Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Πρόσφατες έρευνες για το SEX





Αυτή την εβδομάδα o Crazy Greek blogger σας παρουσιάζει σε τι διαφέρουν εγκεφαλικά οι γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο, τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες στο σεξ, γιατί η δουλειά απειλεί τη σεξουαλική ζωή, γιατί οι περισσότεροι ενήλικες δεν θέλουν να ‘’ξαναζήσουν’’ τη νιότη τους αλλά και γιατί τα ‘’7 χρόνια φαγούρα‘’ είναι τελικά ‘’10 χρόνια και 11 μήνες φαγούρα’’.




Οι γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο έχουν διαφορετικό εγκέφαλο

Οι γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο έχουν διαφορετικά πρότυπα εγκεφαλικής δραστηριότητας σε σχέση με εκείνες που έχουν έντονες σεξουαλικές ορμές, λένε οι επιστήμονες.

Μια νέα έρευνα έδειξε ότι οι περιοχές του εγκεφάλου που ‘’ανάβουν’’ όταν βλέπουν ερωτικά ερεθίσματα δεν αντιδρούν το ίδιο για τις γυναίκες που υποφέρουν από απώλεια της σεξουαλικής τους επιθυμίας. Αυτό υποδηλώνει ότι η διαταραχή της μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας θα μπορούσε να είναι μια κατάσταση που συνδέεται με τη φυσιολογίας τους, σύμφωνα με τους ερευνητές από το κρατικό Πανεπιστήμιο Wayne στο Ντιτρόιτ.

Οι ερευνητές ζήτησαν από τις γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη να παρακολουθήσουν μια σειρά από βίντεο με ερωτικές σκηνές και κατέγραψαν τις αντιδράσεις του εγκεφάλου τους χρησιμοποιώντας ειδικούς σαρωτές.

Ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου που κανονικά ‘’ανάβουν’’ κατά την επεξεργασία στοιχείων που συνδέονται με το σεξ παρέμειναν αδρανείς στις γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο.

Στη μελέτη πήραν μέρος 19 προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες με κλινικά διαγνωσμένο πρόβλημα μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας και 7 γυναίκες με φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία.



Αυτό που θέλουν οι γυναίκες στο σεξ

Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα; Το θεληματικό πιγούνι, το μυστηριώδες βλέμμα, το γραμμωμένο κορμί, τα στιβαρά μπράτσα ή μήπως τελικά το μέγεθος είναι αυτό που μετράει πάνω από όλα;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του πρώτου οίκου ανοχής για γυναίκες.

Το υπό ίδρυση πορνείο θα διαθέτει χαμάμ, spa, δύο μπαρ, καθώς και ιδιωτικές αίθουσες για τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τα "εμπορεύματα" του πορνείου - εκπαιδευμένους άνδρες εργάτες του σεξ – όλα αυτά για 240 δολάρια την ώρα.

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι η ιδέα της Pammy εγγυάται ‘’την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει μια γυναίκα’’ και ζητάει από τις γυναίκες να δηλώσουν ανώνυμα τις προτιμήσεις τους στους άνδρες.

Ήδη αρκετές γυναίκες δήλωσαν ότι θα πάνε στο πορνείο. Μια 24χρονη είπε θα πήγαινε για μια νύχτα για την εμπειρία. Μια άλλη εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να ανοίξουν και άλλα αρσενικά πορνεία. «Οι γυναίκες είναι πιο ισχυρές και επιτυχημένες από ποτέ και είναι απολύτως λογικό να διεκδικήσουν την απόλαυση που δίνει ο πληρωμένος έρωτας, όπως ακριβώς κάνουν οι άνδρες εδώ και χρόνια», υποστήριξε.



Η δουλειά ‘’εχθρός’’ της σεξουαλικής ζωής

Οι περισσότεροι Κινέζοι είναι δυσαρεστημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή και αισθάνονται ότι η σεξουαλική απόδοσή τους έχει πέσει από την πίεση της δουλειάς. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε μια νέα έρευνα.

Σχεδόν το 70 % των ανδρών στην Κίνα κάνουν σεξ μεταξύ δύο και πέντε φορές το μήνα σύμφωνα με τη μελέτη.

Η έρευνα, που έγινε με τη συμμετοχή 33.000 ανδρών και χρειάστηκε 5 μήνες για να ολοκληρωθεί, έθεσε ως ανώτατο όριο για την ικανοποίηση από το σεξ το 100.

«Το 70 % των ανδρών βαθμολόγησε την ικανοποίησή του με βαθμό κάτω από 60. Αν βάλουμε λοιπόν ως βάση το 60, αυτό σημαίνει ότι το 70 % των ανδρών έχει αποτύχει. Έμεινα έκπληκτη από το αποτέλεσμα», ανέφερε η Zhang Yilan, μέλος της ερευνητικής ομάδας.

Η μελέτη επίσης διαπίστωσε ότι μόνο το 1% των ερωτηθέντων υποβάλλεται σε εξετάσεις που αφορούν τη σεξουαλική του υγεία μία φορά το χρόνο.



Οι περισσότεροι ενήλικες δεν θέλουν να ‘’ξαναζήσουν’’ τα νιάτα τους

Μπορεί οι ενήλικες να σκέφτονται με νοσταλγία τα νιάτα τους, όμως μια νέα ιρλανδική έρευνα δείχνει ότι οι περισσότεροι δεν έχουν καμία επιθυμία να τα ξαναζήσουν.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι σχεδόν το 60 % των ενηλίκων δεν θα επέλεγε να γυρίσει πίσω το χρόνο στα εφηβικά του χρόνια, αν του δινόταν η ευκαιρία.

Ωστόσο η έρευνα αποκάλυψε έντονες διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών. Η πλειοψηφία των ανδρών -52 %- δήλωσαν ότι θα καλωσόριζαν την ευκαιρία να ξαναζήσουν τα νεανικά τους χρόνια σε αντίθεση με μόλις το 29 % των γυναικών.

Τα ευρήματα, που βασίστηκαν σε έρευνα που έγινε σε δείγμα 1.002 ενηλίκων, υποδηλώνουν ότι οι άνδρες είχαν πιο θετική ανάμνηση της νιότης τους ή ίσως μια διαφορετική αντίληψη για το πόσο εύκολη ή δύσκολη μπορεί να είναι η εφηβική ηλικία στις μέρες μας.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια, η πρόσβαση στην εκπαίδευση και το να έχουν περισσότερα χρήματα επισκίασε τον πειραματισμό με τα ναρκωτικά, το σεξ και το αλκοόλ ως κάτι που οι ηλικιωμένοι θα ήθελαν περισσότερο όταν ήταν νέοι.



Ξεχάστε τα 7 χρόνια φαγούρα – ο γάμος περνάει κρίση στα 10 χρόνια και 11 μήνες

Τα παντρεμένα ζευγάρια αρχίζουν να βαριούνται ο ένας τον άλλο μετά από 10 χρόνια και 11 μήνες, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Μια νέα μελέτη υποστηρίζει ότι μετά τον πρώτο καιρό που όλα είναι ρομαντικά, η λάμψη σε ένα γάμο αρχίζει να χάνεται. Ακριβώς μετά από 10 χρόνια και 11 μήνες η έρευνα δείχνει ότι ο ρομαντισμός έχει συχνά πεθάνει και οι σύζυγοι έχουν βαρεθεί την καθημερινή ρουτίνα τους.

Το 25 % των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ο γάμος τους έχει χάσει την λάμψη του, γιατί δεν τους απασχολεί πλέον να βγαίνουν έξω μαζί ή να κάνουν ρομαντικές χειρονομίες.

Το 20 % των ζευγαριών δήλωσε ότι η σεξουαλική τους ζωή έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο, που δεν τους προκαλεί πια κανένα ενθουσιασμό η σκέψη να κάνουν έρωτα με το σύντροφό τους.

Και το 12 % δήλωσε ότι δεν μπορεί να θυμηθεί την τελευταία φορά που σύντροφός του του έκανε κάποιου είδους κομπλιμέντο.

Η μελέτη, που έγινε σε 3.000 παντρεμένα άτομα, απέδειξε ότι έξι στους δέκα συζύγους συχνά αισθάνονται ότι έχουν ανάγκη κάποιος να τους ‘’υπενθυμίσει’’ γιατί παντρεύτηκαν το σύντροφό τους.












Ράνια Μαλλίου, men24.gr

Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!



One response to “Πρόσφατες έρευνες για το SEX”

ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS THE KING OF SEX

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

www.herbal-smile.com

ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Η ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΙΦΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ .
Η ΔΗΜΟΦΗΛΕΣΤΕΡΗ ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ.
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΜΑ www.herbal-smile.com.
ΤΟ ΧΑΠΙ NATURAL VIAGRA Plus ΕΙΝΑΙ MUST ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.
Φυσική βιάγκρα, Κορυφαία ποιότητα, Παγκόσμια Αποκλειστικότητα. Μόνο από τα διαδυκτιακά καταστήματα της εταιρίας Νatural Power S.A, International Business Corporation
www.Herbal-Smile.com
Για να κάνετε σέξ ασταμάτητα χωρίς παρενέργειες.
Νέα Φυσική Βιάγκρα Plus: Το πιο δημοφηλές, ασφαλές και αποτελεσματικότερο προιόν στον κόσμο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, πρόωρης εκσπερμάτωσης και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας χωρίς καμμιά απολύτως παρενέργεια. Αυξάνει την ερωτική επιθυμία και στις γυναικες. Είναι ότι καλυτερο μπορείς να προμηθευτής σήμερα από την παγκόσμια αγορά. Με σεβασμό στην Υγεία και το αποτέλεσμα.
ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.
* ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝA.
100% Φυσικό προιόν
www.Herbal-Smile.com Kράτησε αυτή τη Διεύθηνσι.
* Αν θες να μην έχεις ποτέ αποτυχία στο σεξ.
* Να είσαι πάντα έτοιμος και σύγουρος 100% όποια και αν είναι η ψυχoλογική σου κατάσταση εκείνη την ώρα.
* Να ξεχωρίζης με διαφορά από όλους τους προηγούμενους.
* Επαναπόκτησε την αυτοπεποίθηση σου.
* Κράτησε το ταίρι σου πιό κοντά ικανοποιόντας το κάθε φορά χωρίς αποτυχία.
* Ανέβα και κρατήσου ψηλά.
* ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.
*ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ,
ΟΠΩΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΤΡΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΞΙΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στις φθηνές απομημοίσεις φυσικών ή άλλων Βιάγκρα που κυκλοφορούν στην αγορά. Μπορεί να εγκυμονούν κυνδύνους ή απογοήτευση ως αναφορά το αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχουν Γνήσια φθηνά Φυσικά η χημεικά (φαρμακευτικά) Βιάγκρα στην αγορά.
Θυμήσου όταν κάνεις επιλογή προιόντος ότι: Συνήθως ότι πληρώσης παίρνεις. Κράτησε το αυτό.
ΔΙΑΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΣΑΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την αγορά δύο ίδιων πακέτων (δηλαδή δύο πακέτων με τον ίδιο κωδικό) παίρνετε και ένα ίδιο πακέτο δώρο.
Πρίν προβείτε στη αγορά του προιόντος εξετάστε με προσοχή τις τιμές σε όλα τα πακέτα με την προσφορά 2 + 1 Δώρο και υπολογίστε την τελική τιμή ανά κάψουλα. Σας συμφέρει.

www.Ηerbal-Smile.com

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails