Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Λεσβιακά tips για straight men





Οι κατεξοχήν ειδικές στη γυναικεία ικανοποίηση σε καθοδηγούν για το πώς να αποθεώσεις μια γυναίκα στο κρεβάτι.




Πάρε τη μέση οδό

Τι; Χάιδεψε την περιοχή ανάμεσα στα στήθη της με το πίσω μέρος της παλάμης σου.
Γιατί; «Σύμφωνα με τους αρχαίους Ταοϊστές, τα χάδια στο γυναικείο στέρνο της αυξάνουν τη λίμπιντό της» λέει η Esther Lastique, μία από τους συγγραφείς του Love Her Right. «Στις ημέρες μας υπάρχει και πιο επιστημονική εξήγηση: τα χάδια στην περιοχή ανάμεσα στα στήθη της προκαλούν την έκκριση της ορμόνης του δεσμού, οξυτοκίνης».
Πώς; «Χάιδεψε πάνω-κάτω το στέρνο της πριν αγγίξεις τα στήθη της» λέει η Lastique. «Το πίσω μέρος της παλάμης σου είναι ιδανικό, γιατί σε αναγκάζει να το κάνεις τρυφερά. Δοκίμασέ το ενώ της κάνεις στοματικό έρωτα, ώστε να τη βοηθήσεις να φτάσει στην κορύφωση πιο γρήγορα».


Με το στόμα γεμάτο φιλιά

Τι; Φίλα την κοπέλα σου ρυθμικά στη διάρκεια του σεξ.
Γιατί; Οι λεσβίες δεν σταματάνε τα φιλιά μόλις βγουν τα σουτιέν, γιατί ξέρουν πολύ καλά πόσο ερεθιστικό είναι. «Οι περισσότεροι άντρες σταματάνε τα φιλιά στη διάρκεια του σεξ» λέει ο Flic Everett, συγγραφέας του Red Hot Sex. «Με τα φιλιά βοηθάς την κορύφωση».
Πώς; «Αρχισε με απαλά, παιχνιδιάρικα φιλιά και συνέχισε με πιο βαθιά, ρυθμικά φιλιά καθώς προχωράτε στο σεξ» λέει ο Everett. Με αυτά τα ρυθμικά φιλιά αυξάνεις την ικανοποίησή της και κρατάς το πάθος της στο κόκκινο. «Απλώς, μη χώνεις τη γλώσσα σου μέσα κι έξω μιμούμενος το τι κάνει το πέος σου».


Μαζί της έως την αιωνιότητα

Τι; Λίκνισε τους μηρούς σου στη διάρκεια του σεξ κάνοντας το σύμβολο του απείρου (σαν οριζόντιο οκτώ).
Γιατί; «Οι άντρες έχουν την τάση να κάνουν παλινδρομικές κινήσεις μέσα-έξω, επειδή ολόκληρη η επιφάνεια του πέους είναι ερωτογενής» λέει η Lastique. Το πιο ευαίσθητο τμήμα του κόλπου είναι ακριβώς γύρω από το άνοιγμα. Το «λίκνισμα του απείρου» πιέζει τη βάση του πέους σου πάνω σε όλες τις ερωτικές απολήξεις της.
Πώς; «Είναι κυρίως πιο αποτελεσματικό από πίσω» λέει η Lastique. Κάνει δουλειά και στην ιεραποστολική στάση επίσης αν η σύντροφός σου περάσει τα πόδια της πάνω από τους ώμους σου για να μεγιστοποιηθεί ο ερεθισμός του G-spot.


Μη μένεις στην επιφάνεια

Τι; Καθώς το κάνετε, άρχισε να μπαίνεις πιο βαθιά.
Γιατί; «Οι άντρες συνήθως κάνουν ρηχές βουτιές στη διάρκεια του σεξ - το πέος βγαίνει περίπου το μισό έξω από τον κόλπο κι επιστρέφει» λέει η ειδική στις λεσβιακές σχέσεις Joni Frater. «Αυτό αρέσει σε σένα, αλλά δεν ερεθίζει το G-spot της ή την κλειτορίδα της. Αν παρακολουθήσεις λεσβίες να κάνουν σεξ με κάποιο βοήθημα, θα δεις ότι κυρίως μπαίνουν στα βαθιά».
Πώς; «Βάλε το πέος σου όσο βαθιά πάει και κούνα τη λεκάνη σου» λέει η Frater. «Ετσι θα δημιουργηθεί τριβή ανάμεσα στο ηβικό οστό σου και την κλειτορίδα της και θα την κάνεις να φτάσει στο λεπτό. Επίσης, θα διώξει την πολλή ένταση από την κεφαλή του πέους σου, οπότε θα έχεις και περισσότερη διάρκεια».


Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί, οργασμός

Τι; Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να εξερευνήσεις τα G, X και Υ spots της.
Γιατί; «Με το να γλιστράς τα δάχτυλα σου απλά, μέσα κι έξω από τον κόλπο της, δεν κάνεις και πολλά - μπορεί μέχρι και να την πονέσεις» λέει η Lastique. «Αντ' αυτού, κάνε το "ψαλίδι" με τα δάχτυλά σου για να αγγίξεις το G-spot της και τα άλλα δύο σημεία εκατέρωθέν του: το Χ και το Υ.
Πώς; «Το G-spot βρίσκεται στο τοίχωμα του κόλπου κοντά στον αφαλό της, γύρω στα 5 εκ. μέσα του» λέει η Lastique. «Βάλε δύο δάχτυλα, ώστε οι άκρες τους να πιέζουν στο σημείο, κι έπειτα άνοιξε και κλείσε τα σαν ψαλίδι. Αν νιώθει σαν να θέλει να ουρήσει, τότε το κάνεις σωστά. Συνέχισε και θα έχει έναν πολύ έντονο οργασμό».


Κύκλωσε το στόχο

Τι; Ερέθισε την κλειτοριδική περιοχή της.
Γιατί; «Η κλειτορίδα ουσιαστικά είναι μία μινιατούρα πέους» λέει η Frater. «Η κορυφή είναι όπως η κεφαλή του πέους σου και κάτω από αυτήν, κάτω από το δέρμα, είναι γεμάτο νευρικές απολήξεις. Βρες τις».
Πώς; Αρχισε με ένα υγρό δάχτυλο από κάθε πλευρά της κλειτορίδας. «Σκέψου το σαν οθόνη ρολογιού με την κλειτορίδα στη μέση. Ξεκίνα με ένα δάχτυλο στις 9.00 κι ένα δάχτυλο στις 3.00. Κίνησέ τα σε κυκλική τροχιά πιέζοντας λίγο παραπάνω όταν φτάνουν στις 11.00 και τη 1.00. «Οι γυναίκες συχνά αυνανίζονται με αυτήν την κίνηση, οπότε είναι η αγαπημένη των λεσβιών». Κι αφού κάνει σε εκείνες





menshealth.gr

Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο sync, στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!



No response to “Λεσβιακά tips για straight men”

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails