβουν μεν, αλλά αφυδατώνουν τα χείλια σου, κάνοντας το στοματικό επώδυνο για εκείνον. Μια απολέπιση στα χείλη με οδοντόβουρτσα πριν το στοματικό και λίγη βαζελίνη στα χείλια, θα τον κάνουν να σε παρακαλάει για την επόμενη φορά.




Δ. Δείξε πόσο γουστάρεις αυτό που κάνεις:

Μην βλέπεις το στοματικό σαν αγγαρεία. Άλλωστε, πόσο θα ήθελες να στο κάνει εκείνος και να έχει μούτρα λες και τον πάνε για εκτέλεση. Θα συναντιόσουν κατόπιν με τον οργασμό η θα τον αποχαιρετούσες γλυκά;

Διατήρησε την οπτική επαφή και επικοινωνία μαζί του. Και μην ξεχνάς1 Μην καταπιέζεις τους διάφορους θορύβους που προκύπτουν, τα μουγκρητά, τα 'αχ βαχ' την ώρα του στοματικού, γιατί θεωρούνται έξτρα σέξι.

Μην ξεχνάς: κάλυψε τα δόντια σου με τα χείλη σου για να μην υπάρξουν επώδυνα ατυχήματα.
Μην σταματάς και ξεκινάς πάλι από την αρχή, γιατί του κόβεις τη φόρα. Αν διατηρήσεις ένα σταθερό ρυθμό στα χέρια και τη γλώσσα, δεν θα ξεμείνεις από δυνάμεις στη μέση της πράξης.

Αποφάσισε εξ' αρχής πως θα διαχειριστείς τη στιγμή της κορύφωσής του. Δεν χρειάζεται να σε δει να τρέχεις με μπουκωμένο στόμα ωσάν βολίδα στο μπάνιο! Υπάρχει πάντα το στήθος σου, ενώ μπορείς να έχεις ένα πακέτο χαρτομάντηλα στο πλάι.

Προσπάθησε να παίρνεις αναπονές από τη μύτη και όχι μόνο από το στόμα ειδικά κατά τη διάρκεια του στοματικού. Αν μπερδεύεσαι, σκέψου πόσο προσεκτική είσαι στις εκπνοές και εισπνές, κάθε φορά που ασκείς τους κοιλιακούς σου. Δεν χρειάζεται μεγάλη εξπυνάδα για να αναπνέεις σωστά. Αν μπορούν όλες οι πορνοστάρ και η Τζούλια, όλες μπορούμε!




Ήξερες ότι:
Η γλώσσα σου μπορεί ν' ασκήσει πίεση ίση 2,7 - 3,6 κιλά στο ανδρικό μόριο του καλού σου
Οι σωστά πραγματοποιημένες πεομαλάξεις μπορούν να προσφέρουν ίσης απόλαυσης ηδονή με τον στοματικό έρωτα σε εκείνον.

Αν περιποιηθείς σωστά τα χέρια σου έτσι ώστε να γίνουν απαλά, θα βελτιώσεις αυτόματα την ποιότητα του στοματικού έρωτα που απολαμβάνει εκείνος.

Αν μάθεις να παίρνεις σωστές αναπνοές κατά τη διάρκεια του στοματικού, θα σταματήσεις να έχεις αυτή την τάση για εμετό τόσο συχνά.

Αν γυμνάσεις λίγο τη γλώσσα σου με ειδικές ασκήσεις, και θα του προσφέρεις μεγαλύτερη απόλαυση και θα κάνεις τη "δουλειά" σου πιο εύκολη.








http://skandalistes.blogspot.com/2010/10/blog-post_9142.html

Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!! 


6 Responses to “Mυστικά για το πιο τέλειο στοματικό”

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό ρε παιδιά,θα το στείλω σε καμιά που γουστάρω....λέτε να το πιάσει το υπονοούμενο? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Τόση προσοχή στη λεπτομέρεια, τόση εξειδίκευση (μέχρι και συμβουλές για απολέπιση στα χείλια..;) είναι αν μη τι άλλο αξιέπαινη, χαχα...

Crazy Greek blogger είπε...

Σεμνά και ταπεινά θα έλεγα εγώ ;-)

Ανώνυμος είπε...

για το αντιθετο φυλο τιποτα?!!!! χαχα

Και το υπονοούμενο θα το πιάσει και άλλα πράγματα θα πιάσει αφού το άρθρο είναι φανταστικό.

ΒΙΑΓΚΡΑ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS THE KING OF SEX

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

www.herbal-smile.com

ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Η ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΙΦΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ .
Η ΔΗΜΟΦΗΛΕΣΤΕΡΗ ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ.
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΜΑ www.herbal-smile.com.
ΤΟ ΧΑΠΙ NATURAL VIAGRA Plus ΕΙΝΑΙ MUST ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.
Φυσική βιάγκρα, Κορυφαία ποιότητα, Παγκόσμια Αποκλειστικότητα. Μόνο από τα διαδυκτιακά καταστήματα της εταιρίας Νatural Power S.A, International Business Corporation
www.Herbal-Smile.com
Για να κάνετε σέξ ασταμάτητα χωρίς παρενέργειες.
Νέα Φυσική Βιάγκρα Plus: Το πιο δημοφηλές, ασφαλές και αποτελεσματικότερο προιόν στον κόσμο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, πρόωρης εκσπερμάτωσης και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας χωρίς καμμιά απολύτως παρενέργεια. Αυξάνει την ερωτική επιθυμία και στις γυναικες. Είναι ότι καλυτερο μπορείς να προμηθευτής σήμερα από την παγκόσμια αγορά. Με σεβασμό στην Υγεία και το αποτέλεσμα.
ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.
* ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝA.
100% Φυσικό προιόν
www.Herbal-Smile.com Kράτησε αυτή τη Διεύθηνσι.
* Αν θες να μην έχεις ποτέ αποτυχία στο σεξ.
* Να είσαι πάντα έτοιμος και σύγουρος 100% όποια και αν είναι η ψυχoλογική σου κατάσταση εκείνη την ώρα.
* Να ξεχωρίζης με διαφορά από όλους τους προηγούμενους.
* Επαναπόκτησε την αυτοπεποίθηση σου.
* Κράτησε το ταίρι σου πιό κοντά ικανοποιόντας το κάθε φορά χωρίς αποτυχία.
* Ανέβα και κρατήσου ψηλά.
* ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.
*ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ,
ΟΠΩΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΤΡΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΞΙΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στις φθηνές απομημοίσεις φυσικών ή άλλων Βιάγκρα που κυκλοφορούν στην αγορά. Μπορεί να εγκυμονούν κυνδύνους ή απογοήτευση ως αναφορά το αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχουν Γνήσια φθηνά Φυσικά η χημεικά (φαρμακευτικά) Βιάγκρα στην αγορά.
Θυμήσου όταν κάνεις επιλογή προιόντος ότι: Συνήθως ότι πληρώσης παίρνεις. Κράτησε το αυτό.
ΔΙΑΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΣΑΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την αγορά δύο ίδιων πακέτων (δηλαδή δύο πακέτων με τον ίδιο κωδικό) παίρνετε και ένα ίδιο πακέτο δώρο.
Πρίν προβείτε στη αγορά του προιόντος εξετάστε με προσοχή τις τιμές σε όλα τα πακέτα με την προσφορά 2 + 1 Δώρο και υπολογίστε την τελική τιμή ανά κάψουλα. Σας συμφέρει.

www.Ηerbal-Smile.com

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails